Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.890
...
Autorski osvrt na ovaj hronični sluĉaj letećeg taksiste...
Ja ne znam...ko ga savetuje i da li taj koji ga savetuje se sprda s njim...
Ali covek evo 10 godina nicim izazvan pominje leteće automobile i evo leteće taksije...
I sad je sasvim nebitno da li će se besmisleno trkeljanje ikad desiti...jer je totalno nebitno i irelevantno...da u situaciji kad pola Beograda i Srbije nema kanalizaciju itd on trkelja i obećava leteća auta i taksije...
Doktore @Jugoslav Čvarak -u, koja bolest je u pitanju?
I da li se savetnici sprdaju s njim?
Ili da nije mozda radjena neka anketa koja je na vrh liste prioriteta kod Srba stavlja voznju letecim teksijem?
Ili je ovo robot dvojnik AI Vucic koji prosto baguje...a stvarni Vucic je skoncao jos onomad u Wasington kad mu pozlilo od Trampovog odbijanja....
O cemu se radi?
Koji bag je u pitanju?
...
Autorski osvrt na ovaj hronični sluĉaj letećeg taksiste...
Ja ne znam...ko ga savetuje i da li taj koji ga savetuje se sprda s njim...
Ali covek evo 10 godina nicim izazvan pominje leteće automobile i evo leteće taksije...

I sad je sasvim nebitno da li će se besmisleno trkeljanje ikad desiti...jer je totalno nebitno i irelevantno...da u situaciji kad pola Beograda i Srbije nema kanalizaciju itd on trkelja i obećava leteća auta i taksije...
Doktore @Jugoslav Čvarak -u, koja bolest je u pitanju?

I da li se savetnici sprdaju s njim?
Ili da nije mozda radjena neka anketa koja je na vrh liste prioriteta kod Srba stavlja voznju letecim teksijem?
Ili je ovo robot dvojnik AI Vucic koji prosto baguje...a stvarni Vucic je skoncao jos onomad u Wasington kad mu pozlilo od Trampovog odbijanja....
O cemu se radi?
Koji bag je u pitanju?

...