Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Normalan muskarac bi je pustio da ide.
Ako je zoran ubica usled porodicnog brodoloma nije mogao podneti da mu zena odvede dete...to je neka od varijanti....Mada meni ne deluje da je on ostavio dete,sisao dole do nasipa i ubio je onako misteriozno sektaski je raskomadao,vratio se presvukao,i niko nista nije primetio...I posle policija sisala vesla i nije ga provalila?Naravno to je nemoguce.Meni ipak deluje da je ubijena u sektaskom(nazovite ga kako hocete)nekom njihovom ritualu gde je bilo vise osoba prisutnih prilikom ubistva...Posle toga je bacaju u vodu i brisu na vreme tragove iza sebe...To mi vec deluje onako profesionalno...a poznajuci tu sektasku bagru to je njihov potpis...Ne mora ni zoran biti krajnji ubica....ali je saucesnik u nekom smislu bio i stiti ostatak ubica....U svakom slucaju porodica ili porodicno sektasko okruzenje je ucesnik ovog gnusnog zlocina koji se nikada nece rasvetlilti....5 advokata koje placa drzava ili mozda Mitrovic jer je ovaj bio u zadruzi....ili mu mozda advokate placaju mumije sa nasipa ili starac sa stapom?Ili mu advokate kriju ovi iz kurira?Manimo se supljih prica vise.

Не. Немају доказ.
Onda su ubice profesionalno zajebale drzavu....neverovatno.Ali opet posto pratim ovaj slucaj meni ipak mirise da imaju neku zastitu negde od nekog....Neznam kako je to moguce ali meni vise mirise na to nego da drzava nema dokaz!Ja verujem da policija ima na 100 dokaza ali sudstvo nece nikoga osuditi.I nije ovo jedini slucaj ubistva gde nema resenja.Ima ih u Srbiji mnogo.

Neko im je javio gdje ce trcati ili je nagovorena da ide tuda.
Ja mislim da je ona nesto ranije ubijena u zatvorenoj prostoriji i tajno bacena u onaj kanal...a onda su iscenirali onaj nasip da je trcala...verujem da nje nije bilo na nasipu...A ako gresim onda je sve namesteno i sacekali su je nize na nasipu i neko je drugi ubio a Zoran se folirao po nasipu....Cudno mi deluje da bi on sam mogao sve resiti,,,,i ubiti i tragove obrisati i zavlaciti drzavu 5 godina...To je nemoguce....ona je zrtva velikog broja ljudi sa razlicitim zadatcima prilikom njenog ubistva...Da je pravde svi bi robijali ali izgleda nece niko....

Poslednja izmena:
Ja mislim da je ona nesto ranije ubijena u zatvorenoj prostoriji i tajno bacena u onaj kanal...a onda su iscenirali onaj nasip da je trcala...verujem da nje nije bilo na nasipu...A ako gresim onda je sve namesteno i sacekali su je nize na nasipu i neko je drugi ubio a Zoran se folirao po nasipu....Cudno mi deluje da bi on sam mogao sve resiti,,,,i ubiti i tragove obrisati i zavlaciti drzavu 5 godina...To je nemoguce....ona je zrtva velikog broja ljudi sa razlicitim zadatcima prilikom njenog ubistva...Da je pravde svi bi robijali ali izgleda nece niko....
Cula bi se da vristi da je u kanalu.

Back