Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Normalan muskarac bi je pustio da ide.Наводно је хтела да напусти мужа и одведе дете.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalan muskarac bi je pustio da ide.Наводно је хтела да напусти мужа и одведе дете.
Sve je dogovoreno.Tu se izgleda sve znalo unapred ,navike ,nacin zivota ..kao i kod ove porodice sto je onomad ubijena.
To su sve nagadjanja.Normalan muskarac bi je pustio da ide.
Izvini..gdje on sada?To su sve nagadjanja.
Nisam nesto pratio slucaj duze ,valjda se sude jos uvek.Izvini..gdje on sada?
Udaljeno od grada..da neko ne cuje vrisku.Bas monstum je ovo uradio.Nisam nesto pratio slucaj duze ,valjda se sude jos uvek.
Pricalo se da je tu bilo navodno nekih prolaznika i potencijalnih svedoka ,cak i kamere sa one kuce Jahica bese…Udaljeno od grada..da neko ne cuje vrisku.Bas monstum je ovo uradio.
Sta su snimile te kamere?Pricalo se da je tu bilo navodno nekih prolaznika i potencijalnih svedoka ,cak i kamere sa one kuce Jahica bese…
Ne znam ,sve se to skriva …kad nekome ne odgovara snimci se seku i skrivaju a kad odgovaraju onda se pustaju.Sta su snimile te kamere?
Kriju tu osobu.Stiti se.Ne znam ,sve se to skriva …kad nekome ne odgovara snimci se seku i skrivaju a kad odgovaraju onda se pustaju.
Nesto se stiti ,neka pozadina ..Kriju tu osobu.Stiti se.
Zalila se da joj nije fino u braku.Nesto se stiti ,neka pozadina ..
Ako je zoran ubica usled porodicnog brodoloma nije mogao podneti da mu zena odvede dete...to je neka od varijanti....Mada meni ne deluje da je on ostavio dete,sisao dole do nasipa i ubio je onako misteriozno sektaski je raskomadao,vratio se presvukao,i niko nista nije primetio...I posle policija sisala vesla i nije ga provalila?Naravno to je nemoguce.Meni ipak deluje da je ubijena u sektaskom(nazovite ga kako hocete)nekom njihovom ritualu gde je bilo vise osoba prisutnih prilikom ubistva...Posle toga je bacaju u vodu i brisu na vreme tragove iza sebe...To mi vec deluje onako profesionalno...a poznajuci tu sektasku bagru to je njihov potpis...Ne mora ni zoran biti krajnji ubica....ali je saucesnik u nekom smislu bio i stiti ostatak ubica....U svakom slucaju porodica ili porodicno sektasko okruzenje je ucesnik ovog gnusnog zlocina koji se nikada nece rasvetlilti....5 advokata koje placa drzava ili mozda Mitrovic jer je ovaj bio u zadruzi....ili mu mozda advokate placaju mumije sa nasipa ili starac sa stapom?Ili mu advokate kriju ovi iz kurira?Manimo se supljih prica vise.Normalan muskarac bi je pustio da ide.
Ako je tako onda neko stiti porodicu sve ove godine da u kompletu ne robijaju.....a da je pravde ako je dokazivo(a nije)morali bi lagano robijat....Ali imaju dobru pozadinu iz drzavnog vrha.Sta drugo?Сви знају да ју је породица ликвидирала. Ко други.
Ako je tako onda neko stiti porodicu sve ove godine da u kompletu ne robijaju.....a da je pravde ako je dokazivo(a nije)morali bi lagano robijat....Ali imaju dobru pozadinu iz drzavnog vrha.Sta drugo?
Onda su ubice profesionalno zajebale drzavu....neverovatno.Ali opet posto pratim ovaj slucaj meni ipak mirise da imaju neku zastitu negde od nekog....Neznam kako je to moguce ali meni vise mirise na to nego da drzava nema dokaz!Ja verujem da policija ima na 100 dokaza ali sudstvo nece nikoga osuditi.I nije ovo jedini slucaj ubistva gde nema resenja.Ima ih u Srbiji mnogo.Не. Немају доказ.
Ja mislim da je ona nesto ranije ubijena u zatvorenoj prostoriji i tajno bacena u onaj kanal...a onda su iscenirali onaj nasip da je trcala...verujem da nje nije bilo na nasipu...A ako gresim onda je sve namesteno i sacekali su je nize na nasipu i neko je drugi ubio a Zoran se folirao po nasipu....Cudno mi deluje da bi on sam mogao sve resiti,,,,i ubiti i tragove obrisati i zavlaciti drzavu 5 godina...To je nemoguce....ona je zrtva velikog broja ljudi sa razlicitim zadatcima prilikom njenog ubistva...Da je pravde svi bi robijali ali izgleda nece niko....Neko im je javio gdje ce trcati ili je nagovorena da ide tuda.
Cula bi se da vristi da je u kanalu.Ja mislim da je ona nesto ranije ubijena u zatvorenoj prostoriji i tajno bacena u onaj kanal...a onda su iscenirali onaj nasip da je trcala...verujem da nje nije bilo na nasipu...A ako gresim onda je sve namesteno i sacekali su je nize na nasipu i neko je drugi ubio a Zoran se folirao po nasipu....Cudno mi deluje da bi on sam mogao sve resiti,,,,i ubiti i tragove obrisati i zavlaciti drzavu 5 godina...To je nemoguce....ona je zrtva velikog broja ljudi sa razlicitim zadatcima prilikom njenog ubistva...Da je pravde svi bi robijali ali izgleda nece niko....
Valjda bi se cula da je neko udarao u kanaluU kanal je donesena mrtva ..a sve oko te price su prilicno suplje price i prazan hod...mumije na nasipu,duhovi,starac sa stapom,camdjije sa dunava,kamiondjije i sve bajke koji su mediji nabijali na nos javnosti...Nista od toga....
suviše aktivnosti oko ubistva...zbog čega se aleksandar vučić upetljao u pričuU kanal je donesena mrtva ..a sve oko te price su prilicno suplje price i prazan hod...mumije na nasipu,duhovi,starac sa stapom,camdjije sa dunava,kamiondjije i sve bajke koji su mediji nabijali na nos javnosti...Nista od toga....
Neka se ne zaboravi.suviše aktivnosti oko ubistva...zbog čega se aleksandar vučić upetljao u priču