Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Ne postoje "lokalne sekte", jer sve su to patrljci i ispostave sirih medjunarodnih mracnjaka..., kao sto su nam i politicari marionete stranih sluzbi i tajnih drustava...
S tim što Borča jeste specifična jer izgleda da je tamo neka "ekspozitura".... pa otuda čitav niz bizarnih slučajeva baš iz tog naselja...
Ali u ovaj slučaj je očigledno umešana neka veća mračna družina, a ne tek samo ekspozitura borčanska.

Jer ne može borčanska ekspozitura odrediti da datum početka bude okultni 11.Septembar.
Ako je i mogla odrediti datum počinjenja zločina i vezati ga sa završnicom predizborne kampanje..., onda nije mogla odrediti sad 2019. datum pocetka sudjenja...
Sto nam govori samo da je cela prica rezirana i rezira se idalje od iste mocne i mračne ekipe koja kontrolise ceo sistem.
 
Svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) samo mesec dana pred početak suđenja otkrio je šokantan detalj koji bi mogao da baci novo svetlo na ceo slučaj! Vladimir Marjanović, otac Jeleninog muža Zorana (41), na svom Fejsbuk profilu postavio je fotografiju misterioznog bicikliste i direktno ga doveo u vezu sa zločinom na nasipu u Borči!
 
...

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...o-je-klasican-pokusaj-diskreditovanja-svedoka

Božidar Spasić, bivši visoki funkcioner Državne bezbednosti, kaže da je upravo ovaj biciklista jako bitan faktor za rasvetljavanje zločina.

"Vladimir Marjanović je u potpunosti u pravu u vezi sa fotografijom koju je objavio. Radi se o misterioznom biciklisti koji se kretao i muva u blizini mesta ubistva. Na fotografiji se jasno vidi da prolazi pored policijske patrole i to bez ikakvog zaustavljanja ili legitimisanja, što je apsolutno nedopustivo, pa makar se šetao tuda i pet dana posle ubistva", kaže Spasić.

On se osvrnuo i na iskaz bicikliste sa saslušanja u tužilaštvu.

"Posebno simptomatično u svemu je to što je taj čovek kasnije izjavio da je tog dana bio da radi u polju, te da je u putu naišao na muškarca i ženu, a zatim u trenutku kada ih je ugledao pogledao u sat. Takođe, zanimljivo je i da se baš to vreme, kada je pogledao na sat, poklopilo sa činom ubistva", dodaje Spasić.


Spasić kaze jedno, a bot ZLAtko Nikolić drugo...
Hm...interesantno...a KurVir u naslov teksta uzima samo ZLAtka...

...
 

Back
Top