Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dodik nije mamlaz jer da je mamlaz ne bi toliko dugo uzurpirao vlast... za sve ostalo si u pravu...ko hoce da vidi, vid... ko je slep, njemu nema pomoci

- - - - - - - - - -

a tvoje su na nivou skini naocare da ti vidim dupe....

Dodik nije uzurpirao vlast

On je lično na ovim izborima najčistije pobedio

Sutra da budu izbori opet bi isti bio rezultat - Srbi tamo su takvi - glasaće za njega a sutradan će mu hebati majku, ne razumeš ti to priučeni spin početniče

ja razumem da vlazis na dodika...u
.

И то си закључио од свега? Људи моји ви сте превише оптерећени политиком, дајте некада укључите мозак...
Може ли по вама индивидуа бити ван тог политичког *рања.Па може јер ме странке не интересују...волим свој разум и своју слободу више од свега на свијету.Као што сам и рекао свако овај случај схвата по свом нахођењу.
Балијандер да сруши и сатаназију полицију РС,ено Комшић већ прди како је полиција РС ни мање ни више него "ГЕНОЦИДНА", опозиција да сруши позицију, губитник транзиције да криви било кога, поједини страни медији мало трљају о људским правима док код њих за ударање полицајца можеш попушити метак.И тако то свако види неку своју правду а ја желим Трг на којем могу прошетати са својим дјететом а да ми се Давор не дере и не препада ми дијете речима:"Да Бог да ти се сјеме затрло Лукачу"
Правда за мене и моје дијете!Капираш?!

Poslednja izmena:
Додик је изабран на поштеним изборима, никаква узурпација власти не постоји, шта причаш ти?

aha :lol:

idi begaj bre... nemoj samo o izborima da mi pricas... o tome rat i mir mogu da napsiem... fala bogu vise nisam stranacki covek bas zbog toga sto znam sta se radi jel u srbiji, jel kad dodju izbori...jednog dana, sto bi reko kilgore u apokalipsi, ovaj rat ce se zavrsiti a onda ce valjda neki od vas progledati

kolega, ne ciste trg, vec sklanjaju slike cvece i sve vezano za ubijenog decka

- - - - - - - - - -

pa da je dobra ne bi bila na ulicama i tukla ljude vec bi uhapsili ubicu...posto ne mogu ni da okvirno kazu ko je taj, pdnopsno ne smeju, onda i treba da je ukinu

Ona treba da postoji i ona jeste dobra. Nije tukla ljude i tamo nije nekakva narod, već par desetina zaluđenika koji su provocirali i radili ono što nikada nigde ne bi smeli uraditi.

Šta tebe briga kakva je policija u RSrpskoj. Nije tvoj problem

Reci to isto francuskoj policiji,

Poenta je da se pošalje poruka da Policija Republike Srpske nije dobra ni za Srbe i da sutra kad se bude tražilo njeno ukidanje neće niko da se zapita da li treba ili ne treba

To je cela poenta ovog slučaja.

Glupaci stavljeni u službu tuđih interesa. Ološ

U Francuskoj mlate demostrante , a ove ne smeju pomeriti nekoga sa neprijavljenog protesta i ko je uzurpirao javnu površinu.
Poenta je da su ovi demonstranti ( a bilo ij je nekoliko stotina) ovim specijalcia naoruzanim do guse govorili da je za njih
bolje da idu na Kosovo jer se ocigledno radilo o specijalcima koje je doktor Nesa iz Beograda tamo poslao.
Roditelji ovog ubijenog momka nemaju sta da izgube, nazivati te ljude glupacima za mene je ne samo bezobrazno i vulgarno
nego pretpostavlkjam da te neko placa da pises ovde ovako kako pises jer normalan covek ipak ume da sabere dva i dva.

posto sam covek koji je radio u medijima jako dugo i ume da vidi stvari izmedju redova, dacu vam samo jedan hint: pregledajte snimak kako radnici gradske cistoce uklanjaju ono sa trga, sa kojim strahopostovanjem da nista ne polome, jer znaju dobro da su ljudi koji protestuju u pravu a moraju to da urade pod pretnjom da ce ostati bez posla... to baca u vodu sve price

- - - - - - - - - -

da svi znaju da se decko spopleo bio diler ili sta vec i da muslimani to koriste da ruse dodika, kako izmedju redova svakim postom bosanski mod ovde tvrdi a kao alibi za to daje komsiju koji mu druka sve....znate sta bi srbi napravili od trga...polupali bi sve.

Још један доказ да ниси у току.Бањалучанима је овај случај преко главе, 30 секташа скоро годину дана терорише град.
Када би тако сваки дилкан излазио на улице гдје би нам био крај...

- - - - - - - - - -

Vidim da je ova vest preplavila i medije po svetu, mene to sve bas nije mnogo zanimalo, ali sam sinoc citala da su rezultati
patologije iz Banja Luke i Beograda dijametralno suprotni.

Nego da te pitam nesto?
Zasto ti mislis da je OK smrt svakog deteta koje je uzimalo droge ,a onda ga je drzavna milicija utepala?
I zasto mislis da Soros placa ove roditelje , nesrecnike, koji vise nista ne mogu da izgube?
I zasto mislis da ljudi iz RS ne koriste ovu priliku da pokazu svoju netrpeljivost i neslaganje sa ovim
mamlazom koga ti obozavas?

Ма није тачно...
Ко каже да га је полиција утепала,извори сестро извори.На Суду би попушили са таквом тврдњом...
Који озбиљан адвокат и тужилац би водио случај са тврдњом рекла казала.

Ona treba da postoji i ona jeste dobra. Nije tukla ljude i tamo nije nekakva narod, već par desetina zaluđenika koji su provocirali i radili ono što nikada nigde ne bi smeli uraditi.

Šta tebe briga kakva je policija u RSrpskoj. Nije tvoj problem

Reci to isto francuskoj policiji,
Vidi, mi ovde diskutujemo ne o sudanu i Jemenu ili Francuskoj i Norveskoj nego o nasim ljudima, Srbima, a slozicemo se
da je i Banja Luka kako tako neki nas srpski grad. I sad kakve veze ima Tereza Mej ili Makron sa ovoim nasom diskusijom?

И то си закључио од свега? Људи моји ви сте превише оптерећени политиком, дајте некада укључите мозак...
Може ли по вама индивидуа бити ван тог политичког *рања.Па може јер ме странке не интересују...волим свој разум и своју слободу више од свега на свијету.Као што сам и рекао свако овај случај схвата по свом нахођењу.
Балијандер да сруши и сатаназију полицију РС,ено Комшић већ прди како је полиција РС ни мање ни више него "ГЕНОЦИДНА", опозиција да сруши позицију, губитник транзиције да криви било кога, поједини страни медији мало трљају о људским правима док код њих за ударање полицајца можеш попушити метак.И тако то свако види неку своју правду а ја желим Трг на којем могу прошетати са својим дјететом а да ми се Давор не дере и не препада ми дијете речима:"Да Бог да ти се сјеме затрло Лукачу"
Правда за мене и моје дијете!Капираш?!
ok..sto ne izadju sa imenom ubice? ajde bl je prcija svako zna svakog, izadji bre i reci... ali da ti kako me zoves mackom, macak kaze...kad si u protektoratu, a ti si protektorat kako god okrenes i bices to jos 100 godina garant, tu vaze neka druga pravila...gledaj kazablanku, moj savet... onda ces razumeti bolje

- - - - - - - - - -

Vidi, mi ovde diskutujemo ne o sudanu i Jemenu ili Francuskoj i Norveskoj nego o nasim ljudima, Srbima, a slozicemo se
da je i Banja Luka kako tako neki nas srpski grad. I sad kakve veze ima Tereza Mej ili Makron sa ovoim nasom diskusijom?

francuska je drzava, rs je protektorat...porediti tortu sa bademom sa cokoladnom bananicom na akciji jer joj proso rok, nije nikad bilo konstruktivno

Још један доказ да ниси у току.Бањалучанима је овај случај преко главе, 30 секташа скоро годину дана терорише град.
Када би тако сваки дилкан излазио на улице гдје би нам био крај...

- - - - - - - - - -

Ма није тачно...
Sta bre nije tacno, ja mogu samo ovde da pisem ono sto citam u medijima ( i to srpskim) u kojima stoji
da su izvestaji obdukcije dijametralno suprotni, E sad, ako si ti Dodikov patolog pa znas kako je bilo, onda je to ok.
Ali nisi i zato se uzdrzi od bilo kakvog komentarisanja i objasnjavanja kako smo mi svi slepi kod ociju i plitke pameti.

ista prica je i sa vucicem...pola stvari koje lupetaju o njemu nemaju blage veze, ali on ne sme da ista demantuje jer ako krene neko ce da spomene onih drugih 50 koji itekako imaju veze a onda ne valjani po koga....

stara izreka mudrih kad si u gownima cuti i ne javljaj se...isto kao u vojsci, kad te traze a nesto moras da uradis, a ti u krivini, nigde te nema...

aha :lol:

idi begaj bre... nemoj samo o izborima da mi pricas... o tome rat i mir mogu da napsiem... fala bogu vise nisam stranacki covek bas zbog toga sto znam sta se radi jel u srbiji, jel kad dodju izbori...jednog dana, sto bi reko kilgore u apokalipsi, ovaj rat ce se zavrsiti a onda ce valjda neki od vas progledati

Наседаш на муслиманску пропаганду, ил си курбат ил си неопредљени мешанац, изгубљен. Њима ни сдс не одговара него им је само важно да нема слоге и да дижу дреку и буку, њима би за почетак одговарао анационали кретен попут комшића који качи титове слике по зидовима, ал комшић је курват а курбатима није веровати, данас титове а сутра пибелићове, ти курбатски рептили мењају политику као змија кожу ал у принципу увек су исти, змија остаје змија.

Sta bre nije tacno, ja mogu samo ovde da pisem ono sto citam u medijima ( i to srpskim) u kojima stoji
da su izvestaji obdukcije dijametralno suprotni, E sad, ako si ti Dodikov patolog pa znas kako je bilo, onda je to ok.
Ali nisi i zato se uzdrzi od bilo kakvog komentarisanja i objasnjavanja kako smo mi svi slepi kod ociju i plitke pameti.

ima komsiju lika koji mu donosi svaki dan nove dokaze...

sta si ti? advokat drzave rs?

svaki patolog koji nije djubre kad je video fotke mrtvog deteta zan da one povrede ne mogu nastati od saplitanja.

Ето видиш како се упецаш, дечко се потукао око 20 и добио добре батине, од тада цијелу ноћ хода сам.
Реконструкција догађаја је урађена, први осумњичени и јесу из тог фајта али што је најгоре све су му то другари наркомани који имају алиби.Њима је нормално да се потуку па после заједно на дрогирање.Прича класика џанки...

Poenta je da su ovi demonstranti ( a bilo ij je nekoliko stotina) ovim specijalcia naoruzanim do guse govorili da je za njih
bolje da idu na Kosovo jer se ocigledno radilo o specijalcima koje je doktor Nesa iz Beograda tamo poslao.
Roditelji ovog ubijenog momka nemaju sta da izgube, nazivati te ljude glupacima za mene je ne samo bezobrazno i vulgarno
nego pretpostavlkjam da te neko placa da pises ovde ovako kako pises jer normalan covek ipak ume da sabere dva i dva.

Mene niko ne plaća. Šta imaju oni da šalju nekoga gde će da bude. Sa kojim pravom oni to nekome govore ? Zamisli bezobrazluka .Nisam bila prisutna pa ne znam koja je policija bila
A šta ako je laž o specijalcima?

Ko je to plasirao? Kao što su rekli da je slomljena ruka , pa ništa. Laž očigledna .
Roditelji ubijenog momka su izgubili, a sada zloupotrebljavaju svoj gubitak i žele da ponište smrt hiljade tuđih sinova . Svako je glup ko ne misli svojom, već tuđom glavom

Oni su oruđe politike. Čovek može da bira da li će biti ili neće nečija luda . Pametan ne pristaje .

како си успео да одвалиш глупост и останеш жив? "радници градске чистоће са страхопоштовањем чисте трг јер знају да су демонстранти у праву", е свашта...

Одакле само испадају овакви бисери човјек да не повјерује...

Госпођо, не знам гдје живите...
али треба да знате да у Србији тренутно НЕ ПОСТОЈЕ српски медији.
Све је преузео Запад и екипа постављена око тренутне власти.
Дакле, СРЕБРОЉУБИ који немају националност него НОВЧАНИК или банковни рачун.
Као и Емихсу, мени који живим у Бањалуци ми је пун коорац вас који се окупите на знак.
А тај знак је редовно ХОРСКО ВРИШТАЊЕ АНТИСРПСКИХ МЕДИЈА о некој "неправди".
Ако није довољно што је адвокатски тим изабран од стране родитеља и НВО дао оставку...
Онда вама људи не вриједи објашњавати...а и не желим.
АЛИ ЈА ЋУ ВАМА СВИМА КОЈИ НИСТЕ ИЗ БАЊАЛУКЕ ИПАК И ДАЉЕ ОБЈАШЊАВАТИ.
ЈЕР ЗА МЕНЕ СТЕ И СЛИЈЕПИ И ГЛУВИ ЗА СВЕ ОСИМ ЗА ИСТИНУ КОЈУ ВАМ СЕРВИРАЈУ.
Има и друга страна медаље, а подсјећам ДА ИСТРАГА ЈОШ ТРАЈЕ, дакле не кењајте више.

- - - - - - - - - -

НАрафски ово је за РаЈелу...

Poslednja izmena od moderatora:
Наседаш на муслиманску пропаганду, ил си курбат ил си неопредљени мешанац, изгубљен. Њима ни сдс не одговара него им је само важно да нема слоге и да дижу дреку и буку, њима би за почетак одговарао анационали кретен попут комшића који качи титове слике по зидовима, ал комшић је курват а курбатима није веровати, данас титове а сутра пибелићове, ти курбатски рептили мењају политику као змија кожу ал у принципу увек су исти, змија остаје змија.
poznat sam kako volim obrezane... :lol: jednog meti u dzak i na njega sedi a sa drgim pi kahvu...i onaj u dzaku i onaj i onaj prekoputa o tebi srbinu misle isto.... a kad neko ubije nekoga-dete pogotovo, onda brate mili **** mi se kakve je boje pa tacnoo da mi je prvi covek ja bi ga prvi zakucao na stub....

to je razlika izmedju mene i tebe...jer ti pod jednacinom obrezanih izjednacavas zlo, a pod jednacinom srba svako dobro...a to ne ide bona...

ti nisi u sarajevu kad je trebalo imati muda trazio srpsku kavu? nisi....ubedjen sam...ja jesam i bio je picvajz tek da znas...

A što ne bi važila ista pravila kao u FR i u Srbiji ili RS? Tome težimo... naš problem je što nismo na tom nivou, zar ne? Ako je zakon kod njih jasan zašto i kod nas nije?

Zašto nešto može u Parizu a ne može u BL?

Ili je to selektivno, pa kad nije u interesu određene grupe ne može.

Ето видиш како се упецаш, дечко се потукао око 20 и добио добре батине, од тада цијелу ноћ хода сам.
Реконструкција догађаја је урађена, први осумњичени и јесу из тог фајта али што је најгоре све су му то другари наркомани који имају алиби.Њима је нормално да се потуку па после заједно на дрогирање.Прича класика џанки...

a ti citas rs informer jel? po njemu i borko u krusevcu izmislio napad i provocirao fine nabildovane mladice sa fakultetskim diplomama...

pa ih vec pustili...

A što ne bi važila ista pravila kao u FR i u Srbiji ili RS? Tome težimo... naš problem je što nismo na tom nivou, zar ne? Ako je zakon kod njih jasan zašto i kod nas nije?

Zašto nešto može u Parizu a ne može u BL?

Ili je to selektivno, pa kad nije u interesu određene grupe ne može.

ne moze jer si protektorat...ima da te yebe ko hoce kolko hoce i kada hoce...uci malo sta je sta ybt, ne vitlaj samo srpskom trobojkom kao argumentom

poznat sam kako volim obrezane... :lol: jednog meti u dzak i na njega sedi a sa drgim pi kahvu...i onaj u dzaku i onaj i onaj prekoputa o tebi srbinu misle isto.... a kad neko ubije nekoga onda brate mili **** mi se kakve je boje pa tacnoo da mi je prvi covek ja bi ga prvi zakucao na stub....

to je razlika izmedju mene i tebe...jer ti pod jedbnacinom obrzanih izjednacavas zlo a pod kedancinom srba svako dobro...a to ne ide bona...

ti nisi u sarajevu kad je trebalo imati muda traziosrpsku kavu? nisi....ubedjen sam...ja jesam i bio je picvajz tek da znas...

Не каже се кава него кафа, од енглеског кофи а све је потекло од грчке речи тј имена софија, coffie / kofi / sofy, c - s - k...

А у техерајвос не идем Богу хвала, само једном сам био и умало се нисам угушио од некаквог смрада који се осећао у ваздуху, веруј жива истина

Овдје није тема ко воли муслимане или Хрвате.
Него мантра "ако мислиш другачије од мене ти си плаћеник".
Као онда лоповска кад украде нешто па виче ДРЖТЕ ЛОПОВА...
По хиљадити пут: ИСТРАГА ЈОШ ТРАЈЕ, а нико нормалан не брани никога,
У свакој полицији и тужилаштву има корумпираних, али не треба њих изједначавати са државом.
ОНАЈ КОЈИ ЋЕ УЗЕТИ КЕШ ЗА ПРЉАВЕ РАБОТЕ, УЗЕЋЕ И ОД ХАНСА И ЕФРАИМА И ЏОРЏА.
И то је сва прича овдје, као што ће Јово издати и матер Стану и ћаћу Славка за кеш ако је од те врсте.

Не каже се кава него кафа, од енглеског кофи а све је потекло од грчке речи тј имена софија, coffie / kofi / sofy, c - s - k...

А у техерајвос не идем Богу хвала, само једном сам био и умало се нисам угушио од некаквог смрада који се осећао у ваздуху, веруј жива истина

pisem kahva da bi bolje razumeo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back