Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, onako baš realno zvuči priča da je policija naredila dilerima da ubiju nekog nebitnog raspalog klinca :kafa:

Sve je pod kontrolom policije ili sluzbi bezbednosti, Sve oni znaju , Mislis da e slucajno Hrkaloviceva bila kuma Saletu Mutavom, Zn se ko je dobio da radi kockanje ,kladionice, ko radi prostituciju a ko je zaduzren za drogu, Konkretno za ovog decka mislim da su hteli da ga zaplase i da su preterali i izazvali unutrasne krvarenje, Zato je bacen da bi prikrili zlocin,
Onaj..... bivsi zandar drzi prostitutke ,daje im zastitu .

i... znaci u pravu su sto su to uradili?

Ja mislim da ovde ljudi nisu baš svesni u kakvom nam se stanju nalazi društvo i na kakve sve načine može da se pogine. Deca se danas u Srbiji, a kamoli u Srpskoj gde ljudi još osećaju posledice rata, drogiraju svim i svačim, samo što sodu bikarbonu ne počnu da šmrču, kockaju u velike pare koje uzimaju na kamatu od zelenaša, pa onda beže u Slovačku kad se previše zaduže. Neko ko vodi takav život može i da ga okonča veoma lako i na prilično trivijalne načine.

Sve je pod kontrolom policije ili sluzbi bezbednosti, Sve oni znaju , Mislis da e slucajno Hrkaloviceva bila kuma Saletu Mutavom, Zn se ko je dobio da radi kockanje ,kladionice, ko radi prostituciju a ko je zaduzren za drogu, Konkretno za ovog decka mislim da su hteli da ga zaplase i da su preterali i izazvali unutrasne krvarenje, Zato je bacen da bi prikrili zlocin,
Onaj..... bivsi zandar drzi prostitutke ,daje im zastitu .

I sad probaj tako da dokazuješ nešto na sudu ili kao inspektor u istrazi, tipa "znate, onaj pandur drži prostitutke, pa je onda i ovaj pandur ubio klinca". Prvo će ti se smejati, pa onda zvati nadležne službe.

Ja mislim da ovde ljudi nisu baš svesni u kakvom nam se stanju nalazi društvo i na kakve sve načine može da se pogine. Deca se danas u Srbiji, a kamoli u Srpskoj gde ljudi još osećaju posledice rata, drogiraju svim i svačim, samo što sodu bikarbonu ne počnu da šmrču, kockaju u velike pare koje uzimaju na kamatu od zelenaša, pa onda beže u Slovačku kad se previše zaduže. Neko ko vodi takav život može i da ga okonča veoma lako i na prilično trivijalne načine.

Ма да. Сви су криви само су родитељи недужни. Где су били кад је кренуо у те воде, боље да се туку каменом по глави какви су ретарди сви скупа.

I sad probaj tako da dokazuješ nešto na sudu ili kao inspektor u istrazi, tipa "znate, onaj pandur drži prostitutke, pa je onda i ovaj pandur ubio klinca". Prvo će ti se smejati, pa onda zvati nadležne službe.

To ti je poruka, Bunis se protiv sistema, SAMLECEMO TE, Pogledajte kako je prosao Davor ,zato cuti i sedi kuci ,Naravno ti sedis i dobijas polako dijabetes i odes u pm.zdravstveno,

Ма да. Сви су криви само су родитељи недужни. Где су били кад је кренуо у те воде, боље да се туку каменом по глави какви су ретарди сви скупа.

Koliko sam samo do sada video klinaca koji odgovaraju gornjem opisu, a još više (naravno, jer skoro svaki od njih ima po dva roditelja) njihovih roditelja koji se redom ponašaju po istom šablonu kada im neko skrene pažnju na stvari koje njihova deca rade. A taj šablon je "ju, ma moj nije takav, ne bi on to nikad"...

- - - - - - - - - -

To ti je poruka, Bunis se protiv sistema, SAMLECEMO TE, Pogledajte kako je prosao Davor ,zato cuti i sedi kuci ,Naravno ti sedis i dobijas polako dijabetes i odes u pm.zdravstveno,

Ma da, ovaj klinac je zapravo bio revolucionar i borac protiv sistema, dok je njegovom ocu na pamet palo da se bori protiv sistema tek kada je video mrtvo dete. Važi :kafa:

ne bunis se protiv sistema jer je to pogubno ako ti ledja ne cuva neko jak...elinises uzrok moguceg dijabetesa profesionalno i hirurski precizno, a prethodno iznudis klasicnim metodama ko je sve u ubistvo umesan i to snimis na tejp, posaljes kome treba i kazes da ovo stoji na 6 mesta u svetu pa ce izaci samo li te neko popreko pogleda...i onda posaljes nobila sa predlogom za saradnju i na kojim osnovama, a neka se oni medju sobom dogovore ko ce da robija

- - - - - - - - - -

praviti cirkus na ime mrtvog deteta je...ocaj i neznanje..a ovo sto policija radi je ogavno

Policija skolski odradila hapsenje svakoga ko je narusavao danas sprovodjenje zakona.Ne vidim nista problematicna.Mala grupa ljudi jase centar grada skoro godinu dana da ne mogu dijete izvesti vani od vulgarnosti koje ovaj dilkan prica.A sustina svega.
Федерација БиХ тражи реформу полиције! - https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=321033 - @RTRSvijesti #android

A kako je se on to bunio protiv sistema? Tako što je dilovao drogu i prebijao ljude?

Uzeo drogu a nije platio glavnom ,sefu, Zato su ga prebili .I sad ti kazes ne zna se to ,moze da bude bilo ko,Moze Djoku Marjanovica ,znaju kada se pojavi spijun sa mikrofilmovima a ne znaju ko diluje drogu 24 sata na ulici, I koga nema sanse da slucajno uhapse ,ne smeju da ugroze finansiranje RS. Nema tu srece prijatelju, Kao i ovaj nas Vucic ,neke stvari sredio ali sta ce ti kriminalci,da te brane od ulice i deluju van sistema,

Uzeo drogu a nije platio glavnom ,sefu, Zato su ga prebili .I sad ti kazes ne zna se to ,moze da bude bilo ko,Moze Djoku Marjanovica ,znaju kada se pojavi spijun sa mikrofilmovima a ne znaju ko diluje drogu 24 sata na ulici, I koga nema sanse da slucajno uhapse ,ne smeju da ugroze finansiranje RS. Nema tu srece prijatelju, Kao i ovaj nas Vucic ,neke stvari sredio ali sta ce ti kriminalci,da te brane od ulice i deluju van sistema,

Ma naravno, RS se finansira od droge :hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
Шукало је у некој емисији тврдио да је тај Давид наводно био неки програмер и да је наводно упао у неке недозвољене документе.

nebitno sta je... na stolu imas nekoliko nepromenljivih... mali je ubijen i pre toga krvnicki pretucen...niko nije odgovoran... policija se ne brani direktnim optuzbama od oca... slucaj jasan kao dan, da nisu umesani nasli bi toga ko ga je ubio u roku od juce....

sad srljaju iz greske u gresku...sad stvar preuzimaju politicari i sluzbe kojima je ovo dobro doslo da ponovo prave balkansku krcmu ili sta su vec naumili... najveca greska je sto i od roditelja prave mucenike

Crni fondovi i za sefove dopunska placa, je od gudre, migranata, a djete moze biti narkic, ali nigde se ne ubija, vec leci i radi rehabilitiranje, a ne davljenje u barici vode. Kao kera su ga bacili.

Ali vidiš, to je samo još jedna spekulacija bez dokaza. Šta je pokazala obdukcija, na koji način je "ubijen"?

- - - - - - - - - -

Koji to vi , zar ti nisu uhljeb u Srbiji ? :)

Mi smo Srbi, svuda oko tebe, to jest oko tvojih ostataka u 23 posto, pošto si ti u Kanadama :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back