комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam iz površnog slušanja vesti o tom slučaju čuo, tako kaže i tužilaštvo RS.
No, nebitno.
Rekao sam ti šta je meni tragikomično: privođenje zbog ugrožavanja bezbednosti visokih poliscijskih funkcionera.
Nije postojao nikakav drugi zakonski osnov da ga sklone, ako već ugrožava javni red i mir, i iritira tolike građane?
Pa trebali ste, brate, napisati peticiju sa 10-20.000 potpisa da ga policija skloni, i sve pet...
Н1 уживо...хапшење Давора Драгичевића!Која патетика...

Upravo tako.Zamisli sad da roditelji izginulih djaka u autobusu na pružnom prelazu godinu dana zlostavljaju policiju i vlast i građane na trgu Republike u Beogradu i zahtevaju smenu vlasti?Широка је тема,траје ово већ предуго.
Полицији РС и јесте највећи интерес да реши случај али зато и јесте овакав какав је-тежак случај за решити.
Свакодневно причам са комшијом инспектором, притисак је био ненормалан са свих страна.
Нема говора о опструкцији, свјесно се мути вода да изгледа што компликованије а заправо није.
Али не можеш доказати ништа,немају ништа конкретно.Да си пратио од почетка схватио би колико су се оптужбе мијењале на крају остале заковане на руководству РС,Додику и осталим.Испаде да на крају да је Додик лично наредио убиство тамо неког клинца из гета.Глупост и спиновање истине, замућивање.
Прича се зове:ЦЕНТРАЛИЗОВАТИ БИХ МАКСИМАЛНО!
Главна мета и препрека:ПОЛИЦИЈА РС.
Какво ненормално понашање мајке и осталих ликова.Нападаш полицију и опиреш се хапшењу?!
За ово би у Америци добио батина да звоне уши...
Upravo tako.Zamisli sad da roditelji izginulih djaka u autobusu na pružnom prelazu godinu dana zlostavljaju policiju i vlast i građane na trgu Republike u Beogradu i zahtevaju smenu vlasti?
Da upravo tako.То је по мени чак и горе јер знамо да је власт директно одговорна за тај сулуди прелаз без рампе.
Дакле имају основе да протестују и траже одштету.У случају Давид не постоји доказана одговорност власти....
Ode sektin oltar...i veliki falus Davorova štafeta mladosti.