Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je dovoljno da posjetis grupu cisto da vidis sta pise da te FB automatski pridruzi toj grupi,koliko se sjecam pre se moralo kliknuti na pridruzi se ako se zeli postati dio grupe a sada automatski ,ne znam jel ovo novo kod FB ili je maslo merickih sluzbi
Drugo ,ima gomila laznih profila,masa ljudi je iz federacije i hrvatske ,ima i iz srbije,ima dosta dijasporaca itd

Ne. moras se sam prikljuciti grupi
Ima laznih profila ali ako si iskren ne mozes reci da je takvih vise od 5-10%. Dakle ima tu bar 120-130.000 regularnih profila

Evo sada imaju 153876 clana. Izade ovo na 200.000+

Evo vidim imaju i stranicu

http://www.pravdazadavida.com

Uzelo je ovo previse zamaha. Dodara je lose odigrao

А у има и рачун за помоћ од странаца,одушевљен сам,добри су нема шта! :think:
Јанко ђаволчићу сваки дан ме изненадиш...
31784237_170875676945711_1209808316377595904_n.jpg

- - - - - - - - - -

Каже један кухар из Сарајева Mirsad Comi Litric Samo pravda ubice na vijesala!
31913729_1765892486782143_2236163787675664384_n.jpg

- - - - - - - - - -

Irina Barac
53 мин.
PRRAVDA ZA DAVIDA,PODRSKA IZ ZAGREBA!!! PODRSKA OCU!!!I CJELOJ OBITELJI!!
HOCEMO UBOJICU!!! HOCEMO SNIMKE SA KAMERE!!!

- - - - - - - - - -

Ово је страшно! :D:lol:

- - - - - - - - - -

Каже Вања:
Vanja Canis Samo zajedno ovo mozemo!!!
Micite granice..nema ovdje srba ni hrvata..nema muslimana..ovo je grupa za ljude!!! Zovite prijatelje..zovite sve !! Ovo mora prestat!

- - - - - - - - - -

И онда је сликала голуба:
31948100_153477495495841_3863478586337918976_n.jpg

- - - - - - - - - -

А јој куд ми Јанко даде овај линк сад морам читати ова пре*еравања...

- - - - - - - - - -

Зока казује:
Zoran Tadic
5 ч.
Braco Bosnjaci, Srbi, Hrvati!!!
Braco Muslimani, Pravoslavci, Katolici!!!!
Gradjani Bosne i Hercegovine. Ujedinite se!!!
Doslo je vrijeme za novo zasjedanje u Jajcu.
Pravda za Davida, za Djenana, za svu nasu djecu. Dovoljno su ih trovali mrznjom. Sada ih brutalno i ubijaju.
Dolje tirani vlastitog naroda.
Sve su unistili cega su se dotakli u poslednjih 25 godina.
Prvo su dosli popovi, pa topovi, pa lopovi.
Iza njih su ostale samo jame, masivne grobnice, pokradena preduzeca, opljackani i unesreceni ljudi. Ni jednu pravu ljudsku rijec od njih nismo culi u proteklih 25 godina. Niti jednu jedinu. Samo reci mrznje.
Pa dosta je vise!!!
Ne pristajem vise na njihove podvale. NE.

- - - - - - - - - -

:rotf:

Ima laznih profila ali ako si iskren ne mozes reci da je takvih vise od 5-10%. Dakle ima tu bar 120-130.000 regularnih profila

Ne znam gde ti to vidiš ali ona grupa koju sam ja našla na FB je 100.588 članova, a ima 3.352 svidjanja - malo veća disproporcija.

Simptomatično je i kako raste broj, meni to liči na "kupovinu" pratilaca.

Ovde izgleda već učlanjeni dodaju svoje prijatelje.

Poslednja izmena:
Dodik nema sluzbu pod kontrolom,U BIH postoji jedinstvena sluzba takozvana OBA i ona je u rukama opozcije koja ima vlast na nivou BIH
Unutar te OBA paralelno djeluje muslimanska ratna tajnba sluzba AID poznata po brojnim likvidacijama,slucaj Seve itd
Direktor OBA je musliman ratni telohranitelj Alije Izetbegovica

Isto tako pravosudje je u ingerenciji takozvanog VSTS visokog sudskog i tuzilackog savjeta na nivou BIH,sudije i tuzioce bira VSTS

S tim još bolje, pa šta 'e onda Dodik čeka, što na ulicu s protestantima protiv uzurpirani institucija nije izaša',
tražio i zahtjeva' ostavke svih odgovorni iz svi službi jer ne rade svoj posa', .....il' će ipak biti da ti ne znaš šta pričaš!

- - - - - - - - - -

Ne znam gde ti to vidiš ali ona grupa koju sam ja našla na FB je 100.588 članova, a ima 3.352 svidjanja - malo veća disproporcija.

Znači o Istini ili laži, zlu ili dobru, suditi je po medijskoj pažnji koju je privuklo,
kako te sramota nije da takve gluposti pričaš u vezi s ugašenim mladim životom!

- - - - - - - - - -

Mozda gledas neku drugu grupu ili na neko drugo mesto. Evo "prave'

https://www.facebook.com/groups/156284631703837/about/

A evo "pale" su i prve glave. Opa. Talasa se, talasa... Pocelo pucanje:per:

Smijenjeni komandir PS Lauš i njegov zamjenik

BANJALUKA - Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum smijenio je komandira policijske stanice Banjaluka - Lauš i njegovog zamjenika.

Istovremeno, načelnik Policijske uprave Banjaluka donio je Rješenje o suspenziji inspektora iste Policijske stanice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Smijenjeni-policijski-sluzbenici-stanice-Laus/476882

Ne automatski te dodaju ili neko od tvojih prijatelja moze da te pridruzi...
Ima dosta muslimana u grupi ,vidis da svako malo poturaju kako se narod ujedinio,evo jos malo samo sto nije gradjanska multikulti Bosna i ostale suplje koje prde muslimanski nacionalisti multietnicari

Ne automatski te dodaju ili neko od tvojih prijatelja moze da te pridruzi...
Ima dosta muslimana u grupi ,vidis da svako malo poturaju kako se narod ujedinio,evo jos malo samo sto nije gradjanska multikulti Bosna i ostale suplje koje prde muslimanski nacionalisti multietnicari

Sviraj frulu. Evo vec su pocele padati prve glave. Vec su smenili neke policajce. Pritisak pocinje da daje rezultate

Мени је искрено жао тог оца,тотално ће излудити...
А раја је прејака на фацебооку,изјаве су тотално како да кажем Југотон,кладим се да пола ликова не зна ни шта се десило.

- - - - - - - - - -

Sviraj frulu. Evo vec su pocele padati prve glave. Vec su smenili neke policajce. Pritisak pocinje da daje rezultate
"Direktor policije Republike Srpske u skladu sa svojim ovlaštenjima donio je Rješenje o rasporedu komandira i zamjenika komandira za poslove kriminaliteta Policijske stanice Banja Luka – Lauš na druge poslove i zadatke.
Укратко склонио их мало,чисто да се нешто дешава.

Mozda gledas neku drugu grupu ili na neko drugo mesto. Evo "prave'

https://www.facebook.com/groups/156284631703837/about/

A evo "pale" su i prve glave. Opa. Talasa se, talasa... Pocelo pucanje:per:

Smijenjeni komandir PS Lauš i njegov zamjenik

BANJALUKA - Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum smijenio je komandira policijske stanice Banjaluka - Lauš i njegovog zamjenika.

Istovremeno, načelnik Policijske uprave Banjaluka donio je Rješenje o suspenziji inspektora iste Policijske stanice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Smijenjeni-policijski-sluzbenici-stanice-Laus/476882

Чланови · 100.863 sa linka u 16:52 pošto raste broj usled "dodavanja" izgleda automatskog

Omanuo si za bar 50.000. Zašto? Slučajno

Ih za Mosad?

Da nije MIT?

Hakan je dobar frajer, lajkujem mu slike na Insta, preporuči me.

- - - - - - - - - -

Trebao si se prijaviti na onaj konkurs za SDA bota ,toliko se trudis i pises po netu sve za dzaba a ovako si makar mogao dobiti sendvic i da te se sjete nekad na danima bosanskog otpora

Možda bi mu odvalili plećku (ovnovsku) za Kurban Bajram pa bi se mogao i omrsiti

Ne, robija, nosiće sendviće Dodikovim botovima!

Puši li naš Komšija ?

- - - - - - - - - -

Ne, robija, nosiće sendviće Dodikovim botovima!

Realno samo mu fale robijaški dani...

Kakav je to komunista nit u zatvoru bio, niti ga policija prebila

A da nije otišao na "hadžiluk" u Kuću cevaća danas, pa ne mogu da ga odvoje od titinig groba?

:hahaha::hahaha::hahaha:
Pazi, ona očekuje da institucije rade svoj posa'.....
Pošto očekuješ, a ne činiš sve da ti institucije rade. ......OSTAVKA!

- - - - - - - - - -

Мислим да је комшо у одбору за дочек Тузлака који долазе на Титин гроб,романтично нема шта...

A tvoji komentari na ubistvo djeteta još romantičniji!

- - - - - - - - - -

Možda i rade, ali od dernjave kako ne rade ne može se videti.

Mislim ko kaže da ne rade? Neki konobar? On procenjuje da li se dobro radi ili ne? On zna procedure? I to još u stanju potpunog šoka i traume.

Kad tako nešto proživljavaš nisi svestan ni da hodaš ni da jedeš, telo i mozak se oduzmu ...nesretan čovek samo i sebe ubija. autodestruktivonst kao porodična crta.

- - - - - - - - - -

Као прво независност судства,полиције и тужилаштва је основа сваке правне државе,како би то изгледало да се предсједник Владе мијеша у такве ствари.
Зна се како креће један поступак и ко прикупље и како податке,доказе.Ваш је проблем што не вјерујете институцијама РС.Све што је Лукач написао децидно је објаснио ко је испитан,како и зашто,све се зна али нема доказа да је убијен чак и да јесте не постоје докази,узели су ДНК са одјеће нема ништа лаве,ништа схваташ ли ту чињеницу?
Не можеш неког тако крвнички убити а да не оставиш ДНК.Дечко је провео у ријеци неколико дана при томе не на једном мјесту него у набујалој ријеци која је од њега направила још већи хаос.
Био паталог,први,други,све јасно,сви ожиљци су настали раније нису смртни-ни близу(тукао се често чак и тај дан-испитани учесници сваки има алиби да је чист-шта можеш ту)
Повреде и ожиљци настали након смрти од набујале ријеке,кољена подерана и руке,све обдукција објаснила.Марихуна и лсд у крви,кривични поступак у току за ранији фајт.
Шта треба да ти кажем?Јесмо неозбиљна држава али не баш толико,не правите шоу, данас сам прочитао податак да је у Сарајеву у задњих неколико година убијено преко 100 младића за које се не зна ни ко ни шта.

Možda i rade, ali od dernjave kako ne rade ne može se videti.

Mislim ko kaže da ne rade? Neki konobar? On procenjuje da li se dobro radi ili ne? On zna procedure? I to još u stanju potpunog šoka i traume.

Kad tako nešto proživljavaš nisi svestan ni da hodaš ni da jedeš, telo i mozak se oduzmu ...nesretan čovek samo i sebe ubija. autodestruktivonst kao porodična crta.

Ogavno 'e ovo što govoriš, ....sa mnom takvi pričati ne mogu, gade mi se!

Trebao si se prijaviti na onaj konkurs za SDA bota ,toliko se trudis i pises po netu sve za dzaba a ovako si makar mogao dobiti sendvic i da te se sjete nekad na danima bosanskog otpora

Hebreji nikad ne rade za dzabe. Imaj to na umu
Nego vidis da pritisak pocinje davati rezultate. Pocelo je zrtvovanje pesadije

No bar si mogao videti da Dodara nije dorastao nekim krupnim potezima i desavanjima. ;)

Као прво независност судства,полиције и тужилаштва је основа сваке правне државе,како би то изгледало да се предсједник Владе мијеша у такве ствари.
Зна се како креће један поступак и ко прикупље и како податке,доказе.Ваш је проблем што не вјерујете институцијама РС.Све што је Лукач написао децидно је објаснио ко је испитан,како и зашто,све се зна али нема доказа да је убијен чак и да јесте не постоје докази,узели су ДНК са одјеће нема ништа лаве,ништа схваташ ли ту чињеницу?
Не можеш неког тако крвнички убити а да не оставиш ДНК.Дечко је провео у ријеци неколико дана при томе не на једном мјесту него у набујалој ријеци која је од њега направила још већи хаос.
Био паталог,први,други,све јасно,сви ожиљци су настали раније нису смртни-ни близу(тукао се често чак и тај дан-испитани учесници сваки има алиби да је чист-шта можеш ту)
Повреде и ожиљци настали након смрти од набујале ријеке,кољена подерана и руке,све обдукција објаснила.Марихуна и лсд у крви,кривични поступак у току за ранији фајт.
Шта треба да ти кажем?Јесмо неозбиљна држава али не баш толико,не правите шоу, данас сам прочитао податак да је у Сарајеву у задњих неколико година убијено преко 100 младића за које се не зна ни ко ни шта.

Dobro, nije ubijen, pa čemu onda ignorancija nečije sumnje, .....je l' narušava autoritet institucije
i čemu stalna kriminalizacija žrtve, isuviše naivno mladiću, isuviše!
Ža' mi je kom sam koridor probija, al' šta ćeš, po ratu se bagra svuda instalira!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back