Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok, nego imam razumevanja. Istresa se ovde na temi, okej. Samo treba imati neku meru, pa ono, ljudski, skreneš mu prvo pažnju. Pa ako ne ide tako, hebiga. Znaš već.

Tebe je uprava foruma zadužila da brineš o poštovanju pravilnika foruma a to podrazumeva i korišćenje isključenja iz rada foruma kao vaspitne mere ili mere eliminacije zavisno od toga da li je zabrana privremena ili trajna.Ne možeš na stranicma foruma da vodiš diskusiju sa korisnicma o njihovim prekršajima.To može u privatnim porukama.

Tebe je uprava foruma zadužila da brineš o poštovanju pravilnika foruma a to podrazumeva i korišćenje isključenja iz rada foruma kao vaspitne mere ili mere eliminacije zavisno od toga da li je zabrana privremena ili trajna.Ne možeš na stranicma foruma da vodiš diskusiju sa korisnicma o njihovim prekršajima.To može u privatnim porukama.

Nikakvu ja diskusiju nisam vodio. Samo mu kažem da bira rečnik. To je to :)

Zar nije BN rekao oko ili preko 10.000?

A sta reci za RTRS koji cak nije posvetio barem jedan minut da kaze bio je protest...

Pa cak i vladajuce propagandne televizije u Srbiji barem kazu bio je protest kada opozicija organizuje u Srbiji dok u RS sve su vesti juce obradili od federacije do Severne Koreje osim toga da je bio protest.

RTRS bi trebalo promijeniti ime u SNSD tv :D
Privatna Dudukova prcija

Aууу како су ти засметале фотографије из Фејсбук групе ПРАВДА ЗА ДАВИДА а када фашисти постављају фотке голог Путина онда не пустиш ни гласића а камоли да кренеш да кокадачеш, да грокћеш, и да ти излазе гомна на уста!

- - - - - - - - - -

Опет ћу да поставим једну серију.

Ama ne smetaju fotografije već količina, ako se nekome gleda trebao si postaviti izvor pa bi ljudi otišli tamo i videli, možda bi se grupa i povećala,

Juče je bila nemoguća bilo kakva diskusija od tvoje "vizije".

A ovo drugo ne bih komentarisala, besmisleno je

Ama ne smetaju fotografije već količina, ako se nekome gleda trebao si postaviti izvor pa bi ljudi otišli tamo i videli, možda bi se grupa i povećala,

(...)

Бај д веј, кад већ помену увећање групе, имам за тебе лепу вест да се од јуче у ово време па до овог момента, Фејсбук група ПРАВДА ЗА ДАВИДА увећала са скоро 60 000 чланова на скоро 90 000.

Poslednja izmena:
Mislim da tema, i ako imamo različita vidjenja nikako nije za sprdnju.

Ako ti se ne dopada nečiji stav nije korektno da to na ovoj temi koristiš za nepotrebne duhovitosti.

Niti je ovo odbrana Dodika niti vlasti, samo principa da se ne mogu tragedije upotrebljavati za nečije interese.

Ja se ne sprdam vec pisem isto ono sto je danas rekao Dodik. Evo
Dodik kaze da je ovo udar na policiju, vladu, njega i institucije Srpske i da su ovi peta kolona

Dodik: Ja stojim iza policije Republike Srpske

TESLIĆ - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da opozicija politički pokušava da iskoristi određene tužne i emotivne događaje kako bi dovela u pitanje rad policije Srpske.

"Ja stojim iza policije Republike Srpske.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-Ja-stojim-iza-policije-Republike-Srpske/474982

Бај д веј, кад већ помену увећање групе, имам за тебе лепу вест да се од јуче у ово време па до овог момента, Фејсбук група ПРАВДА ЗА ДАВИДА увећала са скоро 60 000 чланова на скоро 90 000.

Lepo.

- - - - - - - - - -

Ja se ne sprdam vec pisem isto ono sto je danas rekao Dodik. Evo
Dodik kaze da je ovo udar na policiju, vladu, njega i institucije Srpske i da su ovi peta kolona

Dodik: Ja stojim iza policije Republike Srpske

TESLIĆ - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da opozicija politički pokušava da iskoristi određene tužne i emotivne događaje kako bi dovela u pitanje rad policije Srpske.

"Ja stojim iza policije Republike Srpske.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-Ja-stojim-iza-policije-Republike-Srpske/474982

Kao što već rekoh ko je meta ... i zašto je sve ovo providno.

"Đakac posljednje što si mi rekao bilo je samo ti treniraj. Evo me stojim istrenirana svaku veče na trgu i borim se za pravdu", rekla je u obraćanju Davidova drugarica.

20180421164539280619.jpg

Боље да си погледала ову емисију пре него што си кренула да ботујеш.

Sta ce mi emisija, kad imamo tebe. Ja volim tebe da propitujem jer se ti lako upetljas u sopstvene lazi, ko pile u kucine, al to je valjda i sasvim logicno,...u lazi su kratke noge.
Prvo kazes ne znate ko ga je ubio, onda otac proziva ljude imenom i prezimenom, kao i policiju,...znaci, vi optuzujete nekog, vi morate da dokazete krivicu, a ne oni da dokazu da nisu krivi. U suprotnom je ovo prozivanje krivicno delo klevete, a za to se stari moj ide u zatvor. Tako da se ja na vasem mestu ne bih igrala tim stvarima.Pa jos kad pohapsi "uvezene" iz federacije, onda ce vam djavo biti kriv.

Ovaj otac vise svesno neg nesvesno koristi smrt svoga sine u politicke svrhe. To je najtuznije u celoj prici. Moze biti samo velika boodala pa da misli da ce na ovaj nacin da iskoreni kriminal , koji uzgred budi receno, vlada u svim drzavama. Nego, ako ces pravdu, uzmi pucu, ubice znas, pa raspali po njima. Neshvatljivo je da neko u ovakvoj svojoj tuzi moze da razmislja o tome i da se tripuje kako ce sledeca vlast koja srusi Dodika biti nekorumpirana,....preko noci, verovatno. Al problem je u tome sto on ni ne razmislja, to rade drugi za njega, tuzno, tuzno. a s druge strane, i da se "krivci" otkriju, onda mora biti svestan da nece dobiti pravu kaznu, ako ih zaista drzava stiti. Tako da je svakako u corsokaku sa ovom akcijom.

Код погинулог су пронађени наркотици у крви, смрт је наступила утапањем, леш је пронађен у водотоку.Све указује да је реч о несрећном случају.Увек треба тражити најочигледније решење.

Занимљиво је да су сви транспаренти на протесту исписани латиницом.

Poslednja izmena:
Код погинулог су пронађени наркотици у крви, смрт је наступила утапањем, леш је пронађен у водотоку.Све указује да је реч о несрећном случају.Увек треба тражити најочигледније решење.

Ma sve su opcije otvorene, uvek treba uzeti sve mogucnosti u obzir, al ono sto se meni gadi je, da vecani ovih bukaca je najmanje stalo do tog momka, nego do njihovih politickih ciljeva. Zamisli da se sad vecina smeje i cereka na svojim radnim mestima dok azurno stampa letke, majice i pesnice za "pravdu za davida". Jedini koji tuguju su roditelji i neki bliznji, ovo ostalo su jeftine podguzne muve koje u svojim gradovima imaju svaki dan po jedno ubistvo, a ne znaju im ni imena, a sad eto tuguju za Davidom. Fuj.

Родитељи погинулог су морали раније да мисле о свом сину.Сада је касно, а кокетирање са политичарима им неће вратити сина..

Проналазак украдених ствари и наркотика у крви не указује на узоран живот настрадалог младића. Наравно, сада су криви Додик и други, али не и родитељи.

U Zagrebu nemaju cirilicnu stampariju.

Нејасно је зашто се организују протести у Б.Луци а не у Сарајеву.Све судије и тужиоце у РС бирају и унапређују органи у Сарајеву, и Додик нема ништа са тим.Уколико је полиција нешто пропустила, јавни тужилац именован из Сарајева ће наредити полицији да све то додатно истражи.Полиција не може ништа потурити или заташкати, уколико је јавни тужилац довољно стручан, поштен и искусан.

Уколико неко има примедби на рад тужилаштава и судова на територији РС, мора се обратити Високом судском и тужилашком савету БиХ у Сарајеву.

Poslednja izmena:

Dodara je opasan igrac. Ima Rusiju iza sebe i ne moze mu niko nista. Napravio je drzavu od Srpske
Pokusavaju da ga sruse na sve moguce nacine ali ih samara ko malu decu

David je bio nacionalista ali na zalost majka mu se preudala i napustila oca,porodica je rasturena a kad nema porodice onda ulica vaspitava djecu
Evo ga David u dresu Srbije od 2.42
Otac mu jeste ratni vojni invalid ali su sorosevci i muslimanske sluzbe uspjele da ga izmanipulisu i izpolitizuju ovaj slucaj

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back