Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи... какав год да је био клинац, па чак и да је страдао да није убијен... после свих гафова, промашаја, грешака и свега што личи на отаљавање посла или заташкавање... Зар је могуће да вама смета ко организује протесте...

Није уопште ни нелогично ни противприродна да се протестанти и опозиција сложе у захтевима... шта сад.

Ok, ko daje podršku?

Da pogadjam.

MI6 i Soroš.

Nevažno je i nije ni bitno u kontekstu priče da je moguće da neko nepoznat i bez nepostojanja mreže može animirati mase.

Sve u svemu razno razni dobiju direktive iz svojih centrala da podrže određene akcije , počne da se pravi "buka" zatim se uključe mediji sa informacijama uperenim ciljnim grupama, timovi počinju da simuliraju stavove javnog menjenje i ludilo obmana i opsena kreće.

- - - - - - - - - -

Људи... какав год да је био клинац, па чак и да је страдао да није убијен... после свих гафова, промашаја, грешака и свега што личи на отаљавање посла или заташкавање... Зар је могуће да вама смета ко организује протесте...

Није уопште ни нелогично ни противприродна да се протестанти и опозиција сложе у захтевима... шта сад.

A u čemu je poenta onakvih protesta?

Мало је чудно да се лојавци из Котлине не брину о закланом српском детету од стране Насера Орића него га штавише славе а одједном се јако брину за судбину рандом Давида из Бањалуке.

Треба бити ментални клошар па не уочити опаку нелогичност.

A u čemu je poenta onakvih protesta?

у чему је поента ових шетњи по БГ?

Тим причама о организаторима, ад хоминем дискредитацијама, подметањима лажима... гура се проблем под тепих .. а то је да евидентно постоји гомила људи незадовљних, и то са разлогом. А игнорисање проблема ће га само направити већим... Као што видимо.

Мало је чудно да се лојавци из Котлине не брину о закланом српском детету од стране Насера Орића него га штавише славе а одједном се јако брину за судбину рандом Давида из Бањалуке.

Треба бити ментални клошар па не уочити опаку нелогичност.

треба саговарника сматрати прилично глупим па потурати такву замену теза...

Није нелогично али је нелогично да траје толико дуго. И нелогично је мешање Бошњака у целу причу.

Није нелогично али је нелогично да траје толико дуго. И нелогично је мешање Бошњака у целу причу.

како рече колеза горе... сваки протест је политички обојен.

А то што разни хоће да се овајде и виде своју прилику овде... опет не мења ич чињеницу да је тамо са разлогом незадовљна гомила људи. Коју власт игнорише, бије и само прави себи проблем већим...

А то што разни хоће да се овајде и виде своју прилику овде... опет не мења ич чињеницу да је тамо са разлогом незадовљна гомила људи. Коју власт игнорише, бије и само прави себи проблем већим...

И баш су решили да искажу незадовољство због Д.Д.???

у чему је поента ових шетњи по БГ?

Тим причама о организаторима, ад хоминем дискредитацијама, подметањима лажима... гура се проблем под тепих .. а то је да евидентно постоји гомила људи незадовљних, и то са разлогом. А игнорисање проблема ће га само направити већим... Као што видимо.

Проблем у нашем друштву је не постојање моралне политичке елите и народ с правом сумња у организаторе.
Што бих ја помагала једном Ђиласу да дође на власт? Човеку који је доказао да је неспособан било шта да уради за опште добро.
Исто тако не бих помагала опозицији у РС јер је то гомила интересџија која се не разликује много од власти.

Не желим да будем ничија марионета. Жалим случај несрећног дечка, истински, и толико од мене.

Говорим из сопствене перспективе. Не постоји простест , а да је иоле политички обојен, у коме бих ја учествовала у Србији или РС.

Опозиција није искрена. Као ни власт.

Тема о ДД и догађајима у Бањалуци има већ 204 стране на Кликс.бааааааааа

Невероватно занимање за нешто што се дешава у суседном ентитету. Надају се нечему, сиротани.

Pa i mi bi komentarisali da se slično dešava u Sarajevu, bili su protesti u federaciji 2014 i to je bilo praćeno kod naših medija i na ovom forumu dosta, pre svega jer je bilo nasilno i rušilački.

Говорим из сопствене перспективе. Не постоји простест , а да је иоле политички обојен, у коме бих ја учествовала у Србији или РС.

Опозиција није искрена. Као ни власт.

да не цитирам оба поста... прочитао сам и први и све ок. Ту се слажемо донекле... али око учествовања у протестима. Нису протести само начин да се смени власт... Чак су много чешће само начин да се власт натера на уступке и да се унормали јбте. Да су протести око Сава Мале били масовнији да скупио огроман број људи... то би данас било решено чак и да Вучић остане на власти.

А они којима сметају организатори, учесници, длаке у јајету и остало... несвесно само доприносе томе да тонемо дубље.

Увек треба шетати. Али увек.

Што бих ја помагала једном Ђиласу да дође на власт? Човеку који је доказао да је неспособан било шта да уради за опште добро.

Poštovana, koliko te Vi mostova sagradili i obala spojili ?

Ne valja jelda, kaže Hajdin da valja a Vi znate da ne valja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back