Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е свашта, женско сам, а ти си изгледа добрано тјорав. : )

Ја не могу на ово остати равнодушна. Била сам и на тргу. Претешко је.

Најбоље да немамо емоције, да нам исперу до те мјере мозак.

Otac se juce slika sa onim balijom Nerminom Niksicem kojem je pola familije ucestvovalo u klanju Srba po Konjicu
Otac nije normalan,ranjen u ratu i opet se slika sa krvolocima
Gledaj ko mu je familija
https://www.vecernji.hr/vijesti/bih...onjic-uhiceni-armija-bih-sefko-niksic-1212005

Dok si ti izmanipulisana i rusis drzavu koju smo mi stvarali krvlju oni tamo daju podrsku zlocincima tipa Dudakovic i Oric a ovamo glumataju multietnicare i zedne preko vode vas vodaju sa pricama o ujedinjenju naroda

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/miting-podrske-atifu-dudakovicu-u-tuzli-360312

Sto nisi izasla na trg i trazila pravdu za Srpsku djecu koju su ovi zlotvori pobili u ratu a koje je takozvani sud i tuzliastvo bejha oslobodilo

Ма јадно је и жалосно што отац допушта да се на тај начин промовише смрт сина.Како би требао да изгледа леш у води?!
Зашто идете против струке,зашто сте сад сви стручњаци,у кафани,на слави,на улици само не треба да слушамо шта патолог каже.
То није мој пут,жалим случај,ја сам човјек од струке.Ако те мучи болест идеш доктору,ако желиш објективну информацију читаш све медије.

- - - - - - - - - -

Фора је што већ ниси објективна.Схватићеш полако...

Pogledaj ko je sve u toj FB grupi,Strasno

Nihad Aličkovic predsjednik tkzv. Anti Dejton Grupe, osoba koja je predvodila rušilačke proteste u Sarajevu 2014. i osoba koje je organizovala jezivu instalaciju satanizacije Srba i Republike Srpske u centru Sarajeva 2016.

Amer Bekan radikalni islamista, bivsi pulen Sejfudina Tokića,
Nihad Aličković

maxresdefault.jpg

Фора је што већ ниси објективна.Схватићеш полако...

Испратила сам обе стране приче, и стала на једну страну, за ону коју ја сматрам да је истинита, и тек тада сам отишла на трг.

- - - - - - -

ЛорнеМалво, зато што се није реаговало у старту, сада крећу манипулације, а за то није крив Давор већ они што су га игнорисали у старту.

ЛорнеМалво, зато што се није реаговало у старту, сада крећу манипулације, а за то није крив Давор већ они што су га игнорисали у старту.

Najbolje je da na vase skupove donesete srpske zastave i jasno porucite da ne rusite RS i njene institucije vec da hocete da napravite bolju RS i bolje institucije.
U suprotnom vi ste neprijatelji naroda i drzave i poizvam policiju da baci suzavac i rastjera vas vodenim topovima

Najbolje je da na vase skupove donesete srpske zastave i jasno porucite da ne rusite RS i njene institucije vec da hocete da napravite bolju RS i bolje institucije.
U suprotnom vi ste neprijatelji naroda i drzave i poizvam policiju da baci suzavac i rastjera vas vodenim topovima

Била сам само два пута, да на тај начин дам своју подршку, даље сам активно наставила да пратим.

Они се од самог почетка ограђују од политике, али како је скупина прерасла у приличан број људи, ствар измиче контроли.

Ја нисам никакав непријатељ, мој отац је био од првог дана у рову и створио ову РС. Немој више да ми се тако обраћаш, је л` ти јасно.

O da mogu. Ima drugih, gorih zločina. Ali nisu medijski zanimljivi.

Била сам само два пута, да на тај начин дам своју подршку, даље сам активно наставила да пратим.

Они се од самог почетка ограђују од политике, али како је скупина прерасла у приличан број људи, ствар измиче контроли.

Ја нисам никакав непријатељ, мој отац је био од првог дана у рову и створио ову РС. Немој више да ми се тако обраћаш, је л` ти јасно.

Sve ovo je klasicna manipulacija. Hvataju ljude na emocije i divljacki koriste nesretnog decka.
Kakav zakljucak mogu da donesemo ili ti ili ja slikom njegovog mrtvog tela? Moze samo da nam probudi emociju a to je cilj.
Ovo je postajplo medijsko nasilje .

Не ради се о томе,него да није било медијске пажње не би ни дошла на протест.
Моје питање остаје зашто живот Славена Радановића (24) вреди мање?

Dodik se jos jednom pokazao kao nesposoban
Trebalo je davno formirati obavjestajnu i kontraobavjestajnu sluzbu RS koja bi se suprostavila djelovanju nepijateljskih sluzbi.Ovako neprijateljski agenti slobodno rovare i agituju po Banjaluci ,RS i neometano subverzivno djeluju

Evo , recimo ti, ti si čuvar svega srpskog jer štitiš Srbe, ....aj ne drobi!

Не ради се о томе,него да није било медијске пажње не би ни дошла на протест.
Моје питање остаје зашто живот Славена Радановића (24) вреди мање?

Аман пролазим тим тргом, не треба ми медиј да ми каже шта се дешава у граду.

Наравно да не вриједи мање, шта је с тобом. Зашто његов отац није изашао на трг и тражио правду 40 плус дана? Надам се да из овог питања схваташ колико је бесмислено да ти и ја нагађамо на који начин ће родитељ реаговати и тражити правду за своје дијете.

Нема овдје нагађања.
Док су родитељи, родбина и пријатељи тражили...
било је разумљиво.
Доласком политичара и директним преносима...
гле чуда, опозиционог гласила...постаје неразумљиво.
Да разјасним до краја: набијем на неку ствар све политичаре овог свијета.
Али ово више није правда за Давида или Перу,Мику или Жику...
него жеље, честитке и поздрави чанколизаца и властољубаца.

Njihova logika je da je otac Dragicevic, ratni veteran, izdajnik a Duduk, ratni svercer i nato tenkista, heroj Republike Srspke. :hahaha:

Не сери.
А и ти мала не прди на људе.
Био сам и ја у рову, па шта...кога боли кц за то...
Ова тема управо прича о намјери бјелосвјетских маимуна...
Да нас по ко зна који пут нахушкају једне на друге...
Е па ево им кита...
Ничије убиство или утапање, свеједно, неће ме тјерати на брата или сестру...
А политичаре и све њихове ботове натакнем колико год пута треба.

Не сери.
А и ти мала не прди на људе.
Био сам и ја у рову, па шта...кога боли кц за то...
Ова тема управо прича о намјери бјелосвјетских маимуна...
Да нас по ко зна који пут нахушкају једне на друге...
Е па ево им кита...
Ничије убиство или утапање, свеједно, неће ме тјерати на брата или сестру...
А политичаре и све њихове ботове натакнем колико год пута треба.

Ma da, samo kokajte i posthumno kriminalcima i narkosima proglašavajte, .....evo, čo'ek vam podršku daje!

Нема овдје нагађања.
Док су родитељи, родбина и пријатељи тражили...
било је разумљиво.
Доласком политичара и директним преносима...
гле чуда, опозиционог гласила...постаје неразумљиво.
Да разјасним до краја: набијем на неку ствар све политичаре овог свијета.
Али ово више није правда за Давида или Перу,Мику или Жику...
него жеље, честитке и поздрави чанколизаца и властољубаца.

Prvi je Dodara ispolitizovao slucaj

b_180327118.jpg

Dodara je i sudija i advokat i policija i tuzilastvo i bog otac...On odlucuje o svemu. Ostali su samo tu da potpisu sta je on nalozio ili da izvrse svoje naredbe :D

Sve ovo je klasicna manipulacija. Hvataju ljude na emocije i divljacki koriste nesretnog decka.
Kakav zakljucak mogu da donesemo ili ti ili ja slikom njegovog mrtvog tela? Moze samo da nam probudi emociju a to je cilj.
Ovo je postajplo medijsko nasilje .

Iznenađuju me ovakvi odgovori
Emociju, da, svakako
Ali i to da se zapitamo: kako izjaviše da nema elemenata krivičnog dela?

- - - - - - - - - -

:hahaha:
ма крив и богу и народу :rotf:, само нема довољно аВтобуса да се режим збаци ...

ууу одераће их Миле к'o зечеве, мале су шансе да опозиција послије овога опстане уопште.

ugodno buđenje želimo

- - - - - - - - - -

Eto zapamti da u oktobru SNSD dobija.

neka dobije, nije to poenta, eto, neka reše slučaj na pravdi Boga...Je l im brani neko?

Slika brutalne torture(FOTO 18+)

Iako je u više navrata tražio od MUP-a RS da mu dostavi fotog

http://www.rtvbn.com/3906572/slika-brutalne-torturefoto-18rafije načinjene prilikom prve obdukcije tijela njegovog ubijenog sina Davida, Davor Dragičević te fotografije do danas nije dobio. Zašto?

Ako kliknete na link imate jednu sliku s obdukcije gde se vidi kroz kakvu je torturu prosao ovaj decko :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back