Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
propagandu razbijas tako sto izadjes na svetlo dana ako te optuzuju i saranis propagandiste....ako cutis bude ovako..tek sad ispadas kriv cak iako nisi

у оваквом виду напада сваки рационални вид одбаране јер просто немогућ .потребно је ударити супротну страну , ударити оног ко те напада још гором пропагандом и тако се изборити .

много је прљаво радити овакве ствари и користити бол родитеља али очигледно је да су структуре око Изетбеговића давно изгубила појам о хуманости а о части да не говоримо .

Изетбеговић је на крају крајева ништа друго до ратног злочинца

Али ко и због чега је имао мотив да га убије?
ja ne mogu da tvrdim da je ubijen,niti mogu da kazem da nije ubijen.Mi zivimo u jednom kriminalizovanom drustvu tako da sve informacije treba uzimati veoma obazrivo.Zapravo,mi samo znamo samo ono sto dobijemoi iz stampanih i el medija,a to je uglavnom pod uticajem vlasti.Ako je klinac u vreme smrti imao nanete telesne povrede,to sa pravom donosi sumnju.Moze biti veoma los pokusaj prikrivanja brjotine.Sustina je da je sama policija i pravosudje od pocetka radila trapavo i dala mesta spekulacijama.
Jedno je sasvim sigurno,Dodika niko ne rusi preko ovoga slucaja kako to amatersko drustvo patriJota tripuje

у оваквом виду напада сваки рационални вид одбаране јер просто немогућ .потребно је ударити супротну страну , ударити оног ко те напада још гором пропагандом и тако се изборити .

много је прљаво радити овакве ствари и користити бол родитеља али очигледно је да су структуре око Изетбеговића давно изгубила појам о хуманости а о части да не говоримо .

Изетбеговић је на крају крајева ништа друго до ратног злочинца
pa kad su cekali ovoliko dugo...neka sada sami ciste svoja gowna...a znamo kako policija to radi

Hajde me ti nauči molim te z:mrgreen:

Znas da Vi cetnici iz Zvornik i sa Romanije, tamo od komunaca iz Krajine imate BLOK, pa ajde kod Milana Nedica, suvremenog AV u Bg, ili u srpsku Atenu NS. Ako, nemam protiv.

Samo ne volem, da nas Vi politicki vodite i da dominisete, klanovsko rodijacki. Tu se moje interesiranje zavrsava, inace Srbiji trebaju LJUDI, i bicemo uskoro USELJENICKA ZEMLJA.

attachment.php

Poslednja izmena:
Koliko jadno i providno, cekao je da prodju izbori i da se malo ostavi vremena da se slegne ... ali nije odustao covek pa ga uhapsili ... mafija , banda ... tako to ide u privatizovanoj zemlji ...

Ovi su jos jadniji koji napadaju coveka koji trazi pravdu za svog ubijenog sina.

јадни су они који бол човека за сином користе у политичке сврхе .то је најјадније од свега

Znas da Vi cetnici iz Zvornik i sa Romanije, tamo od komunaca iz Krajine imate BLOK, pa ajde kod Milana Nedica, suvremenog AV u Bg, ili u srpsku Atenu NS. Ako, nemam protiv.

Samo ne volem, da nas Vi politicki vodite i da dominisete, klanovsko rodijacki. Tu se moje interesiranje zavrsava, inace Srbiji trebaju LJUDI, i bicemo uskoro USELJENICKA ZEMLJA.

porediti generala Milana Nedića i aleksandra vučića...neuporedivo...lajavi vučić možda nije ni odslužio vojni rok...nema ni jednog klasića da se javi...javio se neki Goranac...kao, bio sa vučićem...kamarad

porediti generala Milana Nedića i aleksandra vučića...neuporedivo...lajavi vučić možda nije ni odslužio vojni rok...nema ni jednog klasića da se javi...javio se neki Goranac...kao, bio sa vučićem...kamarad

Ma samo u sluzenju Rajhu. Ovaj AV je neopevani izdajnik, onaj je bio pod smajserom, da nesto ucini, jer je bio pre Acimovic koji nije imao autoriteta. Nedic je heroj i ww, a ovaj izdajnik i dezerter.

nebitno sta je... na stolu imas nekoliko nepromenljivih... mali je ubijen i pre toga krvnicki pretucen...niko nije odgovoran... policija se ne brani direktnim optuzbama od oca... slucaj jasan kao dan, da nisu umesani nasli bi toga ko ga je ubio u roku od juce....

sad srljaju iz greske u gresku...sad stvar preuzimaju politicari i sluzbe kojima je ovo dobro doslo da ponovo prave balkansku krcmu ili sta su vec naumili... najveca greska je sto i od roditelja prave mucenike

Nema dokaza ni da je prebijen.

Poslednja izmena:
ja ne mogu da tvrdim da je ubijen,niti mogu da kazem da nije ubijen.Mi zivimo u jednom kriminalizovanom drustvu tako da sve informacije treba uzimati veoma obazrivo.Zapravo,mi samo znamo samo ono sto dobijemoi iz stampanih i el medija,a to je uglavnom pod uticajem vlasti.Ako je klinac u vreme smrti imao nanete telesne povrede,to sa pravom donosi sumnju.Moze biti veoma los pokusaj prikrivanja brjotine.Sustina je da je sama policija i pravosudje od pocetka radila trapavo i dala mesta spekulacijama.
Jedno je sasvim sigurno,Dodika niko ne rusi preko ovoga slucaja kako to amatersko drustvo patriJota tripuje

То и ја мислим и није ми јасно чему толика прашина, осим што у томе виде интерес поједини маргиналци.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back