Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja revolucije i gowana
![]()
![]()
Добио али не због Давора већ их је остварио изборном крађом.Додик добио највише гласова у историји...овај Давор му дође као кец на десетку!
Ovi sve više liče na sektu.
Добио али не због Давора већ их је остварио изборном крађом.

Добио али не због Давора већ их је остварио изборном крађом.
То кажу сви лузери а највише галаме када их ухапсе за криминал, нисам крив мајке ми то су ми намјестили!![]()
Нек полиција расветли убиство и одоше они са трга. Шта је проблем, мала је то средина, знају сигурно ко га је рокнуо.
Мислиш да знају а крију, не буди наиван...ни први ни последњи нерешен случај.
Него ако ћеш искрено мени је гори случај убиства два полицајца у центру Сарајева.
То да се деси у Америци сав FBI би се дигао и претресао Америку уздуж и попријеко.
Убије ти мафија два полицајца и никоме ништа.Овдје се зна да је у току пљачке а код малог Давида се не зна ништа сем да је диловао дрогу и био мртав пијан то вече...
Па јесте гори утолико што су страдали полицајци. Несхватљиво ми је да тај случај није решен јер ако се не варам, те полицајце убили су ови што раде аутомобиле? Ако је тако, нико ме не може уверити да полиција не зна ко се бави тим послом, што је свакако добар почетак за истрагу.
Или је та БиХ, укључујући и Репубику Српску са њом, један такав распад од друштва који је и у овом балканском окружењу успео да потоне дубље од осталих.
Да би полиција радила 100 посто свој посао мора имати добру опрему, обучене инспекторе и независне органе од позиције,опозиције.
Нико не каже да је полиција РС сјајна али оно што сам имао намјеру рећи степен криминала није забрињавајући у Бања Луци у односу на европски просјек па према томе не видим зашто се толико сатанизује полиција РС због једног нерешеног случаја "клинца из гета".Не само да се сатанизује него се полицајци криве да су га убили,тј претукли и силовали,мало бизарно ако мене питаш.А при томе Давор није изнео нити један валидан доказ сем текстова тамо неког шпајз блогера.Опозиција пре избора је видјела своју шансу у овоме, када је изгубила изборе сада их заболе за Давора.
Тотално љигав случај и прави примјер како је политика у стању да укаља поред и живих људи најсветије што нам је остало а то је смрт неког младог човјека.Ужас, немају резона...