Случај Бачулов паралела Инцидент у Глајвицу!

Slavenska

Iskusan
Poruka
6.043
ауторска тема

На неколико тема сам писала , стојим иза тогa , да ткз досовска опозција или "досовска дубока држава" користи Гебелсове методе пропаганде , али видимо да је временом преузела и тактике нацистичке методе за почетак сукоба .

Хитлер је рекао 29 Августа 1939 године следеће :

"Даћу повод за почетак рата. Није битно да ли је веродостојан или није. Победника после не питају да ли је говорио истину. Када се започиње и води рат, није битно право, него победа.
Ићи ћете са још пет или шест чланова Зихерхајтсдинста у Глајвиц. У одређено време, које ће вам бити саопштено, инсценираћете напад на радио станицу. Треба изазвати утисак да су тај напад извели Пољаци. Нашој пропаганди је због иностране штампе потребан доказ да је Пољска више пута повредила границу."

Тако је почео рат , официри безбедосне службе Немачке преобучени у Пољаке су извели напад и за то окривили Пољаке и онда је Хилер напао Пољску .

То је желео да уради и Бачулов

Мене мучи питање и просто ме хвата језа од људи окупљених у блокадерском досовском скупу , за њих не постоји частан начин да дођу на влас , на изборе , они то и не желе .

Њихов једини циљ је дестабилизација Србије и њен суноврат , то су опасни људи са терористичким намерама .

После овог Случаја Бачулов сасвим је јасно и да је случај надстрешица изрежирана од случног налогодавца .

Ако је човек спреман да попије отров , свесно себи нанесе зло да би изазвао хаос у држави и извео удар на државу , онда се плашим да је ИСТИНА и да су то урадили и у случају надстрешице .

Верујем да су наменски урадили неку врсту акта која је довела до пада надстрешице и да су за то оптужили државу и кренули са једногодишњим хаосом и обојеном револуцијом .

Оно што ДОС планира да уради ноћас у Новом Саду представља ВРХ добро изучене и до префектности доведене нацистичке методе и стратегије .

Имамо случај лекара који је пријатељ Бачулова који жели да му обезбеди отров који би он попио и за то окривио државу и започео сукобе, лекар човек који је ту да лечи људи а не да их убија је спреман да УБИЈЕ да би остварио свој циљ .

Нека нам Бог помогне данас , нека Бог помогне Србији и српском народу и нека нас сачува јер данас ће само Бог то моћи да уради .

Оно што ДОС планира да уради ноћас у Новом Саду представља ВРХ добро изучене и до префектности доведене нацистичке методе и стратегије .

Имамо случај лекара који је пријатељ Бачулова који жели да му обезбеди отров који би он попио и за то окривио државу и започео сукобе, лекар човек који је ту да лечи људи а не да их убија је спреман да УБИЈЕ да би остварио свој циљ .

Нека нам Бог помогне данас , нека Бог помогне Србији и српском народу и нека нас сачува јер данас ће само Бог то моћи да уради .
Ma koji bog kad je vucic tu
Moramo i mi, sns botovi, zapeti svim silama da se nastavi ovo nase lopovsko blagostanje, ovo ugradjivanje, kriminal i korupcija.

Jeste da mi sitni uzmemo poneku hilj dinara dok oni maznjavaju milione evradi, ali necemo valjda biti zavidni
Kad oni imaju kao da i mi imamo
Eno juce sam kupio salamu sa sunkom, ima se.
Nema se kao sto mali vozi jahte i valja stanove ali ima se i u mom dzepu

Плашим се јер ће ноћас да покушају да УБИЈУ ДРЖАВУ!

То зна сваки добронамеран човек , бот нисам , пишем оно што видим и знам а знам ко су они , блокадери и досовци ,знам на шта су спремни .

Најбоље смо то видели на примеру Бачулова , затим на случају пада надстрешице ..нема то везе са корупцијом , нити лошом градњом, нема везе са струком , нема везе са радовима .то је злочин и повод да се УБИЈЕ ДРЖАВА .

то је наменски испланирано и урађено да се деси оно што планирају да ураде ноћас у Новом Саду.

Плашим се јер ће ноћас да покушају да УБИЈУ ДРЖАВУ!
1000008476.jpg

Мене мучи питање и просто ме хвата језа од људи окупљених у блокадерском досовском скупу , за њих не постоји частан начин да дођу на влас , на изборе , они то и не желе .

Upravo se i traže izbori. Nek ih Vučić raspiše pa da ne nagađamo više ko ima podršku.

Ако је човек спреман да попије отров , свесно себи нанесе зло да би изазвао хаос у држави и извео удар на државу , онда се плашим да је ИСТИНА и да су то урадили и у случају надстрешице .

Верујем да су наменски урадили неку врсту акта која је довела до пада надстрешице и да су за то оптужили државу и кренули са једногодишњим хаосом и обојеном револуцијом .

Bulšit.

Back