Slovenska rasa

Stvarno ovde nasao se debil , koji misli sto Mi Poljaci mrzimo Srbe zbog katolicke vere? Zato sto Vas toliko mrzimo protestiramo svake godine protiv nezavisnosti Kosova? Zbog ovog mrzinja deo mojih sunarodnika poceo je da uci srpski? Poznajem sunarodnicu , koja ima 18 godina zna srpski i cirilicu .Sve ovo zbog ,, mrzinja " prema Srbima.Prvo dodji u Poljsku pa kazi .Vidi se uticaj novinara odmah u Tvom nacinu mislenja .Iskljuci TV -Ukljuci mozak!

moraš da razumeš naše ''nesimpatije'' prema katolicizmu, ali poljake ipak gotivimo i zbog ovog što si gore naveo

Poslednja izmena:
Stvarno ovde nasao se debil , koji misli sto Mi Poljaci mrzimo Srbe zbog katolicke vere? Zato sto Vas toliko mrzimo protestiramo svake godine protiv nezavisnosti Kosova? Zbog ovog mrzinja deo mojih sunarodnika poceo je da uci srpski? Poznajem sunarodnicu , koja ima 18 godina zna srpski i cirilicu .Sve ovo zbog ,, mrzinja " prema Srbima.Prvo dodji u Poljsku pa kazi .Vidi se uticaj novinara odmah u Tvom nacinu mislenja .Iskljuci TV -Ukljuci mozak!

Niko ne mrzi Poljake. Mi smo sličan narod, imamo sličan mentalitet. Nekim ljudima se ne sviđa katolička vera, ali to nije razlog da se mrzi narod. Eto, na primer na moru u Crnoj Gori ima dosta i Srba i Poljaka, i čini mi se da se svi fino slažu...

Треба да разумеш да је српски народ много страдао д католика и од Ватикана; многи нису способни да то раздвоје од народа, који су већински католички. Ствар интелектуалних домета; неко је способан да то разликује, неко није. Религије су опасне ствари у рукама примитивног света.
Пољаци и Срби су два народа, који немају никакву мржњу између себе, већ наклоност Словена према Словенима, сличне архетипове понашања, вредности и моралних норми.
Католици и Православци су ти који се посвађају и мрзе, а не Пољаци и Срби.:)

Не може се искоренити људска глупост и спремност на свађу.
Али се може контролисати.
Штос је у томе да им се на дозволи простор за исказивање мржње, а и кад је искажу- да буду извргнути подсмеху.
Но, то се коси са "демократијом", у којој и будала и геније имају исто право гласа.

Svakako da postoje rase. Ali one ne bi trebale biti razlog sukoba i ratova.
No, postoje prirodno kulturološke istorijske težnje ka sukobu ili rasnom mešanju, koje proizilazi iz zakon privlačenja suprotnosti i nametanje svojih vrednosti i stila života susedu.

Словенска раса ?

Ваљда народ или народи словенског порекла.

Термин раса се употребљава за животињски свет

Ne širi dezinformacije.
Zar su tebi Rusi životinje ? reč Rasa Rusi i Raška imaju iste korene.
A značenje je Crvena boja.
Isto kao i Srbin što znači Crven.

Doduše neki udbaški agenti tvrde da Srbi znači Crni.
U tom kontekstu čudne stvari se dešavaju. Jer su onda Albanci beli. (alba = Belo)
Nekakva zamena je izvršena između nas i njih u toj masonsko dinastičkoj sekti. Ipak mi imamo belog, a oni crnog orla.
I sigurno da današnji crni albanci, nisu potekli sa ovih prostora, i da su preoteli to albansko ime od naših.

Drevna, zemlja Druida Albion se nekad prostirala i na ovim prostorima.
Slavio se bog Bel.
Druidi svakako vladaju i dalje svetom i nad tom masonsko iluminatskom hierarhijom.
Stoga naziv Srbi jedino još može da potiče od Druida. U smislu Drvo/Drveni/Drvi.

Uglavnom ako gledate kroz boje i drveće, i etimologiju, možda se dođe do istine, koju ove rimske bečko berlniske škole iskrivljuju. Samo ne mešajte dnevno politčke šablone, sa logičkim činjenicama.

Sloveni su dobli naziv po Slovu, pismu Buku, Azbuci. Bukva drvetu. Book - Knjiga
Mi (većina ljudi na prostorima današnje Srbije i ex Yu smo deo onog što se smatra Slovenskim, pomešano sa izvornim Druidsko Drveno Crveno Srbskim.
Oni koji su danas većinom Rusi, i delom Sloveni su pomešani sa Nordijskim i delom Žutim kosookim tipom.
Kojih među Srbima ima u jako manjoj količini. Pod Srbi mislim na one koji su malo svetliji, odnosno Crveni, a ne Braoni, koji nemaju taj neki ekstra beliji gen. A crni srbi su ovi sto i nisu bas Srbi nego polusrbi, mesani sa ko zna kime.

Mislim da postoji jedan forumaš ovde Sveta_nekibroj. koji je, donekle, u pravu u mnogome. Ipak dok ja sam to sve ne izucim. ne verujem nikome.

Uglavnom izvorno smo došli sa Lira sazvežđa.
Verovatno. Jer ovi Teslisti veruju u to.
Ilirija, Perun Hrast, Drudi i tako to.

Inače, sviđa mi se Poljska zastava.
Dobro bi bilo da je i Srpska takva i da se izbaci plava boja.
Srpski orao treba da je Crven. ilI Crveno beo.
To bi smanjilo napetosti u regionu sa ovim braon crnim rasama, albancima, mulimanima, turcima, bugarima.(koji bi isto trebali da izbace zelenu boju iz zastave pa onda da ih asimilujemo, makednoci da izbace zuto sunce i stave belo, rumuni plavu i zutu boju i da dodaju belu, hrvati isto plavo da izbace (oni su preoteli srpski simbolizam i pod rimskim su uticajem), crnogorci belog orla, česi, slovenci, mađari palavu i zelenu da izbace, i na kraju i rusi plavu da izbace, i ovi bosanci da se podele i vrate srpskui zastavu... onda svi zajedno napasti turke i Carigrad tamnije turke proterati u Aziju, i zadrzati tu njhovu starosrpksu zastavu sto su prisvojili, i naseliti ove neke tamnije nase tamo. Nemci Nordijci Englezi i Rimljani Franci neka se drze po strani, ili neka nam pomognu, da ne bi udarili ka zapadu sa našom crveno belom armijom. Plava boja je prevara, ne postoji potpuno beli arijevski plavokrvni narod, drakonijanci izraelci-hazari-arapi i hitlerovi nacisti rasisti su to osmislili zarad bankarsko kriminalno energetske klasne pljačke, u koaliciji sa delom žutih, i izmičljenim religijama i demokratskim principima za pokoravanje, službu i uspavljivanje hipnotisane mase

Kad sam bio dete sam skupljao sličice fubdalera za EP i SP u fudbalu, a poljaci su delovali normalno, kao mi.
Za razliku od ostalih, tipa bugari urugvajci.

Evo nađoh sad... sećam se ovog rasnog poljskog primerka. Deluje pomalo i nordijski.

s-l225.jpg

Mundial-M%C3%A9xico-1986.jpg

Dziekanowski (pandam našem Đukanoviću) je kao rasan golgeter Iz Lođa prešao kasnije 89e u Celtic i zabio 4 komada grobarima u Kupu Kupova, ali zbog sudija i UEFA FSS mafije koja još postoji, braća Kelti nisu prošli dalje protiv ove vatikanske rimsko hazarsko šiptarske krimi partokratske hobotnice.

U Zvezdi je skoro igrao neki Poljak, koji nas je finansijski opljačkao, a nije igrao tri cela meča. Zašto ga nisu dresirali da igra iz ljubavi ka bojama, nego za pare.

Očigledno da ia Zvezdu i pratizan kontroiše i pokušava ta rimska masonska loža da preuzme, ali, meni u principu i nije to toliko bitno, koliko da bilo ko od tih loža spreči krađu Zvezdine titule, da Zvezda bude šampion u nedelju 21.5.2017 !
Inače će kao 86 godine doći do sudskog epiloga prvenstva i mogućeg raspada domaćeg fudbala. Zvezda na ove krađe sudija, saveza i režimsko sistemso guranje JSdprojekta kao 86e, neće ćutati više.

Nadam se da će naša krovna organizacija nad 33 stepenom masonerije, Veliko Veće Druida, smoći snage da utiče na regularnost i da C.Zvezda bude prvak Srbije.

Svakako da postoje rase. Ali one ne bi trebale biti razlog sukoba i ratova.
No, postoje prirodno kulturološke istorijske težnje ka sukobu ili rasnom mešanju, koje proizilazi iz zakon privlačenja suprotnosti i nametanje svojih vrednosti i stila života susedu.

Ne širi dezinformacije.
Zar su tebi Rusi životinje ? reč Rasa Rusi i Raška imaju iste korene.
A značenje je Crvena boja.
Isto kao i Srbin što znači Crven.

Doduše neki udbaški agenti tvrde da Srbi znači Crni.
U tom kontekstu čudne stvari se dešavaju. Jer su onda Albanci beli. (alba = Belo)
Nekakva zamena je izvršena između nas i njih u toj masonsko dinastičkoj sekti. Ipak mi imamo belog, a oni crnog orla.
I sigurno da današnji crni albanci, nisu potekli sa ovih prostora, i da su preoteli to albansko ime od naših.

Drevna, zemlja Druida Albion se nekad prostirala i na ovim prostorima.
Slavio se bog Bel.
Druidi svakako vladaju i dalje svetom i nad tom masonsko iluminatskom hierarhijom.
Stoga naziv Srbi jedino još može da potiče od Druida. U smislu Drvo/Drveni/Drvi.

Uglavnom ako gledate kroz boje i drveće, i etimologiju, možda se dođe do istine, koju ove rimske bečko berlniske škole iskrivljuju. Samo ne mešajte dnevno politčke šablone, sa logičkim činjenicama.

Sloveni su dobli naziv po Slovu, pismu Buku, Azbuci. Bukva drvetu. Book - Knjiga
Mi (većina ljudi na prostorima današnje Srbije i ex Yu smo deo onog što se smatra Slovenskim, pomešano sa izvornim Druidsko Drveno Crveno Srbskim.
Oni koji su danas većinom Rusi, i delom Sloveni su pomešani sa Nordijskim i delom Žutim kosookim tipom.
Kojih među Srbima ima u jako manjoj količini. Pod Srbi mislim na one koji su malo svetliji, odnosno Crveni, a ne Braoni, koji nemaju taj neki ekstra beliji gen. A crni srbi su ovi sto i nisu bas Srbi nego polusrbi, mesani sa ko zna kime.

Mislim da postoji jedan forumaš ovde Sveta_nekibroj. koji je, donekle, u pravu u mnogome. Ipak dok ja sam to sve ne izucim. ne verujem nikome.

Uglavnom izvorno smo došli sa Lira sazvežđa.
Verovatno. Jer ovi Teslisti veruju u to.
Ilirija, Perun Hrast, Drudi i tako to.

Inače, sviđa mi se Poljska zastava.
Dobro bi bilo da je i Srpska takva i da se izbaci plava boja.
Srpski orao treba da je Crven. ilI Crveno beo.
To bi smanjilo napetosti u regionu sa ovim braon crnim rasama, albancima, mulimanima, turcima, bugarima.(koji bi isto trebali da izbace zelenu boju iz zastave pa onda da ih asimilujemo, makednoci da izbace zuto sunce i stave belo, rumuni plavu i zutu boju i da dodaju belu, hrvati isto plavo da izbace (oni su preoteli srpski simbolizam i pod rimskim su uticajem), crnogorci belog orla, česi, slovenci, mađari palavu i zelenu da izbace, i na kraju i rusi plavu da izbace, i ovi bosanci da se podele i vrate srpskui zastavu... onda svi zajedno napasti turke i Carigrad tamnije turke proterati u Aziju, i zadrzati tu njhovu starosrpksu zastavu sto su prisvojili, i naseliti ove neke tamnije nase tamo. Nemci Nordijci Englezi i Rimljani Franci neka se drze po strani, ili neka nam pomognu, da ne bi udarili ka zapadu sa našom crveno belom armijom. Plava boja je prevara, ne postoji potpuno beli arijevski plavokrvni narod, drakonijanci izraelci-hazari-arapi i hitlerovi nacisti rasisti su to osmislili zarad bankarsko kriminalno energetske klasne pljačke, u koaliciji sa delom žutih, i izmičljenim religijama i demokratskim principima za pokoravanje, službu i uspavljivanje hipnotisane mase

Kad sam bio dete sam skupljao sličice fubdalera za EP i SP u fudbalu, a poljaci su delovali normalno, kao mi.
Za razliku od ostalih, tipa bugari urugvajci.

Evo nađoh sad... sećam se ovog rasnog poljskog primerka. Deluje pomalo i nordijski.

s-l225.jpg

Mundial-M%C3%A9xico-1986.jpg

Dziekanowski (pandam našem Đukanoviću) je kao rasan golgeter Iz Lođa prešao kasnije 89e u Celtic i zabio 4 komada grobarima u Kupu Kupova, ali zbog sudija i UEFA FSS mafije koja još postoji, braća Kelti nisu prošli dalje protiv ove vatikanske rimsko hazarsko šiptarske krimi partokratske hobotnice.

U Zvezdi je skoro igrao neki Poljak, koji nas je finansijski opljačkao, a nije igrao tri cela meča. Zašto ga nisu dresirali da igra iz ljubavi ka bojama, nego za pare.

Očigledno da ia Zvezdu i pratizan kontroiše i pokušava ta rimska masonska loža da preuzme, ali, meni u principu i nije to toliko bitno, koliko da bilo ko od tih loža spreči krađu Zvezdine titule, da Zvezda bude šampion u nedelju 21.5.2017 !
Inače će kao 86 godine doći do sudskog epiloga prvenstva i mogućeg raspada domaćeg fudbala. Zvezda na ove krađe sudija, saveza i režimsko sistemso guranje JSdprojekta kao 86e, neće ćutati više.

Nadam se da će naša krovna organizacija nad 33 stepenom masonerije, Veliko Veće Druida, smoći snage da utiče na regularnost i da C.Zvezda bude prvak Srbije.

Ovaj bio u klasi kod prof. Deretića ..
Rus je ime nordijskog porijekla preuzeto od Ukrajinaca , a Raška je iskrivljeno ilirsko ime Arsa ..

moraš da razumeš naše ''nesimpatije'' prema katolicizmu, ali poljake ipak gotivimo i zbog ovog što si gore naveo

А то као јер "протестира" мала група тамошњих фашиста, коју је посећивао Миша Вацић и о томе јављали Вучићеви медији, и на основу "политичког" деловања те маргиналне друштвене групе ви шатро да због тога волите Пољаке иначе би их мрзели, јер као толико патите за Косовом и Метохијом?
Ахахаха ´ајде причај то неком другом - зготивили сте се ви на стормфронту одавно и са хрватским усташама а камоли не са Пољацима ("аријевцима").

Poslednja izmena:
Ovaj bio u klasi kod prof. Deretića ..
Rus je ime nordijskog porijekla preuzeto od Ukrajinaca , a Raška je iskrivljeno ilirsko ime Arsa ..
Dobro da je tebi tvoj profesor davao i dopunsku nastavu

Krajince su stvorili krajiški Srbi .
Ta plavožuta kombijacija je najgora. Jer su to boje rotšild bankara.

Inače ROD reč potiče isto od Crvene boje. RED itd

Krvati moguće da su isti kao Krvi , Srbi . Drvi.
Kurci, što rece nek iznad.
Hrvat naziv je bio srpsko rodno pleme nekad.
No pokatoličavanjem i ustašizacijom, beč london uticajem, postali su neizlečiv crni tumor, koji bolje odstraniti, nego li lečiti.

Rasno gledano, oni su se delom mešali sa ovim hunima avarima i još neki divljijim plemenima, mada manjinski ,ali i oni mogu reći za neke Srbe da su isto tako nerasni itd. Stoga ono dobro što mi imamo je svetlu tradiciju Pravsolavlje/Rodoverje vs Katolicizam/islam itd. I dobre odnose sa Rusijom , što nam daje prednost u novom poretku.

зготивили сте се ви на стормфронту одавно и са хрватским усташама а камоли не са Пољацима ("аријевцима").

sa ustašama ste najbolji vi titoisti

Rasno gledano, oni su se delom mešali sa ovim hunima avarima i još neki divljijim plemenima,

njihova osnova je u stvari avarska (malobrojnih pravih hrvata)

Poslednja izmena:
sa ustašama ste najbolji vi titoisti
Тешко да ће бидне, "земљаче"...

Cetnici-ustase-i-domobrani-u-Bosni-670x766.jpg

Domobranski-major-Emil-Rataj-ustaski-logornik-Konstantin-Urumovic-cetnicki-vojvoda-Uros-Drenovic-i-ustaski-kotarski-predstojnik-Marko-Jungic-u-Mrkonjic-Gradu-1942-670x551.jpg

Cetnici-obavestavaju-ustase-o-partizanskom-zboru-i-traze-bombardovanje-sela-670x975.jpg

Четници oбавештавају усташе о партизанском збору и траже бомбардовање села

Cetnicki-vojvoda-Uros-Drenovic-levo-nazdravlja-sa-ustasama-i-domobranima-620x350.jpg

А о љубави са усташама са стормфронту не требају фотке јер свако може да оде на тај сајт, на вашу "српску" секцију, и да чита те бљувотине.

Ne postoji slovenska rasa.

Kavkazoidi, negroidi, australoidna i mongoloidi su rase.

Rasa ne može biti latinska, keltska, germanska ili jevrejska.

Hitler je jednom rekao da su sloveni i jevreji rase.

OP, generalizuje Slovene kao neku uzvišenu rasu.

Postoji toliko ološa i loših ljudi ovde, isto toliko glupih, da nije tačno da smo svi ljubazni, pošteni.

Srbija ima svega 6,5% visoko obrazovanih.

Jel to znači da smo glupi?

Ne, već su oni pametni otišli odavde odavno, a ovde su ostali oni gluplji.

Poslednja izmena:
Znam to ja vec odavno . Ako uvek cemo da se svadjamo zbog vere, nebi bilo bolje okrenuti se rodnoverju?

To da li neko katolik, pravoslavac nema bitne veze, Poljaci su stari ukorenjeni narod sa velikom istorijom i nikada nije bilo sukoba medju nama. Naprotiv Srbi su ratovali zajedno sa Poljacima od Grunvalda do Varsavskog ustanka i obratno od Zavise Crnog, prvog srpskog ustanka do ovih zadnjih sukoba na ovom prostoru.

Back