Slovenska rasa

Pre 100.000 godina daleki preci svih 7 milijardi ljudi koji danas žive na planeti su živeli u Africi i bili su crnoputi.

A onda se deo njih odselio u Evropu gde je klima mnogo surovija i gde je posledično prirodna selekcija bila mnogo brutalnija - opstati je bilo mnogo teže na Uralu (gde su živeli Sloveni) nego u Africi - mnogo je teže bilo na Uralu obezbediti sebi i svojoj porodici hranu, kakav-takav krov nad glavom i ogrev za zimu. U takvim uslovima samo su pojedinci koji su sposobni, snalažljivi i inteligentni opstajali, dok su oni manje sposobni, manje snalažljivi i manje inteligentni nestajali (ili se bar nisu razmnožavali u većem broju). To je iz generacije u generaciju malo po malo poboljšavalo naš genetski "pool". A zbog manjka sunca koža nam je vremenom pobelela.

Tako je 100.000 godina evolucije tj. brutalne prirodne selekcije stvorilo Slovene, jednu od najboljih, najinteligentnijih i najkreativnijih ljudskih rasa. Jedino takvo darvinističko shvatanje može da nam ponudi racionalno objašnjenje zašto su Sloveni dali ogroman doprinos čovečanstu koji je nesrazmeran njihovom relativno malom broju (4-5% stanovnika naše planete). Znači, sva postignuća ljudi poput Šarapove, Đokovića, Tesle, Sergeja Koroljeva, Mendeljejeva, Igora Sikorskog, Vladimira Zvorikina, Marije Kiri, Kopernika, Gamova, Andreja Markova, Tolstoja, Dostojevskog, Čehova, Jesenjina... su posledica duge i intenzivne prirodne selekcije koja je kontinuirano vršena nad našim precima i koja je kontinuirano filtirirala naš DNK čitavih 100.000 godina.

dobra temica....ja jesam za panslavenizam, mada znam koliko je to nerealno....s druge strane moji osjecaji prema Poljacima su podijeljeni...kao rubna katolicka zemlja, Poljska je odigrala ruznu ulogu u unijacenju i pokatolicavanju Slavena na istoku, posebno u Ukrajini...opet, malo ko zna za herojski otpor Poljaka protiv Hitlera, posebno za poljsku avijaciju, koja je bila zacudjujuca....danas se moze vidjeti kako se Poljaci ponasaju, recimo na Jadranu...Hrvati ih mrze, jer se ponasaju bahato, nekulturno, cak primitivno.....za razliku od Ceha, koji su briljantan slavenski narod....

Brilijantan Slovensko-Germanski narod.

Back