Slovenija, šta videti?

Hebe u Umagu je svarno bez veze .Ako bi ti išao malo napred do Dalje ili Crveni vrh u Savudriji,da ne pričamo o Medulinu ili Kvarnerski otoci, onda bi ti oči ispale .A možda si ti ko švabi plastične patike,betonska plaža i pink ponk.More je je stvarno hladno.Bolje otič na KO PHI PHI gde ima more 26 stepenji .

hahaha a ja pomislila phi phi ...
kao toplo ko piša....
hahahaa koji sam ja debil...
ma kenjaš srce malo.
ali ja volim da čitam:p
jes medulin....
evo izgovaram to ime kao hommer simpson kada kaže doonutttssss
meduuuliiinnnnn
šteta bre što mi deca neće skoro videti sve to .
ko zna hoće li ikada?

Lepe fotke Flyguy..7 dana sam bio na Phi PHI JU I to je bio kraj gde bi ostao celi život.Tamo sam sreo instruktora ronjenja iz italije i ga pitao kako je ostao tu.Reko on meni, došao sam ko ti sada i zvao stare kuči i reko ne vračam se više u italijo.I tako se oženio i napravio bebo sa tajlandko i uveče lovi šveđanke.
Pozdrav

A?
Ako se ne oženim na Phiphiju, neću nikad :)
Nego, gledao sam na TV emisuju o nekom Italijanu, otišao je negde tako, valjda u Fifi, nebitno gde.. uglavnom, lik je bio neki japi i sve mu je dosadilo. Kupio je deo plaže, recimo 100x 100m za 8 soma €, otvorio je baraku-kafić, unajmio šankericu i gitaristu i rešio da tako živi.
Mislim, nemam ja mooda za to, ali mislim da imam..treba proveriti :)
Može neka informacija o Phi Phi-iju? Googlovaću ja, svejedno, ali mi treba "živa" reč.

Izvinjavam se svima, bio sam u Rayongu za par dana... company trip.

Kako na Phi Phi - avionom do Bangkoka, od tu imas par mogucnosti:
- letis za Phuket (Orient Thai i Air Asia su jeftini, od 10-20 Evra), od tamo taxi do mesta i trajektom za Phi Phi.
- Bus za Krabi, i trajekt za Phi Phi
- Voz ili Bus ili avion (ali slednji je veoma skup) za Trang i preko Lante trajektom na Phi Phi

Koliko trebas na dan zavisi od tebe. Bungalovi (samo ima jedan hotel, sve su ostalo resorti s bungalovima) su od 15 - 40 euro na dan, hrana je isto kao i ostali Andaman oko 4-6 euro za seafood lunch/dinner, a tajska je hrana 1-2 euro (a'la khao pad, pad kraphrao, piao wan - personal dish) ali Tom Yum i slicna jela bit ce skuplja.

Da sam idem na Phi Phi u dvoje iz Bangkoka za nedelju dana, potrosio bi 2000 bahta (40 euro) na busu za Krabi (return), oko 600 (return) za Songserm ferry, i vjerovatno oko 1000 za svaku noc za aircon bungalov. Na hrani (posto bi snacke kupio u Krabiju) vjerovatno oko 500 na dan, i da idemo u grupi svaki drugi dan na neki mali otok, ili Maya bay (gdje su snimali onaj film s DiCapriom) ili Emerald cave... i mozda Trang Underwater Wedding, mozda 2000; to bi za sve znosilo oko 5000 na osobu, so je 100 euro.

Sto se samog namjestaja tice, normalno biram 3-4* ali ako ti wooden hut bez klime ne smeta, mozes dobiti i za 15 euro.

Back