- Poruka
- 60.291
mada, jbga...zar nije bilo pametnije pustiti te...ljude......nek idu; Englezima...Italijanima...preko grane...nek se vrate kuci...valjda je pet godina s.ranja dovoljno...?

Da, najbolje je krvnike pustiti kuci i nikom nishta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mada, jbga...zar nije bilo pametnije pustiti te...ljude......nek idu; Englezima...Italijanima...preko grane...nek se vrate kuci...valjda je pet godina s.ranja dovoljno...?

A ti još ne znaš da srpski jezik ne postoji?
Samo hrvatski jezik ekavskog ili ijekavskog narječja!![]()

krvnike...ti stvarno mislis da su svi krvnici samo zato sto ih je zapalo da
ih obuku u tu i tu uniformu...???
meni je u to tesko povjerovati
medjutim, ono sto je mamba rekao stoji...bez obzira na sve![]()
Toliko o nepristrasnom Ljubi.
Preobuchene ustashe na forumu, jedino donekle iwo jima i kyo mogu da se smatraju za normalne hrvate.

Ajde opusti se dečko.
Na glupost moraš odgovoriti glupošću, inače te sagovornik ne razumije.![]()
Ma daj, ne zajebavaj....to je vreme kad nije tv postojao, o kompjuterima i netu da ne pricham.
Sve je bilo rekla kazala.
Onda mnogo chesto pishesh gluposti.
Npr. ova tema, nema nishta pametno da si napisao.

Hajd` nam ti prevedi i pokazi nam tvoje toliko hvaljeno poznavanje nemackogi ono sto je preveo, preveo je tendeciozno i pogresno i lazno...
ali sto je ocekivati od kopaca kanala patrijotske diasere...

Ajde opusti se dečko.
Na glupost moraš odgovoriti glupošću, inače te sagovornik ne razumije.![]()
Meni se ćini da je bitno dokazati da ljudi nemogu zajedno, u što ja ne vjerujem.Због чега је сад то битно?
Na tvoje gluposti o "personalnoj uniji" smo ti odgovorili vrlo smisleno i razlozno. Verovatno si zbog toga zbrisao sa teme ....
dakle, da smo ti odgovorili istim takvim glupostima mozda bi razumeo...

I Srbi isto to tvrde za hrvatski jezik.

znaci, ako dobro razumijem, ti opravdavas ove komentare cinjenicom da je netko za postavljene slike i komentare rekao da su propaganda i laz?
ako je tako, onda nemam rijeci...
Zasto ste onda hteli da se podelite i odvojite od Jugoslavije,ako ste vi ti koji ste za zajednicki zivot?Meni se ćini da je bitno dokazati da ljudi nemogu zajedno, u što ja ne vjerujem.
Ljudi su od Kulina bana do današnjeg dana živjeli zajedno bez obzira na vjeru i naciju.
Zločinci naprave nered u komšiluku i to im je kasnije izgovor za nevodnu nemogučnosti zajedničkog življenja pa se ko biva moramo podjeliti.
I ja sam za podjelu na ljude i neljude bez obzirana vjeru, naciju ili partijsku pripadnost.
Toliko o nepristrasnom Ljubi.
Preobuchene ustashe na forumu, jedino donekle iwo jima i kyo mogu da se smatraju za normalne hrvate.

.....nemo ti mene da prejudiciras...otkud ti znas da sam ja normalan..jes ti lud..oćeš da mi komisija dođe da mi mirovinu otme....a PTSP...a to sto tresem ..glavom..a ono...sto muuccaaaammm...a ono..nemo ti meni ja sam normalan..pusti price...
..eeeeeeeee..što si me uzrujo...ti ćeš meni...normalan...ti si normalan...
.....

Jesi vido šogi, još će srpski domoljubi da se udruže sa hrvatskim domoljubima...
Kuda ide ovaj svet...![]()