- Poruka
- 2.862
Pa ja nisam jugonostalgičar....a pogledaj tvoje zemljake,polovina vas pati za komunizmom.
![]()
nije riječ o jugonostalgičarima ili jugomrziteljima, već da vas uvjek zahebu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja nisam jugonostalgičar....a pogledaj tvoje zemljake,polovina vas pati za komunizmom.
![]()
A,ti si tu nešto pobrk'o.Gde sam se ja žalio kako je nas neko za*ebo?nije riječ o jugonostalgičarima ili jugomrziteljima, već da vas uvjek zahebu![]()

Pa da je Tito hteo da sredi stvari dovoljno je bilo da zaduži Mošu za Sloveniju i Leku za Kosovo...i danas bi još uvek postojala Juga pljuga.![]()

Nisam se dobro izrazio.Taj smajli lupa glavu na samo pominjanje imena države.ovaj mi nekako slići na jugonostalgiju![]()

Mogao si prevesti članak do kraja......
Glupost!![]()
Marko Mesic, Josip Skorpic, Jakov Makiedo, Nikola Nikolic, Vjekoslav Klisanic, Franjo Pirc, itd.

i ono sto je preveo, preveo je tendeciozno i pogresno i lazno...
ali sto je ocekivati od kopaca kanala patrijotske diasere...
(boldovano)
Ne spavamo,nego šta nas briga šta se zbivalo 45. u Sloveniji?gdje ste srbini?
pa nemoj da spavate

Slavonija,
aj' prevedi ovo(boldovano)
Stvarno ne razumem sta si htela da kazes![]()

veci dio komentara na ovoj temi je sramota za ovaj forum i njegove normalne clanove i posjetioce..
kakvo licemjerstvo, bijeda i jad...
radovati se tudim nevinim zrtvama....dno dna ljudskog bica...bez obraza, stida i morala
fujjjjjjjjj
Pa za Srbe se podrazumeva da ih ne treba žaliti niti osuđivati zločine nad njima pošto su sami za iste krivi...nisu pobili i popalili sve što su mogli u zadnjih 100 godina.Slavonija,
a kad oni koji nisu Srbi (naravno ne svi) daju sarkasticne komentare kad se postavi slika ili teskt o ubijenom Srbinu
i komentari da je sve to laz i propaganda?!

Koji naši?Ti likvidirani?Ne spavamo,nego šta nas briga šta se zbivalo 45. u Sloveniji?
ja zašto ima onda 100 koemntara ovdje?
pa briga vas što su VAŠI to

LJUBLJANA - U napuštenom rudniku Barbara rov kod Laškog u Sloveniji pronađeni su ostaci nekoliko stotina žrtava iz perioda nakon Drugog svetskog rata, javila je Beta.
Rukovodilac sektora za ratna groblja Marko Štrovc ocenio je da se u rovu nalazi 200 do 300 leševa, a glavna državna tužiteljka Barbara Brezigar je u sinoćnjoj emisiji Televizije Slovenije rekla da je prizor u jami užasan.
Istraga je u toku, a već se javilo nekoliko ljudi koji žele da svedoče, ali za sada niko ne želi da govori o počiniocima.

Pa i treba i oni će vama da naplate vazduh kad prolazite kroz Hrvatsku.da oni koji su bili likvidirani
haha jelinčič sada priča kako treba hrvatima računati ove ekspedicije i otkrivanja poginulih

Slavonija,
a kad oni koji nisu Srbi (naravno ne svi) daju sarkasticne komentare kad se postavi slika ili teskt o ubijenom Srbinu
i komentari da je sve to laz i propaganda?!