- Poruka
- 60.291
Pa i njihov Kaplan Resuli je lepo rekao da je laz da su potmci Ilira i da je to sve falsifikovao Enver hodza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Armija NOVJ koja je preuzela od Britanaca ustaše, domobrane i civile koje su ovi predali partizanima.
Kod Maribora ima jama sa oko 60.000 ubijenih uglavnom Hrvata, a takvih jama je stotine od Bleiburga, pa do Gevegelije kako su partizani vodali Križnim putem ove ljude i usput ubijali bez suđenja.
Pobijeno je više stotina hiljada ljudi. Najvećim dijelom civila.
Da napomenem: 1. Armiju činili su pretežno Srbi, dobrim dijelom oni koji su 1944. iz četničkog pokreta prešli u partizanski.

..na par dana..ili...a vidi ovo:
kamichak05.11.2003, 18:23
partizani su potrpali na brod u baru par hiljada(c-ca:4.300) albanaca(partizana) sa kosova i potopili ga pred kraj II svetskog rata
mnogi su pobijeni na kopnu i baceni u krecnu jamu preko koje je izgradjena zgrada u kojoj je kada sam ja bila mala bio hotel agava, a sada ne znam sta je
moj deda (koji je bio katolik i nema ni promila albanske krvi) mi je pokazao jos neka mesta gde su zakopavani
svi stari barani znaju da je to istina
nemam pojma kakva je sadasnja vlada crne gore, ali ovo je zlocin koji se dogosio
mogu ja o ovom i detaljnije, nego ne bih da smaram ostale.

Albanci partizani![]()

Pa i njihov Kaplan Resuli je lepo rekao da je laz da su potmci Ilira i da je to sve falsifikovao Enver hodza.
А где је био Капетан Леши![]()
Ма то је много озбиљно,али ти што се нису мирили са доласком комуниста на власт, су се врло лако помирили са доласком нациста и фашиста на власт,па и саучествовали у њиховим злочинима, па су се можда плашили и одмазде и освете и своје нечисте савести...
evo ti ga:
evo malo etno, 7/8:
*
Tece Crni Drim nosi ranjenike
Leshi kapetan vodi osvetnike
zrno ga ne bije, oci ga ne vide
nikad se on ne krije kad u borbu ide
Zastava se crvena Metohijom vije
Ramiz Sadiku vodi divizije
Ramiz Sadiku junak Metohije
za slobodu naroda tesku bitku bije
Cveta jorgovan idu letnje noci
Leshi kapetan kada ces nam doci
sve devojke cekaju na taj mesec maj
kada ces im doci Leshi kapetan
Dosao je mesec maj procvetao jorgovan
vratio se vratio Leshi kapetan
Sija mesec zuti kao usred dana
dok Aziza grli, ljubi Leshi kapetana

Kaplan Resuljbegu,pa Resulji,pa Resuljbegovich i na kraju Burovich.Rodjen u Ulcinj,nekoliko puta uhapshen za vreme SFRJ i tamo je i skrenuo.I shta si ochekivao od takvog "nauchnika"?

Krenula mi suza od uzbudjenja...![]()
opij kavu.Istinu o vashem falsifikatu.![]()

evo ti ga:
evo malo etno, 7/8:
Zastava se crvena Metohijom vije
Ramiz Sadiku vodi divizije
Ramiz Sadiku junak Metohije
za slobodu naroda tesku bitku bije
Albanci partizani![]()
Па Метохије него шта, зна се где је Метохија, а где је Косово..
Не може...
jok,ti si bio partizan.po tvojim postovima si chistokrvni chetnik![]()

ja kazem da se sva bagra nalazila u partizanima![]()
Krenula mi suza od uzbudjenja...![]()