Slovenija: otkriveno na hiljade leševa !!!

krvnike...ti stvarno mislis da su svi krvnici samo zato sto ih je zapalo da
ih obuku u tu i tu uniformu...???
meni je u to tesko povjerovati
medjutim, ono sto je mamba rekao stoji...bez obzira na sve :neutral:

E pa ebiga, nekom je zivot majka, nekom maceha.
Kako ce znati ko je koga ubio u to vreme?
Shto se mene tiche ja bih osudio na dozivotnu robiju u najvecoj bedi, ali tada verovatno za to nisu postojali uslovi.

Ха, ха, шта све људи причају..а што беже у Аустрију и Немачку ако су невини...
Што мом деди није пало на памет да бежи, иако је од нове ''народне'' власти претрпео свакаква понижења, па су га и у затвор терали, што није хтео да да земљу, да би му је отели..

Нико коме је чиста савест, нарочито обичан човек, се није плашио, да би бежао у избеглиштво..

i ono sto je preveo, preveo je tendeciozno i pogresno i lazno...
ali sto je ocekivati od kopaca kanala patrijotske diasere...
Hajd` nam ti prevedi i pokazi nam tvoje toliko hvaljeno poznavanje nemackog:mrgreen:
Al pazi da se ne izletis.................
jer osim ovog"prica se da bi to mogli biti hrvati,protivnici komunistickog rezima",
nista vise ne govori da su to rvati,
a to ,priznaces ni nije neki dokaz

Због чега је сад то битно?
Meni se ćini da je bitno dokazati da ljudi nemogu zajedno, u što ja ne vjerujem.
Ljudi su od Kulina bana do današnjeg dana živjeli zajedno bez obzira na vjeru i naciju.
Zločinci naprave nered u komšiluku i to im je kasnije izgovor za nevodnu nemogučnosti zajedničkog življenja pa se ko biva moramo podjeliti.
I ja sam za podjelu na ljude i neljude bez obzirana vjeru, naciju ili partijsku pripadnost.

znaci, ako dobro razumijem, ti opravdavas ove komentare cinjenicom da je netko za postavljene slike i komentare rekao da su propaganda i laz?
ako je tako, onda nemam rijeci...

Ne znam cemu potreba da izvrces moj komentar, ako mi dokazes da sam ja to bilo cime rekla
-svaka ti cast.

Stvarno svasta..:roll: Od tebe sam ocekivala da bar kapiras neke stvari.

Samo zelim da kazem da se ne zgrazavas kad se ismejavaju srpskim zrtvama.

Ako zelis da budes objektivna onda
treba da reagujes u svim situacijama kad se ismejavju zrtve bilo kog naroda.

Poslednja izmena:
Meni se ćini da je bitno dokazati da ljudi nemogu zajedno, u što ja ne vjerujem.
Ljudi su od Kulina bana do današnjeg dana živjeli zajedno bez obzira na vjeru i naciju.
Zločinci naprave nered u komšiluku i to im je kasnije izgovor za nevodnu nemogučnosti zajedničkog življenja pa se ko biva moramo podjeliti.
I ja sam za podjelu na ljude i neljude bez obzirana vjeru, naciju ili partijsku pripadnost.
Zasto ste onda hteli da se podelite i odvojite od Jugoslavije,ako ste vi ti koji ste za zajednicki zivot?

Toliko o nepristrasnom Ljubi.
Preobuchene ustashe na forumu, jedino donekle iwo jima i kyo mogu da se smatraju za normalne hrvate.

..nemo ti mene da prejudiciras...otkud ti znas da sam ja normalan..jes ti lud..oćeš da mi komisija dođe da mi mirovinu otme....a PTSP...a to sto tresem ..glavom..a ono...sto muuccaaaammm...a ono..nemo ti meni ja sam normalan..pusti price...
..eeeeeeeee..što si me uzrujo...ti ćeš meni...normalan...ti si normalan...
..:bye::bye::bye:...

..nemo ti mene da prejudiciras...otkud ti znas da sam ja normalan..jes ti lud..oćeš da mi komisija dođe da mi mirovinu otme....a PTSP...a to sto tresem ..glavom..a ono...sto muuccaaaammm...a ono..nemo ti meni ja sam normalan..pusti price...
..eeeeeeeee..što si me uzrujo...ti ćeš meni...normalan...ti si normalan...
..:bye::bye::bye:...

Jesi vido šogi, još će srpski domoljubi da se udruže sa hrvatskim domoljubima...

Kuda ide ovaj svet...:hahaha:

Jesi vido šogi, još će srpski domoljubi da se udruže sa hrvatskim domoljubima...

Kuda ide ovaj svet...:hahaha:

..jes video...i trebalo bi.... rodoljubi.....domoljubi...sve nas politicari preveslase..obecali ovo..ono..na kraju...oni puni ko brodovi a mi jadni bosi .....eeeeeeee...dali nam te neke jadne mirovine....da te bog sacuva....nemože covjek nista da kupi samo kredit da uzme..pa vracaj..za auto..5 godina...

Back