Slobodno zovite 011-3164-621

ти си међу најгорима на овом форуму
сваки дана нападаш и пљујеш по радикалима...
кад би тако био критичан према Барбици и Геј 17 можда би те неко могао и назвати човеком

ЖУТИ МИЋА ГЛАСА ЗА ТАДИЋА

Сви педери, наркомани,
Криминалци и душмани.
ЧЕДЕР, наркос, и другари
Свој глас даће ПУШИКАРИ

И Марсовац, жути Мића,
Свој глас даће за Тадића,
Јер и он је кукавица,
Аџуван и потурица.

Ко год није СРПСКОГ РОДА
Свој глас даће за изрода.

Срби, браћо, сви на ноге !
Ишчупајмо марви роге !
Свој глас дајте СИВОM ТИЋУ
РАДИКАЛУ, БРАТУ НИКОЛИЋУ !
:!::!::!:

Došlo vreme da se osveži tema, Toma grobar opet u naletu obećavanja i tvrdnji:-D

01.12.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS

INTERVJU... Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS

SIGURNO POBEĐUJEM TADIĆA

tackice.gif
U nedelju uveče 3. februara postaću novi predsednik Srbije, ali ako i po četvrti put izgubim izbornu trku, obećavam da se neću više nikad kandidovati

- Očekujem da će oko 10. decembra biti raspisani predsednički izbori. Prvi krug biće za Svetog Jovana 20. januara, a drugi 3. februara. U prvom krugu sigurno pobeđujem Tadića, drugi će biti vrlo neizvestan, ali sam više nego ikada siguran u pobedu

Ubeđeni ste u pobedu, ali ste isto tako nedavno izjavili da se, ukoliko sada ne postanete predsednik Srbije, više nećete kandidovati. Jeste li to ozbiljno mislili?
- Naravno! Pa, našta vam ja ličim?! Ja sam ozbiljan čovek

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
Магистратски трг бр. 3
11080 Земун

Централа: 011 3164 621
Генерални секретаријат: 011 3164 629
Извршни одбор: 011 3164 269

ja zvao danas, ali izgleda da ne rade subotom:roll:

* Kada očekujete predsedničke izbore?- Ubeđen sam da će predsednik Skupštine Oliver Dulić u četvrtak ili u petak raspisati predsedničke izbore za 9. decembar, zato što Boris Tadić hoće eventualnom pobedom, kao novoizabrani predsednik sa položenom zakletvom, mirno da sačeka proglašenje nezavisnosti KiM.
* Odakle vama ta informacija?
- To je dogovor Tadića sa EU i SAD da obavi izbore pre proglašenja nezavisnosti. Frenk Vizner je već poručio da će odluka o nezavisnosti biti doneta u januaru. A do sada je tvrdio u decembru.

* Šta ako Dulić ne raspiše izbore za 9. decembar?- Onda ja ne znam politiku. Onda me slobodno zovite i recite: "Gospodine Nikoliću, vi se ne razumete u politiku!

Ja ću zvati i u ponedeljak, utorak, sve dok ga ne dobijem:-D

nisi u pravu izbori ce bti raspisani 11 decembra jer ce se tada znati sta ce biti sa kosovom ,mad asvi to znamao ali da sacekamo taj 10 decembar pa ce mo onada u medjisobno politicko ubijanje i klanje opet ce biti podele na izdajnke domace nato placenike, petokolonase itd a kostunicu ce mo imati jos za vratom a da li ce biti to zavisi od nas

nisi u pravu izbori ce bti raspisani 11 decembra jer ce se tada znati sta ce biti sa kosovom ,mad asvi to znamao ali da sacekamo taj 10 decembar pa ce mo onada u medjisobno politicko ubijanje i klanje opet ce biti podele na izdajnke domace nato placenike, petokolonase itd a kostunicu ce mo imati jos za vratom a da li ce biti to zavisi od nas
izvinidalibimogaodanamobjasnisstasitacnohteodakazesilibismotrebalidatumacimotvojerecenicenanekidrugacijinacinakoznaskojijetonacinmolimtedanamgaotkrijesjerzelimodarazumemostasinamrekao.

Ево их другари опијени радикалима.........

Исти сте бре ко ови што их стално пљујете (еремита, џери,......)
и ви и они сте отишли у крајност, нема разлике међу вама...... :wink::confused::confused:

Back