Slobodno zovite 011-3164-621

Само када сте ви ДС и ЛДПовске креатуре "цвећке"... видим преузели сте и штафету од тета Мире Марковић и комуњара - сада је и ваш знак ЦРВЕНА РУЖА...

Kakve veze ima OVO što ti pišeš sa tim što je Toma grobar lažovčina i prevarant?
A što se tiče tvoje drage teta Mire, nije bila mrska grobaru, lepo su se družili sve one godine.

Kakve veze ima OVO što ti pišeš sa tim što je Toma grobar lažovčina i prevarant?
A što se tiče tvoje drage teta Mire, nije bila mrska grobaru, lepo su se družili sve one godine.

Па то и кажем, прво се дружио Тома а сада се дружите ви ДС-овци - чак сте И ЦВЕТ ПРЕУЗЕЛИ, хахаха...зато Тому толико и нападате, љубомора...

Ма важно је да сте ви направили овај ПОКРЕТНИ ЦИРКУС,
па ко уђе - уђе!

Па то и кажем, прво се дружио Тома а сада се дружите ви ДС-овци - чак сте И ЦВЕТ ПРЕУЗЕЛИ, хахаха...зато Тому толико и нападате, љубомора...

Ма важно је да сте ви направили овај ПОКРЕТНИ ЦИРКУС,
па ко уђе - уђе!

Konkretno pitanje?
Da li je se Toma grobar pravi pametniji nego što jeste i da li je ispao lažov magarećih ušiju?
da?
ne?
Prošli put ga ja namagarčio koštunica kao vola, sad se namagarčio sam:lol:

Shtos je u sledecem: Vladajuca garnitura ne moze da se dogovori oko izbora. Tadic zeli da raspise izbore u decembru, Kostunica da odlozi "do resavanja statusa Kosova"!
Tadic ne odustaje, KOstunica ne odustaje.
DSS (svojim ocima videla "duel" izmedju Nikolica i Aligrudica", dakle, trazi podrsku od radikala da se odloze predsednicki izbori, iako ne znam kako obraza ima(ju)!
Jednom su prevarili pred celokupnom javnoscu Srbije, i otkud im pomisao da ce moci jos jednom?!
Znaci, kad je stani-pani, dajte Radikali, pomazite!
Nece moci!
Radikali ne treba da se mesaju u konflikc "demokrata"!
Ako podrze DSS - za mene vise ne postoje.
I, sad, umesto da se raspravlja o ovome sto se desava u taboru "demokrata", najlakse je pozvati Tomu i "dahtati" u telefon!
Ovoliko "pameti" shkodi, a rezultati su evidentni na ovoj temi:lol:

Shtos je u sledecem: Vladajuca garnitura ne moze da se dogovori oko izbora. Tadic zeli da raspise izbore u decembru, Kostunica da odlozi "do resavanja statusa Kosova"!
Tadic ne odustaje, KOstunica ne odustaje.
DSS (svojim ocima videla "duel" izmedju Nikolica i Aligrudica", dakle, trazi podrsku od radikala da se odloze predsednicki izbori, iako ne znam kako obraza ima(ju)!
Jednom su prevarili pred celokupnom javnoscu Srbije, i otkud im pomisao da ce moci jos jednom?!
Znaci, kad je stani-pani, dajte Radikali, pomazite!
Nece moci!
Radikali ne treba da se mesaju u konflikc "demokrata"!
Ako podrze DSS - za mene vise ne postoje.
I, sad, umesto da se raspravlja o ovome sto se desava u taboru "demokrata", najlakse je pozvati Tomu i "dahtati" u telefon!
Ovoliko "pameti" shkodi, a rezultati su evidentni na ovoj temi:lol:

Grobar ima neku moć nad članstvom. Počinju da ga oponašaju i kad laže k'o kera !:roll:

Back