Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Ne vredi banovao ga onaj zlikovac Subaru...nemo' me citiras ovaj post cu da obrisemPrepustimo Marlonu da nam izvrši disertaciju na temu Nede ali i mlade radikalke Viki...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi banovao ga onaj zlikovac Subaru...nemo' me citiras ovaj post cu da obrisemPrepustimo Marlonu da nam izvrši disertaciju na temu Nede ali i mlade radikalke Viki...
Ne vredi banovao ga onaj zlikovac Subaru...nemo' me citiras ovaj post cu da obrisem
Ma ne bih ja to nikadaNeću, a ti nemoj da se žališ upravi na moj ručni rad
STOP cim i STOP ******Evo sad sam zvao i odmah se Toma javio
Kaze da ce cimnuti Dellboya na mob veceras oko 23h...
Kakve veze ima OVO što ti pišeš sa tim što je Toma grobar lažovčina i prevarant?
A što se tiče tvoje drage teta Mire, nije bila mrska grobaru, lepo su se družili sve one godine.
Па то и кажем, прво се дружио Тома а сада се дружите ви ДС-овци - чак сте И ЦВЕТ ПРЕУЗЕЛИ, хахаха...зато Тому толико и нападате, љубомора...
Ма важно је да сте ви направили овај ПОКРЕТНИ ЦИРКУС,
па ко уђе - уђе!
Konkretno pitanje?
Da li je se Toma grobar pravi pametniji nego što jeste i da li je ispao lažov magarećih ušiju?
da?
ne?
Prošli put ga ja namagarčio koštunica kao vola, sad se namagarčio sam
Pa kako da te Toma dobije kad si iskljucio mobSTOP cim i STOP ******
Конкретан одговор:
сачекајмо изборе !
Pa kako da te Toma dobije kad si iskljucio mob
A posle ces da se zalis
ništa, samo im dahći u slušalicuZasto bih zvao radikale? i sta da im kazem
ništa, samo im dahći u slušalicu
Shtos je u sledecem: Vladajuca garnitura ne moze da se dogovori oko izbora. Tadic zeli da raspise izbore u decembru, Kostunica da odlozi "do resavanja statusa Kosova"!
Tadic ne odustaje, KOstunica ne odustaje.
DSS (svojim ocima videla "duel" izmedju Nikolica i Aligrudica", dakle, trazi podrsku od radikala da se odloze predsednicki izbori, iako ne znam kako obraza ima(ju)!
Jednom su prevarili pred celokupnom javnoscu Srbije, i otkud im pomisao da ce moci jos jednom?!
Znaci, kad je stani-pani, dajte Radikali, pomazite!
Nece moci!
Radikali ne treba da se mesaju u konflikc "demokrata"!
Ako podrze DSS - za mene vise ne postoje.
I, sad, umesto da se raspravlja o ovome sto se desava u taboru "demokrata", najlakse je pozvati Tomu i "dahtati" u telefon!
Ovoliko "pameti" shkodi, a rezultati su evidentni na ovoj temi
toma se ne razume u politiku,sad se sa onom izjavom izhebao,pristalice radikala nemaju sta da se ljute sto je dell boy postavio temu
Ma ne bih ja to nikada
A ovo za Subaru sam mislio na - Gazdaricu (dobro je, izvukao sam se :razz: )
Idiotska tema!Svaka cast!!!Ovo je za medalju!!!
P.S.Izbori ce i biti raspisani za 9.decembar!
, posle (valjda) dolazi blejanje, groktanje...:razz: