Slobodno zovite 011-3164-621

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
Магистратски трг бр. 3
11080 Земун

Централа: 011 3164 621
Генерални секретаријат: 011 3164 629
Извршни одбор: 011 3164 269

]

a na kom lokalu je Natasa Jovanovic ili Vjerica Radeta bas sam kontao da ih nazovem i licno izrazim svoju neizmernu ljubav i postavanje prema njihovoj lepoti i visprenom umu

Ne možeš ti mene da poučavaš, jer se podučava, a za to nisi kvalifikovana.
Hvala se kaže i za poklon.
Osim kod radikala.

Da vidis, i jesam kvalifikovana:lol:
Ali, ne za retarde, ne bilo primenjeno:wink:
Sta si ti meni poklonio?!
Broj telefona koji znam odavno, ili si poklonio pdf.Politika najgluplju mogucu temu?!
Jer, napisati SLOBODNO ZOVITE, a da pri tome nisi objasnio da li je ikad i bilo neslobodno (odnosno zabranjeno) itd...itd.

Da vidis, i jesam kvalifikovana:lol:
Ali, ne za retarde, ne bilo primenjeno:wink:
Sta si ti meni poklonio?!
Broj telefona koji znam odavno, ili si poklonio pdf.Politika najgluplju mogucu temu?!
Jer, napisati SLOBODNO ZOVITE, a da pri tome nisi objasnio da li je ikad i bilo neslobodno (odnosno zabranjeno) itd...itd.

vidi ovako, posto vredjas, slobodno ti mogu odgovoriti da veceg retarda i tvrdoglaviju glupacu od tebe nisam video ovde na politici.
zovite slobodno je rekao tvoj idol, ajd- sad pali, dosadna si

sto mi je drago kad radikali nemaju argumente, sto im je muka da ih neko podseca na urodjenu glupost njihovih idola, na lazi i nedoslednost:-D
Hvala vam, uzivanje je citati vase pacenicke postove, vidimo se kasnije:-D
LAZOVI8)

Само када сте ви ДС и ЛДПовске креатуре "цвећке"... видим преузели сте и штафету од тета Мире Марковић и комуњара - сада је и ваш знак ЦРВЕНА РУЖА...

Back