DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.239
A tamo gde je analni otvor - fleka kao dukat !Pa jedino ako su bubrežnjače, te su mi onako....radikalsko-ženstvene:-D
A Feritni je pogodio u onaj živac u šumi dlačica !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tamo gde je analni otvor - fleka kao dukat !Pa jedino ako su bubrežnjače, te su mi onako....radikalsko-ženstvene:-D
СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
Магистратски трг бр. 3
11080 Земун
Централа: 011 3164 621
Генерални секретаријат: 011 3164 629
Извршни одбор: 011 3164 269
]
a na kom lokalu je Natasa Jovanovic ili Vjerica Radeta bas sam kontao da ih nazovem i licno izrazim svoju neizmernu ljubav i postavanje prema njihovoj lepoti i visprenom umu
Onda me slobodno zovite i recite: "Gospodine Nikoliću, vi se ne razumete u politiku!
Kakav Toma, takav i naslov!:-D
N E P I S M E N!
Nećeš ga zvati? Zašto?
a na kom lokalu je Natasa Jovanovic ili Vjerica Radeta bas sam kontao da ih nazovem i licno izrazim svoju neizmernu ljubav i postavanje prema njihovoj lepoti i visprenom umu
POZVACU na broj, ZVACU Tomu:razz:
Pa on namerno nije ostavio broj, rekao je samo da ga zovete.
A ja sam ti dao i broj, reci bar hvala:-D
Ne možeš ti mene da poučavaš, jer se podučava, a za to nisi kvalifikovana.Ne vredi, lepo te poucavam, ti i dalje ne razumes
Hvala se kaze kad dobijes nesto sto trazis, iz pristojnosti kad dobijes nesto sto i ne trazis, ali pristojnost ne dozovljava da ti neko nesto namece i da ocekuje "hvala":razz:
Ne možeš ti mene da poučavaš, jer se podučava, a za to nisi kvalifikovana.
Hvala se kaže i za poklon.
Osim kod radikala.
Da vidis, i jesam kvalifikovana
Ali, ne za retarde, ne bilo primenjeno:wink:
Sta si ti meni poklonio?!
Broj telefona koji znam odavno, ili si poklonio pdf.Politika najgluplju mogucu temu?!
Jer, napisati SLOBODNO ZOVITE, a da pri tome nisi objasnio da li je ikad i bilo neslobodno (odnosno zabranjeno) itd...itd.
vidi ovako, posto vredjas, slobodno ti mogu odgovoriti da veceg retarda i tvrdoglaviju glupacu od tebe nisam video ovde na politici.
zovite slobodno je rekao tvoj idol, ajd- sad pali, dosadna si
I ja sam uzivala u tvojoj pacenickoj temi!sto mi je drago kad radikali nemaju argumente, sto im je muka da ih neko podseca na urodjenu glupost njihovih idola, na lazi i nedoslednost:-D
Hvala vam, uzivanje je citati vase pacenicke postove, vidimo se kasnije:-D
LAZOVI8)
Evo sad sam zvao i odmah se javio Toma
Kaze da ce cimnuti Dellboya na mob oko 23 veceras...
sto mi je drago kad radikali nemaju argumente, sto im je muka da ih neko podseca na urodjenu glupost njihovih idola, na lazi i nedoslednost:-D
Hvala vam, uzivanje je citati vase pacenicke postove, vidimo se kasnije:-D
LAZOVI8)
Neda, Neda Arneric je bila u DSu...a njena stvar dal je poklanjala ili naplacivala ...neda, neda, poklanja, poklanja
Neda, Neda Arneric je bila u DSu...a njena stvar dal je poklanjala ili naplacivala ...
Ma bre pricam o Nedi, ne o NedzaduNapredujem - od LDP prošle godine postadoh DS ove
Možda sledeće budem SRS?
Prepustimo Marlonu da nam izvrši disertaciju na temu Nede ali i mlade radikalke Viki...Ma bre pricam o Nedi, ne o Nedzadu