Slobodno zovite 011-3164-621

Shtos je u sledecem: Vladajuca garnitura ne moze da se dogovori oko izbora. Tadic zeli da raspise izbore u decembru, Kostunica da odlozi "do resavanja statusa Kosova"!
Tadic ne odustaje, KOstunica ne odustaje.
DSS (svojim ocima videla "duel" izmedju Nikolica i Aligrudica", dakle, trazi podrsku od radikala da se odloze predsednicki izbori, iako ne znam kako obraza ima(ju)!
Jednom su prevarili pred celokupnom javnoscu Srbije, i otkud im pomisao da ce moci jos jednom?!
Znaci, kad je stani-pani, dajte Radikali, pomazite!
Nece moci!
Radikali ne treba da se mesaju u konflikc "demokrata"!
Ako podrze DSS - za mene vise ne postoje.
I, sad, umesto da se raspravlja o ovome sto se desava u taboru "demokrata", najlakse je pozvati Tomu i "dahtati" u telefon!
Ovoliko "pameti" shkodi, a rezultati su evidentni na ovoj temi:lol:
Kazu da je majska blamaza bila dobro placena predstava (6mil. EUR).

Kazu da je majska blamaza bila dobro placena predstava (6mil. EUR).

Znas sta jos imaju obicaj da kazu (koji god) - kako govorio istinu, onako ti i Bog dao!
Pa, sad razmisli hoces li se prikloniti "istini" rekla-kazala, ili ces mucnuti malo sopstvenom glavom.
Kazu jos svasta, kazu da je Tadic toliko novca dao Kostunici da izblamira Nikolica, ali, ja ne bih da mi Bog daje ono sto ne zelim, pa cu mucnuti glavom: Nemoguce, od toliko para ne moze Tadic da se odvoji, pa makar duplo manje dao Kostunici da se zamonashi:lol:

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
Магистратски трг бр. 3
11080 Земун

Централа: 011 3164 621
Генерални секретаријат: 011 3164 629
Извршни одбор: 011 3164 269

ja zvao danas, ali izgleda da ne rade subotom:roll:

* Kada očekujete predsedničke izbore?- Ubeđen sam da će predsednik Skupštine Oliver Dulić u četvrtak ili u petak raspisati predsedničke izbore za 9. decembar, zato što Boris Tadić hoće eventualnom pobedom, kao novoizabrani predsednik sa položenom zakletvom, mirno da sačeka proglašenje nezavisnosti KiM.
* Odakle vama ta informacija?
- To je dogovor Tadića sa EU i SAD da obavi izbore pre proglašenja nezavisnosti. Frenk Vizner je već poručio da će odluka o nezavisnosti biti doneta u januaru. A do sada je tvrdio u decembru.

* Šta ako Dulić ne raspiše izbore za 9. decembar?- Onda ja ne znam politiku. Onda me slobodno zovite i recite: "Gospodine Nikoliću, vi se ne razumete u politiku!

Ja ću zvati i u ponedeljak, utorak, sve dok ga ne dobijem:-D

:D
koj biser

zvacu sutra ;)

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
Магистратски трг бр. 3
11080 Земун

Централа: 011 3164 621
Генерални секретаријат: 011 3164 629
Извршни одбор: 011 3164 269

ja zvao danas, ali izgleda da ne rade subotom:roll:

* Kada očekujete predsedničke izbore?- Ubeđen sam da će predsednik Skupštine Oliver Dulić u četvrtak ili u petak raspisati predsedničke izbore za 9. decembar, zato što Boris Tadić hoće eventualnom pobedom, kao novoizabrani predsednik sa položenom zakletvom, mirno da sačeka proglašenje nezavisnosti KiM.
* Odakle vama ta informacija?
- To je dogovor Tadića sa EU i SAD da obavi izbore pre proglašenja nezavisnosti. Frenk Vizner je već poručio da će odluka o nezavisnosti biti doneta u januaru. A do sada je tvrdio u decembru.

* Šta ako Dulić ne raspiše izbore za 9. decembar?- Onda ja ne znam politiku. Onda me slobodno zovite i recite: "Gospodine Nikoliću, vi se ne razumete u politiku!

Ja ću zvati i u ponedeljak, utorak, sve dok ga ne dobijem:-D

ти си међу најгорима на овом форуму
сваки дана нападаш и пљујеш по радикалима...
кад би тако био критичан према Барбици и Геј 17 можда би те неко могао и назвати човеком

hvala na komplimentu:-D

Šta ako Dulić ne raspiše izbore za 9. decembar?- Onda ja ne znam politiku. Onda me slobodno zovite i recite: "Gospodine Nikoliću, vi se ne razumete u politiku!

ne znam što se ljutiš? Zovi lepo Grobara i pitaj ga: "Što lažeš, bre?!"
reci mu da se ne razume u politiku, jer je to sam tražio.
I reci mu: pozdravio te Dell preko ku*ca:lol:

кад би тако био критичан према Барбици и Геј 17 можда би те неко могао и назвати човеком
Još kad bi ti pogledao pravilnik, s naročitim osvrtom na deo koji se odnosi na vređanje ...

Izgleda da sam to prevideo. Umor, šta ćeš. Nego, probao sam da nazovem, avaj, nisu hteli da me spoje, te ko ste, te šta ste, pa zašto, pa ovo, pa ono ...

Ja sam, posle više bezuspešnih pokušaja da dobijem G-dina Nikolića, ostavio broj mobilnog, objasnio da zovem u vezi izjave iz "Novosti" već danima. Rekao sam još da sam ogorčen i ako im je važan moj glas da se obavezno javi:-D
Nisu mi juče ni slavu čestitali, a i to sam napomenuo, rekao sam i da me zanima šta je sa Majom i šta se to dešava u Stranci:lol:
G-đica koje me je slušala je bila zaprepašćena, ali je, navodno, sve zabeležila i Toma će se javiti čim bude imao vremena:roll:

Ja sam, posle više bezuspešnih pokušaja da dobijem G-dina Nikolića, ostavio broj mobilnog, objasnio da zovem u vezi izjave iz "Novosti" već danima. Rekao sam još da sam ogorčen i ako im je važan moj glas da se obavezno javi:-D
Nisu mi juče ni slavu čestitali, a i to sam napomenuo, rekao sam i da me zanima šta je sa Majom i šta se to dešava u Stranci:lol:
G-đica koje me je slušala je bila zaprepašćena, ali je, navodno, sve zabeležila i Toma će se javiti čim bude imao vremena:roll:
Znači nisi dobio Tomu, nego neku gospođicu. Kad si stigao i za bračno stanje da je pitaš? Neće ti se Toma javiti da bilo šta objasni, kao ni Vučić onomad.

Ma ona te uopšte nije slušala, uživala je u tvom muževnom glasu gde si ti njoj polako, i pažljivo biranim rečima objašnjavao neke stvari...

Back