Sta mislite da li je u Srbiji moguce imati mogucnost potpuno slobodnog otvaranja poslova i firmi?

Tako treba da funkcioniše državna birokratija. Plaćaš bandu u Srbiji od svojih para da te još sapliću na svakom koraku i uzimaju mito.
Sve to treba razmontirati, od banditske policije, inspekcija, sve.
Наравно.
То је било пре 5-6 година. Сада има 15 запослених.
Кажу Словенци: скинуо си са бироа 15 незапослених и држава више не плаћа надокнаде за тих 15 незапослених, доприносе за здравство, школство, пензије.......шта све не и још плаћаш порез држави.

Наравно.
То је било пре 5-6 година. Сада има 15 запослених.
Кажу Словенци: скинуо си са бироа 15 незапослених и држава више не плаћа надокнаде за тих 15 незапослених, доприносе за здравство, школство, пензије.......шта све не и још плаћаш порез држави.
Slovenci - Nemci :ok:

Zbog cega misle da je to dobra ideja na duze staze, potpuno pretiti i reketirati srpski kapital?

Zasto SNS nacisti i SNS ustase to rade, sta mislite?
Ментални склоп а и научени су тако.
То никада ништа није стварало, никада ништа није развијало, никада се није трудило да произведе нешто него је само, нарочито од 80-их година прошлог века, научило да политичари, серенда, иде по фирмама и местима да ждере, пије, ј.е.бе. Народ је био дужан да их издржава и да покаже да их се плаши и да дрхти испред њих а они нису имали апсолутно никакве обавезе, тј имали су, да приреде председнику странке дочек, ждрање и опијање.

Ментални склоп а и научени су тако.
То никада ништа није стварало, никада ништа није развијало, никада се није трудило да произведе нешто него је само, нарочито од 80-их година прошлог века, научило да политичари, серенда, иде по фирмама и местима да ждере, пије, ј.е.бе. Народ је био дужан да их издржава и да покаже да их се плаши и да дрхти испред њих а они нису имали апсолутно никакве обавезе, тј имали су, да приреде председнику странке дочек, ждрање и опијање.
Parazitiranje vladajuće kaste

Kod mene u gradu pre 7-8 godina lokalni "krimosi" upali u jedno stovarište da reketiraju vlasnika i to uveče, pa prebiju na smrt penzionera koji je radio tu kao noćni čuvar.
Sve su to policijski saradnici, za jednog se priča da ulazi kod načelnika bez kucanja i najave. Dobili po 5-6 godina robije. Sad skoro pre neki mesec kad sam bio u Srbiji sretnem jednog od od tih krimosa, priča telefonom u sred grada i viče Ubiću ga majke mi.

Zbog cega misle da je to dobra ideja na duze staze, potpuno pretiti i reketirati srpski kapital?

Има још једна ствар а то је да је српски народ много убијен у појам јер је у последњих 100 - 120 година много страдао. Изгубио је елиту у ратовима а место те елите преузела су политичарска го..в..на.
Сети се само оног говеда у Брусу (мислим да је та општина) што је сексуално узнемиравао ону жену. Видиш како је та свиња научила да се понаша. Која је та жена која неће да ми да п...ч...ке и не да да је ја к..а..рам. ја сам бре Бог овде. Има свака да ми да када тражим.
Е зашто је српски народ убијен у појам: зато што нема освете њеног мужа јер закон није на страни жртве него на страни нападача јер је то говедо опет на функцији. Могу само да разумем одложену освету док дете не порасте и стане на своје ноге а онда да му се ужасно брутално и ужасно крваво освети.

На жалост ово је наша реалност. Као и 90-их.
Могу да те малтретирају, рекетирају, муче а ти се одбраниш и будеш осуђен. Колумбија и Мексико.
Да ли свако са грамом мозга мисли да овакво друштво има перспективу.

Konkretno to znaci kad dodjes i hoces da otvoris firmu , bila ona pokretna kucica sa sendvicima, ili uredjaj za tracking, ili striptiz klub ili kafana za domine, da to mozes i da odradis, a da ti se ne nakace, u jednom slucaju reketasi , u drugom slucaju pretnja da ne moze to tako , u trecem slucaju pokvarenui bezbednjaci iz BIA kioji izmisljaju da cim radis sa mobilnim mrezama , mora da oni imaju udeo u firmi..ili ti kazu ne znamo da li moze, sto sam npr dobi kao odgovor pre par godina kad sam u unutrasnjosti hteo da otvorim pokretni prodajni stand, jedan za hranu drugi za ne prehranu....i ne znaju , kako to treba da se ozvanici da bude dozvoljeno..

Nego moras da ih molis da kontaktiraju BG da im iz BG daju instrukcije i dozvolu , pa onda ako se njima svidi i tako dalje .....

Da ne snimamo dzabe serijale insajdera kako coveka isteraju iz zakupljenog prostora cim mu se poveca obrt ,, tj cim razradi radnju , klub , poslasticarnicu i slicno..
kako lazes, pa to je neverovatno

Ја се плашим да након промене ове власти следећа се не понаша исто као све претходне везано за лустрацију.
Када је '90 - '91 дошао Слоба на власт није нико од комуниста одговарао за учињено зло према Србима од '44 - '90, а било је још увек много живих тада. Нису ни усмену опомену добили.
па 2000-те промена власти и опет нико није одговарао.
па 2012 и опет нико није одговарао за сво зло од '44 - 2012. Не да нису одговарали него су још постали део владајуће касте.
Плашим се да се неће то десити ни када ова власт оде и дође нова.
Дај Боже да грешим али ми све на то мирише.

Konkretno to znaci kad dodjes i hoces da otvoris firmu , bila ona pokretna kucica sa sendvicima, ili uredjaj za tracking, ili striptiz klub ili kafana za domine, da to mozes i da odradis, a da ti se ne nakace, u jednom slucaju reketasi , u drugom slucaju pretnja da ne moze to tako , u trecem slucaju pokvarenui bezbednjaci iz BIA kioji izmisljaju da cim radis sa mobilnim mrezama , mora da oni imaju udeo u firmi..ili ti kazu ne znamo da li moze, sto sam npr dobi kao odgovor pre par godina kad sam u unutrasnjosti hteo da otvorim pokretni prodajni stand, jedan za hranu drugi za ne prehranu....i ne znaju , kako to treba da se ozvanici da bude dozvoljeno..

Nego moras da ih molis da kontaktiraju BG da im iz BG daju instrukcije i dozvolu , pa onda ako se njima svidi i tako dalje .....

Da ne snimamo dzabe serijale insajdera kako coveka isteraju iz zakupljenog prostora cim mu se poveca obrt ,, tj cim razradi radnju , klub , poslasticarnicu i slicno..

Сендвичи су ти сигуран бизнис, али мораш да добијеш сагласност од СНС.

Back