- Poruka
- 386.230
Kučko, pojma nemaš i nerviraš me![]()
Ne bi tako parka rekla nego o.O
a i ovako :=)
o.O :=)
jel mi dobar popravni..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kučko, pojma nemaš i nerviraš me![]()
Ne bi tako parka rekla nego o.O
a i ovako :=)
toto-eoja je najveca primacica na ovom forumu
tako da ti, cim je vidis, bacaj koske
...svi me nervirate, tek da primite k znanju...
P.S.I 'oće li mi ovi Španci dati multi na godinu dana, šta mislite??!
Mene nerviraju
ManjaAtina
bundeva
Ardoris
Mile Dragic
stevca
suza-kg
parka ..
Eoja
Tijana.85.Bg
Kvinsi
tara
marina.c
Feelgooood
sara
neladm
muvalo
ee i ova Poverljiva
Znaci..nerviraju me sto se nerviraju bez razloga ..
i da vidim da li ce sada da se nerviraju i naljute na mene..ooooo.(sto bi rekla Parka)
![]()
a najvise na svetu volim kad ubacim kosku, a svi se prime...
obozavam ovaj forum .... a kod ljudi me nervira upravo ono sto, cini mi se, parka rece, zajedljivost, a tek hvalisavost....
a jel i jer![]()
I nervira me što većina koja sa srpskog govornog područja postuje svakog dana a neće
da uključi latiničnu tastaturu pa im je sisanje i šišanje ista stvar.
ta sam
mene prosto mrzi
i mene nervira koliko ima savrsenih persona, prosto da ne poverujes
sto volim kad ne ukljucim latinicu![]()
mene ponekad iznerviraju forumaši kojima je jedini cilj boravka na forumu bockanje,negodovanje, kritikovanje, večito kontriranje, ispravljanje krive drine
ne toliko kad neko se mnogo pravi važan i predstavlja savršen, ako se na tome završava, dakle, ako ne ponižava druge nego se et samo hvali
ali ovi kojima je cilj da stalno qenjaju....![]()
Ni mene i sve mislim bolje da to ne pominjem da ne iznerviram nekog, ali evo, sada nas je dve
![]()
nemam inspiracijue ja reko sad ce harmony nekog slatko da napusi
Meni je smor jedna sto nikad ne napise smislen post, nego iskljucivo citira tudje postove i odobrava ih, pise "naravno!", "tako je!" i slicno, ili "e, bas lepo sto..(prepricava citiran post}", a iza stavlja smajlije koji se cepaju od smeha (ne kapiram sto)
Ja nemam nista protiv, al' , kazu, nije po pavilniku. U svakom slucaju, nema sanse da se ne pepozna. A ti, kao, nemas pojma ko je?