SLOBODNO RECITE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti mislis da tebe bundeva ne zna.. ti si onaj dr.kadzija sa "sta nosim danas" sto sve komentarise, a pojma nema

pa ko je tebe dragi slagao da na toj temi nesto trebas znati? :eek:
tema je valjda da komentarisemo kombinacije jedni drugima. zar ne? :) ta vam je tema bas trn u oku?
(izvinjavam se sto skrecem sa teme)

Poslednja izmena:
pa jel moguće da vas kod drugih ljudi nervira samo pravopis?
kao, zloba, glupost, zajedljivost, plitkoumnost, arogancija, potpuno ludilo, hvalisavost
sve je to ok
al kad napiše jel umesto jer... eeeee to ne opraštamo
dokle više sa tom formom, valjda i sadržaj ima neki majušni značaj

takoe:mrgreen:
imamo vec temu o pravopisu, dajte nesto socnije:lol:
buki je lepo poceo:mrgreen:

mene nerviraju oni koji stavlaju milion miliona smajlija, kada se kao cepaju od smeha
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ili kad npr nekog vole :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
eto,tada mi ono sto je napisano bude nebitno, jerbo ovi silni smajliji unakaze sve

meni su bezveze oni sto samo cute, eto kao super im teme, "dajte nesto socno" i te fazone a nemeju petlju da progovore..:) naravno, filozofi su boli glava!
budvevi svaka cast! covjek bar kaze sta ima! :cool:

meni su bezveze oni sto samo cute, eto kao super im teme, "dajte nesto socno" i te fazone a nemeju petlju da progovore..:) naravno, filozofi su boli glava!
budvevi svaka cast! covjek bar kaze sta ima! :cool:

znaci, shvatila si temu:mrgreen:
znas kako, ja sam kao moderator skroz nepristrasna i objektivna, i da mogu, rado bih rekla kako me nerviraju oni koji ne mogu da prihvate salu ili kritiku na svoj racun, pa onda krenu sa niskim forumskim udarcima i komentarima :mrgreen:

Ja bih i volela bih.

...tol'ko o pravopisu...:mrgreen: Ako si joj rekla....

Tema: mene nervira što je nekima uvek "sladak limun a kiselo grožđe"...Al' verovatno su i takve nezadovoljnice i u stvarnom svetu....

P.S. Nemoj neka da mi je našla zamerku u pravopisu! Može samo u oblačenju! :lol:

Poslednja izmena:
a mene nervira što svakog nervira ono što neke rade, misle ili osećaju
al tako je bilo i na svakoj temi, samo ja napišem konkretno, ostali svi okoliše, al imaju potrebu da iskritikuju
i linda, jeste

Gde vam je ta tema o genima?
Čim se parka smejala, znači da je dobra :lol:

Inače, nervira me što ima milijardu onih što postavljaju ultra glupa pitanja, pa kad već
umeš da se dovučeš na forum, umeš valjda još za nešto da koristiš internet?

I nervira me što većina koja sa srpskog govornog područja postuje svakog dana a neće
da uključi latiničnu tastaturu pa im je sisanje i šišanje ista stvar.

a pa ne umeju, ja to razumem
a geni su ti 3-4 sprata ispod, nisu stvarno smešni, više su jadnjikavi
ja sam od mame nasledila vilinsku lepotu
od tate nadnaravnu inteligenciju
od jedne babe majušna stopalca
od druge velike sise pa me one sad sputavaju u životu i mrzim tu babu zbog toga :(
nestašna sam na tetku
ljubav prema rozoj boji i mjuziklima nasledila sam od ujaka

i tako.

a pa ne umeju, ja to razumem
a geni su ti 3-4 sprata ispod, nisu stvarno smešni, više su jadnjikavi
ja sam od mame nasledila vilinsku lepotu
od tate nadnaravnu inteligenciju
od jedne babe majušna stopalca
od druge velike sise pa me one sad sputavaju u životu i mrzim tu babu zbog toga :(
nestašna sam na tetku
ljubav prema rozoj boji i mjuziklima nasledila sam od ujaka

i tako.

:lol:

Mene nerviraju :D

ManjaAtina
bundeva
Ardoris
Mile Dragic
stevca
suza-kg
parka ..
Eoja
Tijana.85.Bg
Kvinsi
tara
marina.c
Feelgooood
sara
neladm
muvalo
ee i ova Poverljiva :zper:

Znaci..nerviraju me sto se nerviraju bez razloga ..

i da vidim da li ce sada da se nerviraju i naljute na mene..ooooo.(sto bi rekla Parka)

:zper::zper::zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back