- Poruka
- 27.467
Мислиш на ТРОЛЕ И АУТОБУСЕ набављене у БЕЛОРУСИЈИ? иЗ "недемократског" Минскаvidim, zive duse nema, svi hrle da se voze demokratskim autobusima i trolama ................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш на ТРОЛЕ И АУТОБУСЕ набављене у БЕЛОРУСИЈИ? иЗ "недемократског" Минскаvidim, zive duse nema, svi hrle da se voze demokratskim autobusima i trolama ................
Покојни председник се борио за Србију и српски народ он није крив за санкције и бомбардовање за то је крив запад.Није покојни председник увео сам Србији санкције да није било њега Срби би у Босни били поклани
Uporan sam ja ... a i nesto racunam , vec posle 40 000 postova moje sanse ce znatno porasti .....
Kako ti nemaš blage veze!
Milošević je uveo sankcije Republici Srpskoj avgusta1994. a Dejton je potpisan 14. decembra 1995.
@Cucurucu
Đinđića je na vlast doveo Koštunica. DOS je iskoristio do tada neokaljanu figuru dr Voje i kandidovao ga protiv Slobe. Tako je Điki dobio.
Мислиш на ТРОЛЕ И АУТОБУСЕ набављене у БЕЛОРУСИЈИ? иЗ "недемократског" Минска![]()
Opet drskost poređenja Slobe s jednim NATO bombarderom ? Pa gde to ima smisla ?![]()
To je manje vazno.Kako je mogao da uradi tako nesto!?Zar se to ne zove izdaja?
Ili i za to imas backup rec?Ko je njega ovlastio da pregovara u ime Srba iz BiH u Dejtonu?Srbi iz Srbije?Da, glasali su za njega.
znaci kad je kostunica preuzeo vlast i podrzao ga sps za vecinu, to nije narocito relevantno, ali jeste kad ih je tadic primio u vladu u sledecem sazivu...zanimljivo.
i sta je trebao milosevic da uradi? da NE naredi da se puca na masu, da se bacaju kanisteri sa suzavcem iz helikoptera, da NE naredi legiji da poskida DOS itd...kao sto mu je naredio da ubije Vuka, Curuviju, ma mnoge sad da vam crtam sta vredi, proslo 10 godina a vi isto...nema napretka u glavi
vi ste svi bre izgleda mnogo voleli tog milosevica.
Kao i uvek u ovo doba godine, u Srbiji se obeležava godišnjica smrti Slobodan Miloševića (11. mart), odnosno Zorana Đinđića (12. mart). Iskoristio bih priliku da vidim koga više poštujete od njih dvojice, kao i vaše mišljenje o njima uopšte uzev.
Što se mene tiče, izbor pada na Miloševića. Ne bih mogao reći da sam bio neki ljubitelj njega i politike koju je vodio, ali imala je ta politika mnogo prednosti u odnosu na onu koju je instalirao Đinđić i čije produkte sada, nažalost, gledamo u vlasti.
Pre svega, rukovođenje odbranom zemlje u nejtežim trenucima je moje najveće priznanje Slobodanu Miloševiću. Na stranu njegove greške, imao ih je, naravno, ali duboko sam ubeđen da je on bio poslednji državnik u Srbiji koji je imao m.uda kada je to trebalo pokazati.
Šta vi mislite?
Djindjicev mentor tokom fakultetskih dana tamo u Nemackoj bio je Habermas. A taj isti Habermas bombardovanje Srbije nazvao je velikim korakom za covecanstvo jer su ljudska prava stavljena ispred prava jedne drzava. Nadamo se da ce taj nazovi filozof uskoro da se prikljuci svom uceniku, gde god da se ovaj nalazio. Toliko o Djindjicu.
Мислиш на ТРОЛЕ И АУТОБУСЕ набављене у БЕЛОРУСИЈИ? иЗ "недемократског" Минска
Tebi treba da zahvalimo za trolejbuse?Ne verujem.Hvala Bjelorusiji, a sta ti tamo radis, ne znam i ne treba da znam.To je bila donacija?
Ivan Stambolic bi mislio da je Legija jako fin covek
Vuk Draskovic takodje
fascinantno je koliko svi kad god vam odgovara spominjete to bombardovanje
a zaboravljate zasto su nas bombardovali
zbog slobe
vidim, zive duse nema, svi hrle da se voze demokratskim autobusima i trolama a niko da se vozi, proglasili centar za pesacku zonu, nema narod para za corbu
To je manje vazno.Kako je mogao da uradi tako nesto!?Zar se to ne zove izdaja?Ili i za to imas backup rec?Ko je njega ovlastio da pregovara u ime Srba iz BiH u Dejtonu?Srbi iz Srbije?Da, glasali su za njega.
Njegov prvi sukob sa zakonom je pljacka prodavnice sa ski opremom na Novom Beogradu.Uopste ne dovodim njegovo srpstvo i dzentlmentstvo u pitanje, ali je vise puta, pre ratova, pocinio niz kriminalnih radnji.
Djindjicev mentor tokom fakultetskih dana tamo u Nemackoj bio je Habermas. A taj isti Habermas bombardovanje Srbije nazvao je velikim korakom za covecanstvo jer su ljudska prava stavljena ispred prava jedne drzava. Nadamo se da ce taj nazovi filozof uskoro da se prikljuci svom uceniku, gde god da se ovaj nalazio. Toliko o Djindjicu.
ma to kvazi patriotama nije bitno, ko sto nije bilo bitno ni kad je jocic ono pljackao trafiku a nekako zaboravio da spomene u CV-ju, pa jos jelte primao sveze upecanog i neobrijanog po PS-u heroja srpstva ozracenog pijetetom savrsenosti van svake zakonske norme u svom kabinetu...on i rade bulatovic, od miloste zvani bivsi savetnik kostunice a tadasnji nacelnik DB-a... kako je to bilo zgodno, za autogram i fotkice za album...