Predsednik RH Zoran Milanović napada Izrael!!!

Jel'...sad će i da se vredjamo. Kod vas, sentiment je postojan i čvrst ali hebeš sentiment koji nije ...labilan. Gospodo komšije...Plenky i Zoki su dio iste škole..diplomacija Mate Granića. Zoki kao Predsjednik RH, po Ustavu RH ima malo veće ovlasti od fikusa iz njegovog ureda.. govori ono što Plenky ne smije.
U diplomaciji nije zgorega imati jednu stranu "za" a drugu.."protiv".
Ovo je vrlo vjerojatno korektno. Jako je vjerojatno da su se Plenki i Milanović dogovorili da ovaj jedan glumi zapadnjaka dok ovaj drugi kontra.

Ipak kada se malo pozornije pročitaju Zokijeve izjave, i one oko Ukrajine vidi se da u biti nije ništa izjavio kontra Zapada.

Jel'...sad će i da se vredjamo. Kod vas, sentiment je postojan i čvrst ali hebeš sentiment koji nije ...labilan. Gospodo komšije...Plenky i Zoki su dio iste škole..diplomacija Mate Granića. Zoki kao Predsjednik RH, po Ustavu RH ima malo veće ovlasti od fikusa iz njegovog ureda.. govori ono što Plenky ne smije.
U diplomaciji nije zgorega imati jednu stranu "za" a drugu.."protiv".
Većina Hrvata podržava Izrael?

Mi ne razumemo bliski istok
Tamo su ljudi hiper hiper zagriženi za ubijanja etc
Naišla na snimak mladih jevreja šta misle o hrišćanima, da bi ih trebalo ubiti svakog ko misli da je Bog u čoveku bio.. Oni skoro deca mislim i ne znaju šta pričaju, ali to im je neko rekao

Generalno, šta je milanović pogrešio? Ja volim generalno jevreje, više zbog tog biblijskog dela, vredni su, stradali su mnogo itd, međutim ovo nema veze sa tim,mogu voleti i svoju zemlju pa biti protiv vlasti. Ovo što sad rade je opasna eskalacija

Kad sa djavolom napraviš ugovor dobiješ šta želiš ALI onda on dolazi po naplatu.
Jeste, rjesio si se Srba ali sad po naredbi ima da primiš izbjeglice i neke ljude koji neće po ničem da liče na tvoj narod gospodine Milanoviću.
Šta ćeš,prihvataj šarenilo globalizma i unutar svoje zemlje.
S kojim je to đavlom Srbija napravila ugovor kad njome šetaju Bangladešani, Indijci i Nepalci? :kafa:

Mi ne razumemo bliski istok
Tamo su ljudi hiper hiper zagriženi za ubijanja etc
a u izraelu su sve dusa do duse...
Naišla na snimak mladih jevreja šta misle o hrišćanima, da bi ih trebalo ubiti svakog ko misli da je Bog u čoveku bio.. Oni skoro deca mislim i ne znaju šta pričaju, ali to im je neko rekao
eto vidis , ista je to ... freneticni i jedni i drugi

jevreji napadaju hriscane koji bi da odu na svetu zemlju u jerusalim , vredjaju napadaju skacu na njih... misle da su samo oni Bogom odabrani...

Generalno, šta je milanović pogrešio? Ja volim generalno jevreje, više zbog tog biblijskog dela, vredni su, stradali su mnogo itd,
pa kanjda su se svugde nekom opasno zamerili
ako si ista ucila o njima onda znas da su iz spaniej kompletno svido poslednjeg dobili nogu i isterani...

sigurno ima razloga...
međutim ovo nema veze sa tim,mogu voleti i svoju zemlju pa biti protiv vlasti. Ovo što sad rade je opasna eskalacija
isti su kao i dzihadlije...

Ako je tako...samo hrabro naprijed i puno sreće. Samo...da zbog te "samostalne politike" ne bude opet nekakve "ekstrakcije dijela teritorija" Srbije...kako to onomad lijepi reče naš Presidente Zoki.
Može i to da bude, a može da bude da strana za koju si se zalepio bude gubitnika, pa umesto gubitka teritorije, da te nema uopšte. Kako to onoma lijepo reče vaš admiral DDL.

Back