Slobodan Milošević ili Zoran Đinđić?

Koga više cenite?

• Ukupno glasova
    138
  • Anketa je zatvorena .
vidim, zive duse nema, svi hrle da se voze demokratskim autobusima i trolama ................
Мислиш на ТРОЛЕ И АУТОБУСЕ набављене у БЕЛОРУСИЈИ? иЗ "недемократског" Минска :hahaha:

bus205b.jpg

bus103b.jpg

Покојни председник се борио за Србију и српски народ он није крив за санкције и бомбардовање за то је крив запад.Није покојни председник увео сам Србији санкције да није било њега Срби би у Босни били поклани

zato je on jadnicak srpskoj uveo sankcije, ajde prestani da jedes te sendvice uozbilji se malo

To je manje vazno.Kako je mogao da uradi tako nesto!?Zar se to ne zove izdaja?
Ili i za to imas backup rec?Ko je njega ovlastio da pregovara u ime Srba iz BiH u Dejtonu?Srbi iz Srbije?Da, glasali su za njega.

То је најважније и не копрцај. Запетљаваш се ко пиле ....

znaci kad je kostunica preuzeo vlast i podrzao ga sps za vecinu, to nije narocito relevantno, ali jeste kad ih je tadic primio u vladu u sledecem sazivu...zanimljivo.

i sta je trebao milosevic da uradi? da NE naredi da se puca na masu, da se bacaju kanisteri sa suzavcem iz helikoptera, da NE naredi legiji da poskida DOS itd...kao sto mu je naredio da ubije Vuka, Curuviju, ma mnoge sad da vam crtam sta vredi, proslo 10 godina a vi isto...nema napretka u glavi

vi ste svi bre izgleda mnogo voleli tog milosevica.

Voleli?Vole.Uopste me ne zanima da volim tog premijera ili predsednika, vazno je da obavi svoj posao kako valja.

Djindjicev mentor tokom fakultetskih dana tamo u Nemackoj bio je Habermas. A taj isti Habermas bombardovanje Srbije nazvao je velikim korakom za covecanstvo jer su ljudska prava stavljena ispred prava jedne drzava. Nadamo se da ce taj nazovi filozof uskoro da se prikljuci svom uceniku, gde god da se ovaj nalazio. Toliko o Djindjicu.

Kao i uvek u ovo doba godine, u Srbiji se obeležava godišnjica smrti Slobodan Miloševića (11. mart), odnosno Zorana Đinđića (12. mart). Iskoristio bih priliku da vidim koga više poštujete od njih dvojice, kao i vaše mišljenje o njima uopšte uzev.
Što se mene tiče, izbor pada na Miloševića. Ne bih mogao reći da sam bio neki ljubitelj njega i politike koju je vodio, ali imala je ta politika mnogo prednosti u odnosu na onu koju je instalirao Đinđić i čije produkte sada, nažalost, gledamo u vlasti.
Pre svega, rukovođenje odbranom zemlje u nejtežim trenucima je moje najveće priznanje Slobodanu Miloševiću. Na stranu njegove greške, imao ih je, naravno, ali duboko sam ubeđen da je on bio poslednji državnik u Srbiji koji je imao m.uda kada je to trebalo pokazati.
Šta vi mislite?

porediti onog grobara sa djikijem je
najgluplja anketa koju sam ikada video

Djindjicev mentor tokom fakultetskih dana tamo u Nemackoj bio je Habermas. A taj isti Habermas bombardovanje Srbije nazvao je velikim korakom za covecanstvo jer su ljudska prava stavljena ispred prava jedne drzava. Nadamo se da ce taj nazovi filozof uskoro da se prikljuci svom uceniku, gde god da se ovaj nalazio. Toliko o Djindjicu.

fascinantno je koliko svi kad god vam odgovara spominjete to bombardovanje
a zaboravljate zasto su nas bombardovali
zbog slobe

Ivan Stambolic bi mislio da je Legija jako fin covek

Vuk Draskovic takodje

Danas se vidi da je Vuk Drašković bio sasvim opravdana meta i njega ne bih da ovde mešam. Stambolić mora da je velika greška, saputnice Mire ili nekog drugog uvlakača koji je mislio da time nešto čini za Miloševića i SPS-JUL. Stambolić je tada bio minorna politička figura i svakako je kontraproduktivno ubijati ga. I Drašković je bio nula i svi su mislili da je ludost jurti njegovu glavu, međutim danas se vidi koliki izdajnik je to i koliko je opravdano skloniti ga.

Legija i JSO su radili svoj posao. Svaka iole nezavisna država ima slične jedinice sa sličniom dejstvom. Od danšnje razorene banana Srbije se ne može očekivati da ima takvu službu.

Da i...?

Upoznala sam ih oboje lično , Marko je tada imao 10-tak godina i bio prepametno dete ...ali prepametno bez preterivanja , što opet i nije čudno obzirom u kakvoj porodici je odrastao , pored oca pravog intelektualca , obrazovanog i učenog čoveka i majke doktora nauka , profesora fakulteta u vreme kada su profesori tu titulu zaista nosili dostojanstveno i bez mrlja i rupa u ličnom obrazovanju .

Sada se pitam , kakva li su deca aktuelnih politikanata obzirom među kakvim rodteljima oni odrastaju...ustvari se ne pitam, znam...tuga.

fascinantno je koliko svi kad god vam odgovara spominjete to bombardovanje
a zaboravljate zasto su nas bombardovali
zbog slobe

ma vazi :lol: bombardovali su nas srce moje jer im je trebala privatna drzava koju bi samo oni kontrolisali, drzava u kojoj i dan danas neometano cveta trgovina drogom, oruzjem, belim robljem, organima nase brace i slicnim privrednim granama. sloba je nula naspram na primer ugo caveza, pa zasto njih niko ne bombarduje?

Laku noc, dosla struja.

Stigao je zejtin pa sam stao u red. Posle idem kod Rumuna da uzmem dve litre benzina ako ima.

Stavi hleb od juče u zamrzivač, ako ima struje, i zameni celu penziju od aprila prošle godine ako može za pet maraka da sutra idem kod Jovine majke, juče su ga poslali na ratište. Ja sam OK.

Tvoj Toma, svim srcem!

To je manje vazno.Kako je mogao da uradi tako nesto!?Zar se to ne zove izdaja?Ili i za to imas backup rec?Ko je njega ovlastio da pregovara u ime Srba iz BiH u Dejtonu?Srbi iz Srbije?Da, glasali su za njega.

Kontakt grupa - a prihvatili su i Srbi iz takozvane BIH .... Uostalom , nije lose istrgovao kad se uzme u obzir da je tamo prakticno bio zarobljen .. Mozda malo popustanje oko Brckog i Gorazda ... mozda i propust oko izlaz na more kod Neuma ... Ali verovatno se ne secas prvi zahtevi Zapada su bili maksimum 33 % Bosne .... ... tek posle je islo na 49 % ....

Njegov prvi sukob sa zakonom je pljacka prodavnice sa ski opremom na Novom Beogradu.Uopste ne dovodim njegovo srpstvo i dzentlmentstvo u pitanje, ali je vise puta, pre ratova, pocinio niz kriminalnih radnji.

ma to kvazi patriotama nije bitno, ko sto nije bilo bitno ni kad je jocic ono pljackao trafiku a nekako zaboravio da spomene u CV-ju, pa jos jelte primao sveze upecanog i neobrijanog po PS-u heroja srpstva ozracenog pijetetom savrsenosti van svake zakonske norme u svom kabinetu...on i rade bulatovic, od miloste zvani bivsi savetnik kostunice a tadasnji nacelnik DB-a... kako je to bilo zgodno, za autogram i fotkice za album...

Ako si ti pocetnik, onda sam ja Nojkic.Naravno, svi cemo se pridruziti Djindjicu, Milosevicu, to je jedina nepobitna cinjenica od svih koje su napisane na ovu temu.U uobicajenim uslovima tema bi bila zatvorena.Ili bi neki postovi bili brisani.Sada nije.Hm...

ma to kvazi patriotama nije bitno, ko sto nije bilo bitno ni kad je jocic ono pljackao trafiku a nekako zaboravio da spomene u CV-ju, pa jos jelte primao sveze upecanog i neobrijanog po PS-u heroja srpstva ozracenog pijetetom savrsenosti van svake zakonske norme u svom kabinetu...on i rade bulatovic, od miloste zvani bivsi savetnik kostunice a tadasnji nacelnik DB-a... kako je to bilo zgodno, za autogram i fotkice za album...

kad smo kod fotkica za album :lol:

files.php

files.php

Back