Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gay parada ima svoje ZNACENJE.

I to znacenje je BOLNO za srpski narod.

Isto tako, postoji mogucnost da stvari krenu NEKONTROLISANIM TOKOM.

Da se bes naroda ZBOG DRUGIH STVARI iskali preko Parade..

Pa da bude desetine, mozda stotine mrtvih..

Srpski narod nije bas uvek predvidiv.

Nadam se da oni koji upravljaju ovu situaciju to znaju.

Kog naroda mako? Pa niko ko ima malo pameti nece uzeti toljagu i krenuti na masu ljudi, na taj nacin bi rizikovao i svoj i tudj zivot sto normalna osoba ne moze da uradi jer ima valjda drugacije zivotne prioritete, ako mu je gay parada zivotni prioritet br. 1 sa njim nesto nije u redu...svi znamo ko ce otici da se tuce, nije to nikakva tajna...sustinski posmatrano obican svet ima misljenje (to ste svi vi na forumu) ali nece imati dela a moje licno misljenje je da se sutra nece nista desiti...medjutim, zarad svega u buducnosti neka odrze tu paradu iako mi se malo gade obe grupe koje vrse pritisak, neka drzava stegne kais i pokaze da je ipak ona najsnaznija u odbrani zakona na koji se pozivaju

hahaha, pa to mora da je neka naprava sto se reklamira :)
ovde niko sem nas srbendi ne peche paprike pa toga nema.
a stvarno, sta je to? otkucao i na cirilici i nalatinici i toga nema na net-u.
па наравно да нема на нет-у, али има на бувљаку на Нбгд-у:lol:
то је једна направа, висока око 20-25 цм у облику ваљка, али шупљег, укључи се у струју, унутра су грејачи и само убациш паприку да се испече...а она се лепо равномерно са свих страна испече...извадиш је и буквално једним потезом руке се свуче кожиица.:lol:
ја од кад сам га набавила, печене паприке су на менију обавезно...о ајвару да не причамо.:lol:

Da li ti čitaš i shvataš barem ono što sama napišeš. Ali tu sam ja da te treznim.
Ne radi se trenutno o tome da mi branimo ili ne branimo nečija prava. Problem je u tome da se nekima ne dozvoljava da brane svoja prava i protestvuju zbog društvenog odnosa i stava prema njima koji je ovom prilikom i na strtanicama ove teme iskazan. A iskazan je i u obliku pretnji i zato postoji osnovan razlog ovolikog obezbeđenja skupa. Ako invalidi prave skup u kome traže svoja prava, svi ćemo to odobriti i neće biti pretnji takvom skupu. Sve će se svesti uglavnom na regulisanje saobraćaja.

Ja mislim da preteruješ i da na stranicama ove teme nema pretnji učesnicima parade, osim ako nezadovoljstvo ne smatraš pretnjom.

S druge strane, imamo otvorene pretnje skupu iskazane od nekih drugih, isto tako agresivnih asocijacija, ali na to sam već dala odgovor nešto ranije kad smo pričali o dizanju želuca.

Kog naroda mako? Pa niko ko ima malo pameti nece uzeti toljagu i krenuti na masu ljudi, na taj nacin bi rizikovao i svoj i tudj zivot sto normalna osoba ne moze da uradi jer ima valjda drugacije zivotne prioritete, ako mu je gay parada zivotni prioritet br. 1 sa njim nesto nije u redu...svi znamo ko ce otici da se tuce, nije to nikakva tajna...sustinski posmatrano obican svet ima misljenje (to ste svi vi na forumu) ali nece imati dela a moje licno misljenje je da se sutra nece nista desiti...medjutim, zarad svega u buducnosti neka odrze tu paradu iako mi se malo gade obe grupe koje vrse pritisak, neka drzava stegne kais i pokaze da je ipak ona najsnaznija u odbrani zakona na koji se pozivaju

jasno koleginice sto se zakona tiche, ali nemoj da zaboravis svrhu gej demonsracija tumarou :) a svrha je da se zakoni upravo promene bez da se vecina za to pita.
znaci brakovi i usvajanje dece.

:)

Kad deca vise ne budu reagovala na pederluk kao na izopacenost, pocece da ga posmatraju kao normalnost, a onda se valja zabrinuti za njihovo poimanje sveta koji ih okruzuje jer ce im i mnoge druge izopacenosti poceti da izgledaju normalno. Pre nego sto ishta shvate logicki, deca su sklona analogiji u svim aspektima saznanja pa i u seksualnom.

Tačno, ovo je suština problema.

koorac moj je to - to.

kad prođe parada doći će na red sledeće, sve po redu. nije srbija izolovan slučaj nego prati degenerisane stope neke, recimo, kanade

zasto Kanade, imas mnogo blize primere u evropi ... i ta evropa i dalje stoji i sta joj fali ?

Kad deca vise ne budu reagovala na pederluk kao na izopacenost, pocece da ga posmatraju kao normalnost, a onda se valja zabrinuti za njihovo poimanje sveta koji ih okruzuje jer ce im i mnoge druge izopacenosti poceti da izgledaju normalno. Pre nego sto ishta shvate logicki, deca su sklona analogiji u svim aspektima saznanja pa i u seksualnom.

jeko, ****** postoje od kako postoji ljudski rod .... U staroj grckoj lepi mladici su miljenici bogova ... nije prelazna bolest u pitanju, i nece neko postati gej samo zato sto je video kao dete i tu opciju , deca su akceptori- upijaju svakako svet oko sebe, i sigurno na razvitak najveci uticaj ima okolina... ako dete vidi neprikriven , pravi svet kakav jeste - sigurno da je u boljoj poziciji nego zasticen laznim staklenim zvonom ....
mislim da se roditelji vise boje za sebe, nego decu iskreno .

ali, kao i na ostale crte licnosti- ni ovde se ne moze nista umetnuti kao virusom- gey nije zaraza ! jednostavno, neki su malo drugaciji, ali ispto tako imas psihopate- koji meni licno vise smetaju

Poslednja izmena:
Ja se iskreno nadam da ce ih namlatiti, ne toliko da bude mrtvih, ali cisto koju vaspitno-disciplinsku da popiju ...

1989. godine u Karakasu je poceo neki sasvim bezznacajan protest...

Medjutim, protest je odjednom prerastao u masovne demonstracije koje uopste nisu imale nikave veze sa onim zbog cega je protest poceo...

Na kraju se sve pretvorilo u masovni narodni bunt...

Intervenisali su vojska, policija, nacionalna garda...Pucali su mitraljezima u razbesnjelu masu...Gazili tenkovima...

Rulja je zapalila Karakas...

Bilo je preko 15.000 mrtvih (vlast je priznala 5.000)!

To je bio cuveni "Caracazo"

http://es.wikipedia.org/wiki/Caracazo

ovde niko ne namece svoju volju
pobrkao si loncice
ljudi su prijavili skup i zele da se prosetaju kao i ovi danas
a problem je to sto ne mogu
jer ce neko da ih ubije
e o tome se radi

:roll: Jaoj neki nikako da skapiraju demokratiju - ako je 95% protiv toga da oni smeju da prosetaju, to onda znaci da oni ne smeju da prosetaju. Ustvari, ako 95% misli da oni ne treba ni da disu, treba im svakako zaustaviti disanje. Takva su demokratska pravila. :cool:

Eto recimo, raspise se referendum povodom toga da li kolega Blajbi sme da dise, i nas 95% glasa protiv - tada kolega Blajbi mora prestati s disanjem. Sta da se radi... :bye:

I onda nema niko da se ljuti. :manikir:

1989. godine u Karakasu je poceo neki sasvim bezznacajan protest...

Medjutim, protest je odjednom prerastao u masovne demonstracije koje uopste nisu imale nikave veze sa onim zbog cega je protest poceo...

Na kraju se sve pretvorilo u masovni narodni bunt...

Intervenisali su vojska, policija, nacionalna garda...Pucali su mitraljezima u razbesnjelu masu...Gazili tenkovima...

Rulja je zapalila Karakas...

Bilo je preko 15.000 mrtvih (vlast je priznala 5.000)!

To je bio cuveni "Caracazo"

http://es.wikipedia.org/wiki/Caracazo

jel to bilo zbog pedera?

Jaoj neki nikako da skapiraju demokratiju - ako je 95% protiv toga da oni smeju da prosetaju, to onda znaci da oni ne smeju da prosetaju. Ustvari, ako 95% misli da oni ne treba ni da disu, treba im svakako zaustaviti disanje. Takva su demokratska pravila.

Eto recimo, raspise se referendum povodom toga da li kolega Blajbi sme da dise, i nas 95% glasa protiv - tada kolega Blajbi mora prestati s disanjem. Sta da se radi...

I onda nema niko da se ljuti.

ti karikiras. to je mozda uzbudljivo da se chita i malo je komichno i to je sve.
bash si fani
ha ha
hi hi

Gay parada ima svoje ZNACENJE.

I to znacenje je BOLNO za srpski narod.

Isto tako, postoji mogucnost da stvari krenu NEKONTROLISANIM TOKOM.

Da se BES NARODA ZBOG DRUGIH STVARI iskali preko Parade..

Pa da bude desetine, mozda stotine mrtvih..

Srpski narod nije bas uvek predvidiv.

Nadam se da oni koji upravljaju ovu situaciju to znaju.

Ima znacenje DA SMO NEMOCNI I PORAZENI!

Da NISTA NE MOZEMO I DA NAM SVE MOGU!

CAK I DA NAM UGURAJU S LEDJA KAD TO POZELE.
Да.

То највише изгледа заправо на то.

Za Junga nemam pojma, uvek sam bio slab iz psihologije:mrgreen:

A Platon nije imao lose misljenje o zenama, cak je bio i napredan za svoje vreme, dozvoljavao je da ti filozofi koji upravljaju drzavom mogu da budu i zene:mrgreen:

Jel? Ja mnogo volim...nekako objasnjavam sebe samoj sebi ako ti zvuci logicno uopste...kaze Jung da postoje komplementarni parovi muskaraca i zena koji se dopunjuju emotivno, animus i anima (anima unutrasnji dozivljaj arhetipa zene u muskarcu a animus muskaraca u zeni) da te ne davim...elem, licno preferiram Frojda, Junga i Froma...zanimljivi za citanje, odusevljavas se svakom recenicom, laki...sasvim korisno stivo...:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back