Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto Kanade, imas mnogo blize primere u evropi ... i ta evropa i dalje stoji i sta joj fali ?

jeko, ****** postoje od kako postoji ljudski rod .... U staroj grckoj lepi mladici su miljenici bogova ... nije prelazna bolest u pitanju, i nece neko postati gej samo zato sto je video kao dete i tu opciju , deca su akceptori- upijaju svakako svet oko sebe, i sigurno na razvitak najveci uticaj ima okolina... ako dete vidi neprikriven , pravi svet kakav jeste - sigurno da je u boljoj poziciji nego zasticen laznim staklenim zvonom ....
mislim da se roditelji vise boje za sebe, nego decu iskreno .

ali, kao i na ostale crte licnosti- ni ovde se ne moze nista umetnuti kao virusom- gey nije zaraza ! jednostavno, neki su malo drugaciji, ali ispto tako imas psihopate- koji meni licno vise smetaju
Грешиш мила, постоји нешто што се зове ''тренд''...једноставно, почеће многи да улазе у бисексуалне односе јер ће то бити ''кул''...а шта ћемо онда са болештинама, шта ћемо са извитопереношћу?

Знаш, још давне 2001. године, мени је у Немачкој један студент машинства причао како је ''ин'' макар пробати са истим полом, како се то цени.
Конташ?

Морају се поставити границе негде.

Да.

То највише изгледа заправо на то.

Srbija je depresivna i porazena...

Podcenjena...

Obezglavljena...

Gladna i zapustena...

Promenjen je iz osnova nacin zivota...

Nema autoriteta koga ce narod da slusa u kriznim momentima.

Sve ide naopako....

-------------------------------------------

U takvim situacijama treba samo ISKRA da upali pozar koji se tesko gasi...

Nadam se da parada nece biti ta iskra.

80456_igrica_f.jpg

Gay parada ima svoje ZNACENJE.

I to znacenje je BOLNO za srpski narod.
Болно је за оне који се примају на историју, витезе, србство итд. То је управо најсмешнији део -- када се ти "неумољиви јунаци" плаше Аздејковића, Наташе Кандић, Растка Поцесте.

Болно је за оне који се примају на историју, витезе, србство итд. То је управо најсмешнији део -- када се ти "неумољиви јунаци" плаше Аздејковића, Наташе Кандић, Растка Поцесте.

Srpski narod je narod koji ima veliku i slavnu istoriju.

I na nju IMA SVA PRAVA da se ponosi.

I nikakve Kandicke, Poceste i ostali PLACENICI IMPERIJALIZMA ne mogu mu tu istoriju oduzeti.

mnogo toga, a to sto je dobro, dobro je uprkos pederisanju raznih vrsta, ne zbog njega.

stoji bolje od nas, u svakom slucaju ...

Грешиш мила, постоји нешто што се зове ''тренд''...једноставно, почеће многи да улазе у бисексуалне односе јер ће то бити ''кул''...а шта ћемо онда са болештинама, шта ћемо са извитопереношћу?

Знаш, још давне 2001. године, мени је у Немачкој један студент машинства причао како је ''ин'' макар пробати са истим полом, како се то цени.
Конташ?

Морају се поставити границе негде.

Granice se mogu postaviti individualno ... Sofija, dali si cula da vec duze vreme suga hara ... tbc, neuhranjenost ? bolesti iz partizanskih filmova .

studenti probaju i razne narkotike, mnogi predsednici su experimentisali u mladim danima- izuzev Adolfa H. koji je "moralno" bio besprekoran...

Sto se trendova tice, vise me brine suicidalnost nego transsex. experimentisanje ... a ne mozes poreci da homosexualnost postoji koliko i ljudska rasa- i uvek ce biti prisutno ...

Sto se studenata tice- meni je jedan zgodan mladic , sa kojim sam bila u kratkoj studentskoj vezici, ispricao dozivljaj iz vojske, ljubio se sa deckom i kaze da mu je isti osecaj kao da se ljubi sa devojkom... ja zbog toga nisam pozelela poljubiti devojku ;)
i- niko iz njegove sredine ne bi pomislio da je on uradio nesto slicno!!!
Znam x bracnih parova koji imaju probleme jer suprug insistira na 3-ku ... ne znam koja je domacica poklekla ... zarad mira u kuci ...

Nema tu straha, više gadjenja i možda malo bojazni zbog generacija koje dolaze, a koje bi nastranost mogle da usvoje kao prihvatljivu pojavu.

Srbija je depresivna i porazena...

Podcenjena...

Obezglavljena...

Gladna i zapustena...

Promenjen je iz osnova nacin zivota...

Nema autoriteta koga ce narod da slusa u kriznim momentima.

Sve ide naopako....

-------------------------------------------

U takvim situacijama treba samo ISKRA da upali pozar koji se tesko gasi...

Nadam se da parada nece biti ta iskra.

boze sto si ti zabrinut zbog st(r)anja u otadzbini... na momenat sam ti i poverovao.

Ти "јунаци", и ови наведени су заправо опет оно о чему стално говорим. само различито паковање за исту ствар.

И једни и други раде за наше непријатеље.

Слично као и нпр. Шешељ и Чанак.

zasto Kanade, imas mnogo blize primere u evropi ... i ta evropa i dalje stoji i sta joj fali ?

jeko, ****** postoje od kako postoji ljudski rod .... U staroj grckoj lepi mladici su miljenici bogova ... nije prelazna bolest u pitanju, i nece neko postati gej samo zato sto je video kao dete i tu opciju , deca su akceptori- upijaju svakako svet oko sebe, i sigurno na razvitak najveci uticaj ima okolina... ako dete vidi neprikriven , pravi svet kakav jeste - sigurno da je u boljoj poziciji nego zasticen laznim staklenim zvonom ....
mislim da se roditelji vise boje za sebe, nego decu iskreno .

ali, kao i na ostale crte licnosti- ni ovde se ne moze nista umetnuti kao virusom- gey nije zaraza ! jednostavno, neki su malo drugaciji, ali ispto tako imas psihopate- koji meni licno vise smetaju

Sve vrste bolesti postoje od kad je sveta i veka (osim ovih novih iz americkih laboratorija) tako da postojanje odvajkada nije dokaz da nesto nije bolest.

Svet kakav jeste? Da li je ovo za tebe svet koji si upoznala kao dete?
gay-pride-parade.jpg

Ili ovo?
http://1.***************/_BFxpGyKgEG0/TCADT1e__bI/AAAAAAAAJC4/fJtub-bOi98/s400/maja2.jpg
Sada mozes samo otprilike znati sta je tebe proizvelo takvu kakva jesi kad si odrasla, ali ne mozes znati sta ce proizvesti ovakvu ili onakvu odraslu osobu za nekih dvadesetak godina jer nikada kao do sada nije vrsena sistematska promocija nastranosti.
Tvoja prica o staklenom zvonu je licemerna. Ako zaista podrzavas prikazivanje sveta detetu u potpunosti, onda bi ga poslala i u ludaru i u zatvor na neko vreme i u rat i medju prosjake na ulici pa bi tek onda to sve drzalo vodu.
Poredila si psihopate i pedere. Pa razmisli da li se igde psihopate setaju i traze svoja prava. Naravno ne. Kad ih uhvate, metnu ih u tjorku i to je to.
Mislim da si ono o roditeljima tresnula. Zasto bi se plasili za sebe? Malo mucnine od loseg prizora nije opasno po zdravlje. To zna svaka normalna osoba.

ps. Sta mislis koja prava oni uopste traze tim setnjama? Da li znas uopste kako oni prikazuju svoju populaciju u tim setnjama? Da li znas da u inostranstvu postoje mnoga udruzenja homoseksualne orijentacije koja se svim snagama protive ovakvim maskaradama jer te parade i na njih bacaju ljagu iako su diskretni i pristojni isto ko i heteroseksualci.

Poslednja izmena:
У том случају, Двери треба отворено да изјаве следеће: "Плашимо се да ћемо ускоро постати геј ако се ово не стопира!"

не брину се ''двери'' за себе већ за будуће генерације тј. децу, још увек не формирану, подложну манипулацији.

..skloni bre tu nakazu iz avatara,imacu nocne more..:evil:

Granice se mogu postaviti individualno ... Sofija, dali si cula da vec duze vreme suga hara ... tbc, neuhranjenost ? bolesti iz partizanskih filmova .

studenti probaju i razne narkotike, mnogi predsednici su experimentisali u mladim danima- izuzev Adolfa H. koji je "moralno" bio besprekoran...

Sto se trendova tice, vise me brine suicidalnost nego transsex. experimentisanje ... a ne mozes poreci da homosexualnost postoji koliko i ljudska rasa- i uvek ce biti prisutno ...

Sto se studenata tice- meni je jedan zgodan mladic , sa kojim sam bila u kratkoj studentskoj vezici, ispricao dozivljaj iz vojske, ljubio se sa deckom i kaze da mu je isti osecaj kao da se ljubi sa devojkom... ja zbog toga nisam pozelela poljubiti devojku ;)
i- niko iz njegove sredine ne bi pomislio da je on uradio nesto slicno!!!
Znam x bracnih parova koji imaju probleme jer suprug insistira na 3-ku ... ne znam koja je domacica poklekla ... zarad mira u kuci ...
Па није ми логично поређење шуге и тбц-а које су соматске/инфективне болести са болестима психе и различитим психичким утицајима, за почетак.;)

Друго, то што се твој екс љубио са момком, наравно да није могло код тебе ништа испородуковати јер си већ била изграђене сексуалности. Али код детета од 1,5 година, од 5, или 7...шта мислиш?
И ја сам поборник тезе да за све мора постојати предиспозиција негде у генима усађена, али трендови су чудо, а већина је медиокритет који прати трендове јер је то ''ин'', ''кул'' или шта већ.
Тако да није баш све тако једноставно, кад се човек мало дубље замисли.;)

stoji bolje od nas, u svakom slucaju ...

i to je apsolutno sviranje *****

na zapadu je bilo odlicno daleko pre ovih novopederskih vetrova, i to verovatno lagodnije i bezbriznije nego sad

blagostanje i javno blagosiljana pederastija nisu kauzativno povezani, vec se trenutno istovremeno pojavljuju u nekoj, recimo, holandiji

iz cega neko sa 25 g mozga zakljuci "o! ******! super! sad cemo i mi da budemo bogati i zivimo dobro!"

da li razumes ovo, za sad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back