Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno, ja kupovni ajvar ne volim bas nesto preterano, cak ni ovaj domaci. Pravim ga po mom ukusu, ultra-mega-giga ljut, pa sam oguglao na sve druge ukuse:mrgreen:

pa vi mozete da se zayebavate sa paprike.
kod nas funta ona dugacke paprike sa tankom kozicom :) skoro dolar.
neekonomicno em ima se ljusti do krismesa, pa nisam ja lud.

al bugarski ajvar nisi probo pa ne znas, prejudiciras kao svaki liberal :)

Blajbi ne raspisuje se referendum zbog gay parade aman...to nije referendumsko pitanje uopste...znas li koliki bi se novac potrosio za organizaciju izbora a uz to bi nas EU za gusu jer krsimo ljudska prava...izglasao si Ustav, tako ti je kako ti je sta stoji u njemu moras da postujes...otrpi taj jedan dan, zazmuri i prevazidji pricu vise...sto bi rekli Amerikanci "choose your battles" a gay parada nije jedna od njih svakako, mi ovde penimo kao pekinezeri ali realno koliko ljudi zbilja misli da mu je gay parada od sustinskog zivotnog znacaja - vrlo mali broj garantujem...

E to zavisi od PODELJENOSTI ZAJEDNICE da li treba referendum ili ne.

I tezine pitanja o kome se radi.

A meni se cini da je tezina ovog pitanja sasvim dovoljna da se napravi referendum.

Srbija je mala zemlja.

Participativna demokratija sasvim dobro moze u njoj da se primeni.

I onda nema niko da se ljuti.

pa vi mozete da se zayebavate sa paprike.
kod nas funta ona dugacke paprike sa tankom kozicom :) skoro dolar.
neekonomicno em ima se ljusti do krismesa, pa nisam ja lud.

al bugarski ajvar nisi probo pa ne znas, prejudiciras kao svaki liberal :)
видим ја колега да ти ниси чуо за ''чучипечка'':rotf:
знаш како пече паприке?
нема да се мучиш крисмеса, само један потез ии сва кожица спадне...после чучипечка, разуме се.:mrgreen:

A znas li njegovo misljenje o zenama?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Sopenhauer je za njega malo dete:mrgreen:

...znam, znam ali navikla sam...cudo jedno koliko filozofi nisu imali lepo misljenje o celom jednom polu, mora da su bili pomalo homo natrojeni buhaha...mada je moja omiljena teorija Jungova o komplementarnosti dva bica...savrsenstvo...jel tako bese, Jung je bio zagovorenik "savrsenog bica" koje nastaje zbirom muskarca i zene?

http://www.bgsaobracaj.rs/index.php...catid=7:2009-02-21-19-12-10&Itemid=40&lang=sr

Дакле мења се режим саораћаја за параду поноса.
Парада која пропагира демокрацију људска права и слободе те једини систем вриједности.
Елем да приупитам поштоване колеге каква је то промоција слобода кад се због те исте промоције ка једином путу ограничава слобода кретања граџанству те се о трошку истих ангажује 5000 хиљада полицајаца да подрже промотере?

Ne cepidlaci! :lol:

Sta ces glavnim putem kad je tamo rezervisano za drugoga? Idi sporednim, ili najbolje, uopste ne izlazi, nisi pozeljan niti moderan, ne kvari lepu sliku ovog sveta u 1000 boja!
:mrgreen:

E to zavisi od PODELJENOSTI ZAJEDNICE da li treba referendum ili ne.

I tezine pitanja o kome se radi.

A meni se cini da je tezina ovog pitanja sasvim dovoljna da se napravi referendum.

Srbija je mala zemlja.

Participativna demokratija sasvim dobro moze u njoj da se primeni.

I onda nema niko da se ljuti.

Rezultate takvog referenduma možemo da saoptimo odmah, bez referenduma.

vecina zeli nikad vise 90-te, sankcije izolaciju ...

gey parada je svetski trend, svuda se odrzava- hteli ste svet, evo ga :)

jednom godisnje, sada sa pompama, kada deca vise ne budu reagovala malo tise .. i to je to ...

koorac moj je to - to.

kad prođe parada doći će na red sledeće, sve po redu. nije srbija izolovan slučaj nego prati degenerisane stope neke, recimo, kanade

pa ti pitaj omladinca šta tu još sve ima, od škola pa na dalje.

...znam, znam ali navikla sam...cudo jedno koliko filozofi nisu imali lepo misljenje o celom jednom polu, mora da su bili pomalo homo natrojeni buhaha...mada je moja omiljena teorija Jungova o komplementarnosti dva bica...savrsenstvo...jel tako bese, Jung je bio zagovorenik "savrsenog bica" koje nastaje zbirom muskarca i zene?

Već je 10.10., a ti propagiraš ove boleštine...ccc

видим ја колега да ти ниси чуо за ''чучипечка'':rotf:
знаш како пече паприке?
нема да се мучиш крисмеса, само један потез ии сва кожица спадне...после чучипечка, разуме се.:mrgreen:

hahaha, pa to mora da je neka naprava sto se reklamira :)
ovde niko sem nas srbendi ne peche paprike pa toga nema.
a stvarno, sta je to? otkucao i na cirilici i nalatinici i toga nema na net-u.

Bilo bi idealno kad bismo sa ovakvim žarom branili prava svih manjinskih grupa koje postoje, počev od invalida do svih ostalih koji su na bilo koji način manjina u državi Srbiji. Licemerni, kakvi jesmo, mi ćemo pomodarski braniti prava samo jedne manjine, zato što je to sad in.
Da li ti čitaš i shvataš barem ono što sama napišeš. Ali tu sam ja da te treznim.
Ne radi se trenutno o tome da mi branimo ili ne branimo nečija prava. Problem je u tome da se nekima ne dozvoljava da brane svoja prava i protestvuju zbog društvenog odnosa i stava prema njima koji je ovom prilikom i na strtanicama ove teme iskazan. A iskazan je i u obliku pretnji i zato postoji osnovan razlog ovolikog obezbeđenja skupa. Ako invalidi prave skup u kome traže svoja prava, svi ćemo to odobriti i neće biti pretnji takvom skupu. Sve će se svesti uglavnom na regulisanje saobraćaja.

Blajbi ne raspisuje se referendum zbog gay parade aman...to nije referendumsko pitanje uopste...znas li koliki bi se novac potrosio za organizaciju izbora a uz to bi nas EU za gusu jer krsimo ljudska prava...izglasao si Ustav, tako ti je kako ti je sta stoji u njemu moras da postujes...otrpi taj jedan dan, zazmuri i prevazidji pricu vise...sto bi rekli Amerikanci "choose your battles" a gay parada nije jedna od njih svakako, mi ovde penimo kao pekinezeri ali realno koliko ljudi zbilja misli da mu je gay parada od sustinskog zivotnog znacaja - vrlo mali broj garantujem...

Gay parada ima svoje ZNACENJE.

I to znacenje je BOLNO za srpski narod.

Isto tako, postoji mogucnost da stvari krenu NEKONTROLISANIM TOKOM.

Da se BES NARODA ZBOG DRUGIH STVARI iskali preko Parade..

Pa da bude desetine, mozda stotine mrtvih..

Srpski narod nije bas uvek predvidiv.

Nadam se da oni koji upravljaju ovu situaciju to znaju.

Gay parada ima svoje ZNACENJE.

I to znacenje je BOLNO za srpski narod.

Isto tako, postoji mogucnost da stvari krenu NEKONTROLISANIM TOKOM.

Da se BES NARODA ZBOG DRUGIH STVARI iskali preko Parade..

Pa da bude desetine, mozda stotine mrtvih..

Srpski narod nije bas uvek predvidiv.

Nadam se da oni koji upravljaju ovu situaciju to znaju.

Izvini, a koje znacenje?

Da smo i de fakto postali "pederska zemlja" da moze s nama da radi kako se kome prohte?

P.S. Zasto bezbolno kad moze bolno?

vecina zeli nikad vise 90-te, sankcije izolaciju ...

gey parada je svetski trend, svuda se odrzava- hteli ste svet, evo ga :)

jednom godisnje, sada sa pompama, kada deca vise ne budu reagovala malo tise .. i to je to ...

Kad deca vise ne budu reagovala na pederluk kao na izopacenost, pocece da ga posmatraju kao normalnost, a onda se valja zabrinuti za njihovo poimanje sveta koji ih okruzuje jer ce im i mnoge druge izopacenosti poceti da izgledaju normalno. Pre nego sto ishta shvate logicki, deca su sklona analogiji u svim aspektima saznanja pa i u seksualnom.

Za Junga nemam pojma, uvek sam bio slab iz psihologije:mrgreen:

A Platon nije imao lose misljenje o zenama, cak je bio i napredan za svoje vreme, dozvoljavao je da ti filozofi koji upravljaju drzavom mogu da budu i zene:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back