- Poruka
- 172
Kretanje se blokira i zbog maratona i još ko zna čega. Proći će.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemoj da živiš u glavnom gradu i gradu sa velikim brojem stanovnika. Štaviše, nemoj da živiš u gradu i nećeš imati ovakvih problema. Sve što se dešava značajno uglavnom se dešava baš tu. To je cena života u centru događaja svih vrsta. Nekome je to prednost, nekome mana. To je stvar ličnog odnosa i izbora. A zatvaranje ulica i obezbeđenje se vrši prema proceni broja učesnika i rizika koji to nosi. Nemoguće da ovo ne znaš nego si sad saznala od mene. Dakle, sklon sam da verujem da se praviš blesava. Ili se ne praviš?prosto i jednostavno - na forum ne moras da dolazis i da citas poruke koje su ti idiotske, a kroz neke ulice moras da prodjes da bi stigao kuci na primer
e to je ugrozavanje prava na slobodno kretanje. plus, jos nisam cula da su zbog strajka "ugnjetavanih radnika" zatvorili centar grada i pozvali 5000 policajaca da ih kontrolisu. msm poredjenje je poput zabe i babe![]()

prosto i jednostavno - na forum ne moras da dolazis i da citas poruke koje su ti idiotske, a kroz neke ulice moras da prodjes da bi stigao kuci na primer
e to je ugrozavanje prava na slobodno kretanje. plus, jos nisam cula da su zbog strajka "ugnjetavanih radnika" zatvorili centar grada i pozvali 5000 policajaca da ih kontrolisu. msm poredjenje je poput zabe i babe![]()
E pa kao sto neko MORA da se seta svaki dan istom ulicom, i ja MORAM da citam razne gluposti na Krsti...Ili da slusam Velju Ilica...Ili Aleksandra Vulina...Sta mislis, hoce li me patriote podrzati u mom zahtevu?...Mislim, ipak se nad mojom malenkoscu vrsi mentalno nasilje?

Zabranite Velji Ilicu da nastupa u javnosti!
Pa za pocetak, i to samo za pocetak, eto recimo pravo na javno okupljanje. Ocigledno, vec deset godina ne mogu da ga ostvare. Dok, za to vreme, pominjani ugnjetavani radnici ostvarili to pravo 450000 puta.
U redu, diže ti se želudac. To je sasvim validan argument zašto ti ta parada smeta. Ali pravo pitanje je - zbog čega ti se diže želudac? Kakvi to psihički procesi u tebi izazivaju to da ti se diže želudac?
jes vala, ko zna ko ih je pravio![]()
pusti ti to "moderna".. demokratija nema epiteta, nema moderne vlasti vecine, nema moderne reprezentacije vecine u parlamentu.
chim ti pravis reviziju sa brojkama, dolazis do vlasti manjine a time do diktature.
Hvala na netraženom savetu. Ja nisam gay ako si to mislila. Da jesam verovatno bih znao gde treba da idem. Ne znam koja su tvoja iskustva i orjentacija, ali me zanima odakle znaš to za modove i admine?Muzjak, ne gubi vreme ovde sa normalnim muskim svetom...idi na pp sa modovima i adminima, nacices vec tamo nekog dasu koji bi ti lego.
Pa nemoj da živiš u glavnom gradu i gradu sa velikim brojem stanovnika.![]()
Uh uh uh itekako demokratija ima epitetete...pa tako imamo klasicna (anticka), razvojna, neposredna, savremena koja moze biti legalna, participativna,...i to po secanju samo...

pusti ti to "moderna".. demokratija nema epiteta, nema moderne vlasti vecine, nema moderne reprezentacije vecine u parlamentu.
chim ti pravis reviziju sa brojkama, dolazis do vlasti manjine a time do diktature.
Лепо.
Него шта би са тим вештицама и инквизицијом?
Мислим јел оно раја похрила у заштиту истих,јел их подржала у ставовима?
Pa nemoj da živiš u glavnom gradu i gradu sa velikim brojem stanovnika. Štaviše, nemoj da živiš u gradu i nećeš imati ovakvih problema. Sve što se dešava značajno uglavnom se dešava baš tu. To je cena života u centru događaja svih vrsta. Nekome je to prednost, nekome mana. To je stvar ličnog odnosa i izbora. A zatvaranje ulica i obezbeđenje se vrši prema proceni broja učesnika i rizika koji to nosi. Nemoguće da ovo ne znaš nego si sad saznala od mene. Dakle, sklon sam da verujem da se praviš blesava. Ili se ne praviš?![]()
za tebe srce nije forum, za tebe je blog i to onaj gde ces zabraniti komentare, jer koga boli uvo za tudje misljenje jel da? 
I homofobija je fobija. Ako ti ne smeta, živi sa njom.Немој тако ипак су то само деца .
Ето нека навијачи покажу колики су људи и нека спасу и ромску децу сутра ако буде потребе.
Посебна обзирност према деци који одлазе са странцем у непознатом правцу ,сви можемо да помогнемо.
Ништа не кошта да се приђе и одвоји дете од напасника .
Kazem 'moderna' da bi je razdvojio od one u staroj Grckoj, nisu isti pojmovi.
Ma jeste mesanje baba i zaba. Zbog radnika je u ovih 10 godina barem 30 puta Nemanjina ulica bila zatvarana, a zbog gejeva nijednom; sta je sa mojim pravom da se setam Nemanjinoj?
Jeste, u gradu postoje ulice kojima MORAS da se setas svakih 365 dana u godiniE pa kao sto neko MORA da se seta svaki dan istom ulicom, i ja MORAM da citam razne gluposti na Krsti...Ili da slusam Velju Ilica...Ili Aleksandra Vulina...Sta mislis, hoce li me patriote podrzati u mom zahtevu?...Mislim, ipak se nad mojom malenkoscu vrsi mentalno nasilje?
Zabranite Velji Ilicu da nastupa u javnosti!
![]()

I homofobija je fobija. Ako ti ne smeta, živi sa njom.
Ili nisi svesna te fobije?
I homofobija je fobija. Ako ti ne smeta, živi sa njom.
Ili nisi svesna te fobije?
Извини али мој једини разлог учестовања у теми јесте циљ да се скрене пажња на децу која ће можда сутра бити на улици мета неког хомосексулаца
педофила.Највечи ризик су управо ромска деца која немају нигде да оду него остају на улици .О њима је трабао министар да мисли.
Поново ако видите неког хомосексуалца да одводи ромско дете ,урадите нешто ,ЗАУСТАВИТЕ ГА!
ma dobro, moz da bude moderna demokratrija jer se odvija u moderno doba modernim sredstvima prebrojavanja glasova i modernim sredstvima ispoljavanja prezentacije vecine:
al ne noz da bude ista vise od toga, sem volje vecine i nacina projektovanja te volje.
Oво прелази рационалне границе пакости & злобе...a ti si jos ovde?![]()

Vidiš da im nije zabranjeno javno okupljanje, naprotiv. Čuvaće ih kao Klintonovu, neće im faliti dlaka s glave. Dalje??
...uz zastitu manjine...to je nacelo
medjutim, licna prava su izvucena van volje vecine, imas kao jedan skup elemenata (volju vecine) e pa van tog skupa se nalaze licna prava, ona ne mogu na osnovu apsolutne vecine da se ukinu ili smanje ...to su ustavnim normama zagarantovana prava svih gradjana, pravo na javno okupljanje je garantovano svima pa bi direktna zabrana okupljanja bilo direktno krsenje zakona svidjalo se to nekome ili ne...prosle godine je prekrseno nacelo iz bezbedonosnih razloga ali ove godine nije bilo prostora za izbegavanje jer se (po mom misljenju) drzava cika i izaziva na ovaj nacin...drzavi su doslovno vezali ruke
pa sta je tu zaista moderno? prebrojavanje glasova? nachin opoziva predstvanika vecine?
sta tacno?
sprovodjenje volje manjine ili volje stranih ambasadora nije demokratija kolega, nemo zayebavas, nema smisla o tome da svinjarimo cele noci