- Poruka
- 10.204
Болне теме паметни заобилазе, а покварени покрећу...И јеси умрла или шта.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Болне теме паметни заобилазе, а покварени покрећу...И јеси умрла или шта.
Зато сада имамо ову ,,нову" петооктобарску и , демократску" и усрећисмо се са њом...Друг, Лабан, је побио стару елиту 1944, јер је нереално и лудачки обожавао Броза.
Kao moderator Religije bitno mi je samo da svako ima priliku da iznese svoje argumente i da ih brani.ovo je zanimljnivo pitanje.
imamo i na religiji situaciju gde se neki zale da im se vredja vera kad se kaze da nije tacno to sta kaze.
Слободан је био већи Србин и патриота од свих ,,демократа" и НАТО ,,четника" након њега, од којих је најгори цијаш Драшковић.Комунисти нису Срби, нису ништа...
Шта је поента ове реченице?дођошу преко Дрине
Znam, video sam, nego bukvalno mnogo toga o čemu se piše na ptf Istorija može biti podvedeno pod "nacionalizam". Pa i tebe da vratim i pročitam sve tvoje poruke možda ću pronaći neku "sumnjivu".Pa otvorena je stvar za interpretaciju i da moderacija i supermoderatori primene to u praksi.
Samo sam spomenuo da vidiš po primeru koliko je to relativno, pa i nebitno, zato što se u praksi ne primenjuje. Iako piše svugde po pravilnicima, vidiš da ti čak nisi ni znao.
To samo ja obraćam pažnju na to, zato što sam okoreli legalista.![]()
Слободан је био већи Србин и патриота од свих ,,демократа" и НАТО ,,четника" након њега, од којих је најгори цијаш Драшковић.
Nisam znao da neko krivično pravo kriminalizuje nacionalizamPravnilnik foruma čak tretira nacionalizam kao nešto a priori kriminalno tj. kao krivično delo. I govori o osobama osuđenim za nacionalizam. U ravan sa teškim krivičnim delom kakvo je genocid.
Од кад то?Ne. Nacionalizam je zabranjen na Krstarici.
Од кад то?
Opet - koji su to "nacionalistički sajtovi"?U našem potforumskom pravilniku Istorija jedino što je vrlo eksplicitno zabranjeno jeste upotreba nacionalističkih sajtova:
Izvori koji nisu dozvoljeni na forumu Istorija
https://forum.krstarica.com/threads/vazno-pravilnik-foruma-istorija.895132/
- Nacionalistički sajtovi
@FDDD
Opet - koji su to "nacionalistički sajtovi"?
Ako je precizno navedeno, ok. to su pravila Foruma. A nisu.
Све ме стра...@dulesrbenda na aparatima![]()
Није се ,,изјаснио", али је у поређењу са онима који су се тако изјашњавали (рецимо, одрод Драшковић) био Србенда!Milošević, pre svega, nije bio Srbin (pra Haga). Nikada se nije izjasnio Srbinom, niti privatno, niti javno.
А Газиместан:Njegove prve naznake srpskenacionalne identifikacije dolaze tek za vreme suđenja u haškom procesu tj. može se reći da je on bio posrbljen negde u periodu između 2003. i 2006. godine; dakle, u finalnim godinama svog života.
Нзм за ћерку, али његова партија се звала СПС,дакле Социјалистичка Партија Србије, не Југославије или нзм који. Милошевић је говорио да му је циљ да уведе ,,српски социјализам".Ne smatraju se Srbima gotovo niko iz te familije, ni njegov brat, niti njegova ćerka. Štaviše, ćerka mu je po nekim kriterijumima i fanatična Crnogorka koja traži da se iskopaju njegovi ostaci i prenesu u svoju pradomovinu, jer mu nije mesto u stranoj zemlji tj. u Srbiji.
Како то, од кад сам овде знам да је било националиста и национализма и никада то само по себи није санцкиомисано.Oduvek, od kad je nastala Krstarica.
Prvi tj. stariji pravilnik je imao i nešto žešće i preciznije zabrane nacionalizma.
Како то, од кад сам овде знам да је било националиста и национализма и никада то само по себи није санцкиомисано.
Јесте шовинизам, увреде, мржња,али национализам као идеја није.
Национализам је легитимна политичка идеологија. Зашто би био споран? Шовинизам и мржња, океј, није у реду, слажем се. Али национализам као идеологија је легитимни идеолошко-политички став.Ja sam govorio šta su pravila.
Nisam pričao o njihovoj primeni.
Propisi i praksa su dve prilično različite stvari. U Srbiji je zabranjeno da većeg psa bez brnjice šetaš u javnosti, pa niko ne poštuje, a policija kažnjava isključivo ako je reč o nekom zatečenom prekršaju ili krivičnom delu, pa tito ubaci da ti dodatno napakuje za sud.
Gore navedenim postovima ste donekle opravdali postojanje slobode izražavanja u medijima. Koliko primećujem, niko vas nije sanksionisao zbog vašeg izražavanja.
Нзм за ћерку,
Национализам је легитимна политичка идеологија. Зашто би био споран? Шовинизам и мржња, океј, није у реду, слажем се. Али национализам као идеологија је легитимни идеолошко-политички став.
Оно, искрено , никад нисам читао правилниј форума, па заиста нзм да је национализам забрањен.
То су њени лични ставови. Њен отац и уопште његова политика су били у српском духу и нису били противни српским циљевима и интересима.Evo ti.
https://www.alo.rs/vesti/politika/osveta-marije-milosevic-priklonila-se-raspopu-mirasu/403914/vest
Ona je podržala nezavisnost Crne Gore 2006. godine, tvrdi da Crnogorci nisu Srbi, priča crnogorskim jezikom i da se pitala Miraš Dedeić bi držao opelo nad njegovim grobom.
Do danas se nije odrekla ideje da se prekidaju ostaci i prenesu u rodni zavičaj Miloševića, umesto što čame u Srbiji.
Не питам те, причамо само...Zašto mene to pitaš?
Razumem slobodu izražavanja. Sasvim je u redu izneti svoje mišljenje sve dok ono ne ugrožava druge ljude ( dala sam primer svoje poznanice na Fejsu ).
E, sada, pošto je očigledno da se tema širi.. Sloboda medija ( ovde ne mislim na internet društvene mreže, već na pravo novinarstvo ).... Sloboda medija nije postojala ni pre II svetskog rata, i uopšte ne postoji, ni danas.
Zašto? Retki su, ili ne postoje, profesionalni novinari. Mislim na one koji plasiraju informacije i iznose svoje lično, objektivno mišljenje.
Danas imamo novinare koji su politički orijentisani prema vlasti. Ne kritikuju vlast, ali kritikuju opoziciju. Sa druge strane postoje oni koji su opoziciono orijentisani, kritikuju vlast ali ne i opoziciju.
Moje skromno mišljenje je da novinari mogu kod svoje kuće da navijaju za crvene, žute, plave...ali ne bi trebali da se javno bave politikom. Bolje je da ne budu članovi političkih stranaka..samo tako bi zaista mogli da budu nezavisni.