Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.022
Неслободан и несуверен човек не може да се изражава
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da znam.
Стварно? Ни једна? Мени се често чини да би неко живео својим најбољим животом у Бел Епок. Или, рецимо, у руском грађанском рату. Или шездесетих. Или у римском принципату.
Са друге стране, ретко видим човека и помислим "да, ово је човек овога доба"; осим као увреду.
i ti tražiš ČovekaЉуди ?!?
Има ли још нешто људско у људским ресурсима?!?
Da li cu da brinem, to je moja stvar.
konspiracijaЈави се сутра у 7.
Знаш где. Немој дадолазимо .
Друже Лука Лабан, дођошу преко Дрине,Јави се сутра у 7.
Знаш где. Немој дадолазимо .
Sebe vidim kao čoveka ovog doba jer me tu Bog postavi.
nije da mi se mnogo šta dopada, ali je bolje vreme nego ikad. I ne pitam i ne maštam.
Što se naroda tiče, uvek je narod bio masa.. ali mi je simpatično kada ljudi imaju nacionalne vizije koje odudaraju od realnosti. Realnost je poprilično jadna.
Ljudsko pravo govora i mišljenja i sloboda pisanja na nekom Forumu nisu baš dve iste stvari. Forum može da ima uredjivačku politiku ovakvu ili onakvu i da se uredjivačima ne svidja ovo ili ono, ako se nekome to ne svidja ne mora ni da piše.Sloboda govora je fundamentalna i ona mora postojati. Ako je osoba uverena da je nešto istina, to ne znači da laže, bez obzira na to što je možda kazala objektivno govoreći neistinu, nesvesno.
Sloboda govora prestaje onog momenta kada se pokaže da neka osoba vrlo svesno laže. Dakle, kada je dokazano npr. da je nešto što je rečeno van svake razumne doze sumnje demantovano i ako je jasno da osoba ne može nešto što je 3 ili više puta, ili relativno nedavno, rečeno, da zaboravi - reč je malicioznom ponašanju i svesnom zloupotrebi slobode govora.
Naravno, vrlo jasno se mora reći da ovde govorimo o činjenicama. Ne i o interpretacijama. Neki događaj ili proces može imati više interpretacija i tamo gde postoji prostor za neslaganje, teško je reći i da je nešto van svake doze sumnje dokazano kao laž.
Primera radi, tako mi na potforumu Istorija primenjujemo dotično. Ako neka osoba ponovi nešto što je potpuno banalno neistina; npr. izjavi da Džo Bajden podržava teritorijalni integritet i suverenitet Srbije nad Kaoovom, i bude jasno demantovan - ne jednom, nego više puta, i to relativno nedavno - takve objave prijavljujem za uklanjanje i za sankciju. Kada tako nešto rade forumaši,nto konstituiše zloupotrebu slobode govora i to ne sme biti dopušteno.
..
Pusti i druge da imaju ' svoju stvar' o kojoj će da brinu.
Ne mo'š sve postići![]()
Ljudsko pravo govora i mišljenja i sloboda pisanja na nekom Forumu nisu baš dve iste stvari. Forum može da ima uredjivačku politiku ovakvu ili onakvu i da se uredjivačima ne svidja ovo ili ono, ako se nekome to ne svidja ne mora ni da piše.
Ok mediji pa i forum moraju da poštuju slobodu izražavanja ali realno toga nema nigde u svetu. I NewYork times dozvoli Trumpu da kaže nešto ali ono što oni odaberuТо је опасан, поробљивачки став
Обрнуто је, јер то што је нечија крстарица, Рес-привата, не значи да може да се понаша како хоће у Рес-публи ца.
Медиј је ЈАВНА СТВАР, а не ПРИВАТНА СТВАР.
Ok mediji pa i forum moraju da poštuju slobodu izražavanja ali realno toga nema nigde u svetu. I NewYork times dozvoli Trumpu da kaže nešto ali ono što oni odaberu
I pored svega, neki delovi USA imaju najbližu definiciju slobodeЗато су сви хтели 1900.да иду у Америку .
Није ствар у наративном раду, већ у слободи изражавања. Због генерисања идеја кроз изражавање
То је Америку чинило другачијом, а не данас
Slavni dani slobodne AmerikeИма .
Ми из ККК се слободно изражавамо. Имати своју слободу значи негирати другима слободу .
![]()
Mogu, mogu..
Pusti i druge da imaju ' svoju stvar' o kojoj će da brinu.
Ne mo'š sve postići![]()
Veliki sam obožavalac šume, kad udjem u šumu imam osećaj kao da sam se vratio u majčino krilo
Ljudsko pravo govora i mišljenja i sloboda pisanja na nekom Forumu nisu baš dve iste stvari. Forum može da ima uredjivačku politiku ovakvu ili onakvu i da se uredjivačima ne svidja ovo ili ono, ako se nekome to ne svidja ne mora ni da piše.