Znaš da su ovde u pitanju egzekucije, ubijanja civila, pa ona sranya sa ljudima iz bolnice? Je l' tako da znaš?
Знаш ли ти колико је цивила, СРБА
побијено
у рецимо Паулиним Дворима ????
Само ту ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš da su ovde u pitanju egzekucije, ubijanja civila, pa ona sranya sa ljudima iz bolnice? Je l' tako da znaš?
Mnogi Hrvati su videli iste stvari koje su činili Srbi. Nema tu razlike. Divljak je divljak.
Ovde je reč o srpskom zločincu. Ne negiraj zločin.Знаш ли ти колико је цивила, СРБА
побијено
у рецимо Паулиним Дворима ????
Само ту ????

ima jedan zanimljiv članak THE WASHINGTON POST-a tjedan dana iza Oluje
Za Niš, nemoj da te laže niko... Nema nastradalih zatvorenika...
Ovde je reč o srpskom zločincu. Ne negiraj zločin.![]()
znam da u Nisu nema nastradalih Hrvata, dapace pojedinci su izjavljivali da su se domaci jednim dijelom korektno ponasali prema njima i da su doista bili zamjenjeni...zaa ostale neznam
o jesu jesu, samo ne želite to priznat. neretva-6000 četnika pobili uglavnom dalmatinci,kozara... pa bljesak, olujaSlavonac, malo je to sto si nabrojao! Malo smo vam vratili od 90-tih! Jame, Jasenovac, Jadovno i sl. Hrvati nikad nisu bili junaci, shvati to! Vama su svi pomagali, od USA do EU! Srbe cene i nasi "neprijatelji", koji znaju kakav je srpski vojnik!Srpski partizan je oslobodio tvoju lijepu, ako nisi znao! Zato, cuti i ne pricaj nesto sto ne znas!
U stvari, u pravu si. Srpske vojne i paravojne formacije nisu radile takve stvari. Čak su i koristili samo gumene metke da ne povrede nekoga. A zarobljenike su busom slali kućama.ГДЕ ?????
КАД ????

Ко је злочинац ???
Koliko je Hrvata odgovaralo pred sudovima RH za ubistva Srba iz grada pre borbi u Vukovaru???sramotno...
ali, koliko vidim nema druge nego cemo opet morati uzeti sve u svoje ruke...
ukupne presude za Vukovar do sada 30 godina...za totalno razruseni grad i na tisuce pobijenih, poklanih i nestaluh hrvata i ostalih nesrba...
s obzirom da nni Haag a ni Srbija nisu nista ucinili da osude nalogodavce i dijelom pocinitelje mi cemo se bar domaci "teritorijalne obrane" i dijela neposrednih pocinioca svih tih zlocina
1. ukidanje abolicije za istocnoslavonske pobunjeike koji se danas vesele
2. reaktiviranje pocetihi "na led stavljenih" istraznih postupaka
3. vadenje iz ladica sudova vec napisane optuznice i uslijediti ih sudovima
itd,
pa da vidimo dali ce biti privedeni pravdi
Šljivančanin. Mladić. Milošević. Hadžić.Ко је злочинац ???
Mnogi Hrvati su videli iste stvari koje su činili Srbi. Nema tu razlike. Divljak je divljak.
Sad ćeš da čuješ od nekog Srbina da to nije tačno, da su samo Hrvati zločinci.nazalost, tocno
znam da u Nisu nema nastradalih Hrvata, dapace pojedinci su izjavljivali da su se domaci jednim dijelom korektno ponasali prema njima i da su doista bili zamjenjeni...zaa ostale neznam
U stvari, u pravu si. Srpske vojne i paravojne formacije nisu radile takve stvari. Čak su i koristili samo gumene metke da ne povrede nekoga. A zarobljenike su busom slali kućama.
Hajde nađi nekog hrvatskog nacionalističkog i šovinističkog majmuna i pričaj s njim. Na istoj ste frekvenciji. Iste stvari pričate, isto trubite, isto lažete sami sebe. On ZNA da su samo Srbi klali i ubijali zarobljenike, žene i decu, ti takođe ZNAŠ to isto samo su Hrvati u pitanju...
Zaslužujete jedni druge.![]()
tipično srpski. novinar washington posta piše "budalaštine" koji nema veze ni sa hrvatima ni sa srbima, a izjave ogorčeni srba kao trebale bi biti vjerodostojne. ajde se ne sramoti isusatiterkst je naravno budalastina.Srbi iz Knina koji nisu stigli da pobegnu ,sklonili su se u kasarnu UNPORFOR-a.Bilo je tu na stotine lljudi.Svakodnevno su Hrvati prisiljavali unproforce da im predaju srpske muskarce iz kasarne zbog navodnih ratnih zlocina.Mogli bi o tome da ti pricaju Srbi iz tog kampa.Naravno novinar WP nije opisivao stanje po unutrasnjosti,ubijanje preostalih civila,paljenje kuca,pljacku,...
Knin je bio kzmetika kao sto je bio i Varsavski geto za predstavnike MK CK.Jevreji sviraju klasiku idila
Koliko je Hrvata odgovaralo pred sudovima RH za ubistva Srba iz grada pre borbi u Vukovaru???
Koliko je Hrvata odgovaralo za ubijanje Srba u Gospicu,Karlovcu,Paulin Dvoru???
Koliko je Hrvata odgovaralo za plansko miniranje srpskih vikendica i kuca po Primorju i Dalamciji
Ti bi da uzimas pravdu u ruke gusko
Šljivančanin,jeste,a i ti pomalo zbog nijekanja zločina.
jel to kučni odgoj ???Koliko je Hrvata odgovaralo pred sudovima RH za ubistva Srba iz grada pre borbi u Vukovaru???
Koliko je Hrvata odgovaralo za ubijanje Srba u Gospicu,Karlovcu,Paulin Dvoru???
Koliko je Hrvata odgovaralo za plansko miniranje srpskih vikendica i kuca po Primorju i Dalamciji
Ti bi da uzimas pravdu u ruke gusko
tipično srpski. novinar washington posta piše "budalaštine" koji nema veze ni sa hrvatima ni sa srbima, a izjave ogorčeni srba kao trebale bi biti vjerodostojne. ajde se ne sramoti isusati
guska si sama...
ja vec imam pravdu u svojim rukama a uskoro cu imati jos i vise...
dolijati ce ubice , pljackasi i koljaci...svi...
bez obzira na naciju i vjeru
guska si sama...
ja vec imam pravdu u svojim rukama a uskoro cu imati jos i vise...
dolijati ce ubice , pljackasi i koljaci...svi...
bez obzira na naciju i vjeru
jel to kučni odgoj ???