Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ga komentar....Makijavelli:bash izgleda opako.........ma corey je kralj u svakom sluchaju.....nego sad me zanima kako ce da izgleda ako ikad o5 bude nastupao sa slipknotom....mislim,kako ce da izgleda celav s`onom maskom....
Makijavelli:nego sad me zanima kako ce da izgleda ako ikad o5 bude nastupao sa slipknotom....mislim,kako ce da izgleda celav s`onom maskom....
CobRa-SiC-:Bilo kako bilo... nek on nezabušava smikrofonom... ko šiša kosu...
ma znam,mozhe ona sa zelenim dredovima,al o5....ova koju je nosio i u spotu za duality je nekako osnovna,josh sa njegovom crveno-plavom kosom(koju vishe nema)....ma ustvari,ko kazhe da ce se Slipknot ponovo okupiti....[sic]BUTCHER[grl]:Pa s obzirom da menjaju maske za swaki studijski album werowatno tje i owaj put da bude nekih modifikacija i na Corey-ewoj maski.Mozda bude malo wishe zatworena kao shto mu je pre bila dok je imao dredowe.
Makijavelli:ma ustvari,ko kazhe da ce se Slipknot ponovo okupiti....

u jeeeee shto smo umishljeniAko wetj ne znash shta se trenutno deshawa sa bendom nemoj da iznosish neke swoje pretpostawke
...I ovo tvoje je ipak pretpostavka...ko zna shta mozhe da se desi za godinu dana kada POCHNU DA SNIMAJU...mozhda ih i vishe ne budesh slushala, pa te i ne bude bilo briga...
saki8050:I ovo tvoje je ipak pretpostavka...
difrent from others...:ja imam preko 40GB njihovih koncerata.all gods,03,04europe tour2005,snimke iz dana kad su svirali po klubovima.tako da nemoj ti meni ....
difrent from others...:Da u pocetku im je to bilo sigurno strava ali svaki drugi dan?
nemogu 9 ljudi svaki put da budu raspolozeni za takvo ludiranje.
VisionOfDisorder:Slipknot se ne foliraju?
chek...
..
chek...
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH AHAHAHA
samo reci de si nabavio......difrent from others...:ne kontas mala..... all for the cause!
Da u pocetku im je to bilo sigurno strava ali svaki drugi dan?
nemogu 9 ljudi svaki put da budu raspolozeni za takvo ludiranje.2 puta mesecno idem na neku svirku gde se posteno isutiram to je ok.dosta je!ali kad sam bio na 5-6 svirki za mesec dana smoris se,nemozes uvek da uzivas u tome.ja imam preko 40GB njihovih koncerata.all gods,03,04europe tour2005,snimke iz dana kad su svirali po klubovima.tako da nemoj ti meni ....