SlipKnot

vision, nemoj tako!rasplakaces nasu malu [sic].nisu te naucili da se klinkama ne dira u idole?za koju godinu kad devojcica predje na psiho-delaju bice joj glupo i da se seti 9 frikova iz iowe...
kako vec obicno biva kod takvih...
da pogadjam [sic] pre dve godine si bila teka fenseraja,prosle godine si umirala za HIM-om i LinkinParkom sad ti je slipknot sve na svetu..koliko god imas 15-16?

[sic]BUTCHER[grl]:
Widim lepo se ti istzepa owde...uprawo ti je produzen ziwot!
Al poshto mi nije drago shto ti je ziwot produzen na owaj nachin...nadam se da tje ti se bar neshto "drugo" skratiti (narawno ako je to mogutje) :-D

Al smo perverzni.. Je'l zato imash "butcher" u imenu? Srecan onaj s'tobom...
Odoh da pregorim to malo mozga shto mi je ostalo...

Da te zanima ti bi to do sad wetj znala.
a samo mi reci shta meni vredi ako znam kada im izlazi album?...Jel ja mogu da ga chujem ah?...Kada izadje naravno da cju ga nabaviti shto je brzhe mogucje....Ali znam ja takve kao ti...Mislish da jedino ti slushash njih, i da na svetu ne postoji neko ko ih voli kao ti...:?....Ma podrzhavam te skroz...Volim i ja tebe :p

difrent from others...:
vision, nemoj tako!rasplakaces nasu malu [sic].nisu te naucili da se klinkama ne dira u idole?za koju godinu kad devojcica predje na psiho-delaju bice joj glupo i da se seti 9 frikova iz iowe...
kako vec obicno biva kod takvih...
da pogadjam [sic] pre dve godine si bila teka fenseraja,prosle godine si umirala za HIM-om i LinkinParkom sad ti je slipknot sve na svetu..koliko god imas 15-16?

E swa pitanja wezana za moj priwatni ziwot mozesh mi poslati na pm.
Mozda ti i odgoworim... :-D
Rrrrrrrrrrrrr machko :-D

saki8050:
a samo mi reci shta meni vredi ako znam kada im izlazi album?...Jel ja mogu da ga chujem ah?...Kada izadje naravno da cju ga nabaviti shto je brzhe mogucje....Ali znam ja takve kao ti...Mislish da jedino ti slushash njih, i da na svetu ne postoji neko ko ih voli kao ti...:?....Ma podrzhavam te skroz...Volim i ja tebe :p

Chekaj...jel sam propustila poentu u owom twom postu,ili je nema?
Owo je wetj drugi post u kome pokushawash da analizirash moju lichnost.I ti i onaj gore... Nemojte wishe da se trudite poshto me je VisionOfDisorder izwalio u njegowom poslednjem postu :-D :-D

Owo je wetj drugi post u kome pokushawash da analizirash moju lichnost.
ne nije...U prvom ti nisam nishta rekla...A shto si tiche toga ne pokushavam da te analiziram dobro znam takve kao ti..;) i dosta vishe sa unishtavanjem ove teme...Nishta ti vishe necju recji tako da slobodno mozhesh da mi spustish, da me izvredjash i da kada se skinesh sa neta budesh jaaaaako ponosna zbog toga

pa ne kazem ja da bi odma isprodavao svasta nesto, podrazumeva se da cu prvo prosim kod mojih :-D ali u slucaju da to ne upali sto ti kazes tu je mobilni, a nacice se jos po nesto...

Back