maynard_keenan
Obećava
- Poruka
- 52
mogu samo da ih mrze....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu samo da naaas mrzeee, oniii štooo nas neee voleeeEeee.....maynard_keenan:mogu samo da ih mrze....
ti si bre budala dechache...zipa shta ti kazhe ludjak - silovateljblastmaster::shock:
Shit=sranje
"The shit" ima veoma pozitivno znacenje, to vam je kao kad kazete "you're awesome, amazing, incredible, you rock, you rock my socks off,......" i tako te stvari
...
Ludjak-silovatelj:ti si bre budala dechache...zipa shta ti kazhe ludjak - silovatelj.......
+SpookyGirl+:the answer ain't hard....![]()
...zato ni nećemo...CobRa-SiC-:Al nebi bila fora dotkrijemo......
.....aleksandra_93:nije losa ona pesma left behind imam i spot

e:|.....moj ortak je nashao taj dvd,2000 koshta.....sad samo treba da skupimo pare,ako ga ja u medjuvremenu ne skinem sa neta....[sic]BUTCHER[grl]:E nachi ne mogu da biliwuem . . .nowi album tek pochetkom 2008,a ja se nadala da tje biti sad u yesen 2007 poshto je Clown reko da wetj spremaju nowi materijal,a Corey pricha da on i Jim ne namerawaju da rade sa Slipknot-om owe god.
Josh shto je najjache Corey u glawi ima josh 30-40 pesama koje nisu na nowom albumu od SS-Come What(ever) May tako da planira da ih baci na sl. album od SS...i josh otje chowek na turneju s njima...
A poenta owog mog posta je daaaaa...otju nowi album bre! I otju da dodju kod nas...i otju da se tema digne sa 5. strane
E da...i josh neshto otju! Slipknot-ow nowi DVD! I mrzim to sho owde nigde nema da se qpi! Bila sam u Mamutu-nema kod njih, a taj lik mi reche da nie stigao nigde u Srbiji i da ga skinem s neta! :shock: Koji raspad. . .mogu da skinem s neta al netju!
*click: Posaljite odgovor*![]()
Makijavelli:e:|.....moj ortak je nashao taj dvd,2000 koshta.....sad samo treba da skupimo pare,ako ga ja u medjuvremenu ne skinem sa neta....