SlipKnot

Samo za fanove zenskog pola:

laughatjoey-1.jpg

Joey20Jordison20Butt-1.jpg

E nachi ne mogu da biliwuem . . .nowi album tek pochetkom 2008,a ja se nadala da tje biti sad u yesen 2007 poshto je Clown reko da wetj spremaju nowi materijal,a Corey pricha da on i Jim ne namerawaju da rade sa Slipknot-om owe god.
Josh shto je najjache Corey u glawi ima josh 30-40 pesama koje nisu na nowom albumu od SS-Come What(ever) May tako da planira da ih baci na sl. album od SS...i josh otje chowek na turneju s njima...
A poenta owog mog posta je daaaaa...otju nowi album bre! I otju da dodju kod nas...i otju da se tema digne sa 5. strane
E da...i josh neshto otju! Slipknot-ow nowi DVD! I mrzim to sho owde nigde nema da se qpi! Bila sam u Mamutu-nema kod njih, a taj lik mi reche da nie stigao nigde u Srbiji i da ga skinem s neta! :shock: Koji raspad. . .mogu da skinem s neta al netju!
*click: Posaljite odgovor* :mrgreen:

Cuo sam to o novom albumu, a fazon je u ogromnom uspehu SS-a :roll: To znaci da ce naredni album doci 4 godine nakon Vol3 :shock: Pa ******* sad, ja zadnjih nekoliko dana slusam samo one pesme sa Iowe I Slipknot-a koji nisu toliko poznate i koje nisam mnogo slusao, i tek sada kapiram da mi se svidje skoro svaka pesma sa oba albuma

Mda a i Corey i Jim su izwalili da im od skoro StoneS nie samo side project...nominowani za Grammy Best Metal Performance,prodali 80,000 albuma u prwoj nedelji...eeeee
Pazi neam nishta protiw StoneS,wojim ja i njih,al Slipknot mi je uwek na prwom mestu...

[sic]BUTCHER[grl]:
E nachi ne mogu da biliwuem . . .nowi album tek pochetkom 2008,a ja se nadala da tje biti sad u yesen 2007 poshto je Clown reko da wetj spremaju nowi materijal,a Corey pricha da on i Jim ne namerawaju da rade sa Slipknot-om owe god.
Josh shto je najjache Corey u glawi ima josh 30-40 pesama koje nisu na nowom albumu od SS-Come What(ever) May tako da planira da ih baci na sl. album od SS...i josh otje chowek na turneju s njima...
A poenta owog mog posta je daaaaa...otju nowi album bre! I otju da dodju kod nas...i otju da se tema digne sa 5. strane
E da...i josh neshto otju! Slipknot-ow nowi DVD! I mrzim to sho owde nigde nema da se qpi! Bila sam u Mamutu-nema kod njih, a taj lik mi reche da nie stigao nigde u Srbiji i da ga skinem s neta! :shock: Koji raspad. . .mogu da skinem s neta al netju!
*click: Posaljite odgovor* :mrgreen:
e:|.....moj ortak je nashao taj dvd,2000 koshta.....sad samo treba da skupimo pare,ako ga ja u medjuvremenu ne skinem sa neta....

Back