SlipKnot

Makijavelli:
nego sad me zanima kako ce da izgleda ako ikad o5 bude nastupao sa slipknotom....mislim,kako ce da izgleda celav s`onom maskom....

Pa s obzirom da menjaju maske za swaki studijski album werowatno tje i owaj put da bude nekih modifikacija i na Corey-ewoj maski.Mozda bude malo wishe zatworena kao shto mu je pre bila dok je imao dredowe.

[sic]BUTCHER[grl]:
Pa s obzirom da menjaju maske za swaki studijski album werowatno tje i owaj put da bude nekih modifikacija i na Corey-ewoj maski.Mozda bude malo wishe zatworena kao shto mu je pre bila dok je imao dredowe.
ma znam,mozhe ona sa zelenim dredovima,al o5....ova koju je nosio i u spotu za duality je nekako osnovna,josh sa njegovom crveno-plavom kosom(koju vishe nema)....ma ustvari,ko kazhe da ce se Slipknot ponovo okupiti....

Makijavelli:
ma ustvari,ko kazhe da ce se Slipknot ponovo okupiti....

Slipknot krece sa radom na nowom albumu pochetkom 2008. Joey,Paul i Mick wetj imaju planowe i razradjuju ideje wezane za album.Iako je trenutno dosta zauzet sa Stone Sour-om i Corey se dogowarao sa Joey-em i Paul-om i iznosio im neke swoje ideje.
Ako wetj ne znash shta se trenutno deshawa sa bendom nemoj da iznosish neke swoje pretpostawke. :)

Ako wetj ne znash shta se trenutno deshawa sa bendom nemoj da iznosish neke swoje pretpostawke
u jeeeee shto smo umishljeni :neutral:...I ovo tvoje je ipak pretpostavka...ko zna shta mozhe da se desi za godinu dana kada POCHNU DA SNIMAJU...mozhda ih i vishe ne budesh slushala, pa te i ne bude bilo briga...:neutral:

meni su bili impresivni na pocetku karijere.posle kad su se dali u komercijalu...
mislim muzika je vise nego dobra ali mi je muka da ih gledam na koncertu.
zatu su i bili toliko WOW zbog live nastupa ali kad si na turneji i svaki drugi dan imas koncert i izigravas ludog freeka to je vec gluma.
ne rade to od srca kao na pocetku.ja sam se ogranicio na prva dva albuma od njih.cak ni majice ne osim(a imam 4 od njih)bio sam naj.naj fan ali kad provalis da je sve foliranje razocaras se totalno...ali to je moje misljenje,naravno..

e,a mene neshto zanima......kako to da Slipknot,nije izbacivao albume sa strane,mislim kao u fazonu unrealized itd....recimo System Of A Down zvanichno ima 3 albuma,``System Of A Down``,``Toxicity``i``Mesmerize/Hypnotize``,a sa strane su josh i odradili``Steal This Album``,``The B Sides``i``Unrealised-Revamped``.......a Slipknot se samo drzhao zvanichnih izdanja.....

mislim zamisli sebe:svaki drugi dan koncert u drugom gradu/drzavi i ti se ponasas kao najveci ludak i dajes sve od sebe.za tri meseca 25 koncerata.ne mozes ti svaki put da budes raspolozen za tako nesto,oguglas posle nekog vremena.Ali se takvo ponasanje ocekuje od tebe(to te i cini posebnim) pa se na silu ludiras.Ne pljujem ja po slipknotu jer sam ja veliki fan ali to su cinjenice....ne bas prijatane naravno....

Kazesh da se foliraju/glume to shto rade na sceni??
Kad bi swe to samo folirali,ne bi imali ozbiljne powrede kao shto su lomljenje kostiju,potresi mozga...da ne nabrayam sad.

Npr. kad je Clown gadjao Joey-a metalnom shipkom:
Shawn: Joey,samo da znash ja tju te gadjati shipkom kad budemo na bini.
Joey: Ok,nea problema samo nemoj bash u oko da me zabodesh,trebatje mi. :)

Ili mozda na swakom certu imaju kaskadere? Da...ko bi mogo da ih prowali kad imaju maske? Pfffffffff...

Bash time shto rade na live nastupima pokazuju da to nishta nije fejk wetj da bukwalno na swojoj kozi osetjaju swaki deo pesme...
Probaj ti samo jedan dan da se "folirash" kao oni.Jawi rezultate...ako preziwish...

ne kontas mala..... all for the cause!

Da u pocetku im je to bilo sigurno strava ali svaki drugi dan?
nemogu 9 ljudi svaki put da budu raspolozeni za takvo ludiranje.2 puta mesecno idem na neku svirku gde se posteno isutiram to je ok.dosta je!ali kad sam bio na 5-6 svirki za mesec dana smoris se,nemozes uvek da uzivas u tome.ja imam preko 40GB njihovih koncerata.all gods,03,04europe tour2005,snimke iz dana kad su svirali po klubovima.tako da nemoj ti meni ....

difrent from others...:
ja imam preko 40GB njihovih koncerata.all gods,03,04europe tour2005,snimke iz dana kad su svirali po klubovima.tako da nemoj ti meni ....

Ako wetj imash tih 40GB shto si naglasio,onda bi bilo dobro da se malo zapitash shta tje ti koi rac,kad si izwalio da se foliraju.

difrent from others...:
nemogu 9 ljudi svaki put da budu raspolozeni za takvo ludiranje.

Ja kapiram da i kad nisu raspolozeni - iziwe se,izbatze swu negatiwnu energiju i yebeno postanu dobro raspolozeni. :-D

VisionOfDisorder:
Slipknot se ne foliraju?

chek...
..

chek...

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH AHAHAHA

Widim lepo se ti istzepa owde...uprawo ti je produzen ziwot!
Al poshto mi nije drago shto ti je ziwot produzen na owaj nachin...nadam se da tje ti se bar neshto "drugo" skratiti (narawno ako je to mogutje) :-D

[QUOTE='[sic]BUTCHER[grl]'Npr. kad je Clown gadjao Joey-a metalnom shipkom:
Shawn: Joey,samo da znash ja tju te gadjati shipkom kad budemo na bini.
Joey: Ok,nea problema samo nemoj bash u oko da me zabodesh,trebatje mi. :)
[/QUOTE]

Iii... kad sebeje to bilo...
Sacse, kolkose meni čini, oslanjaju na šlepere i šlepere opreme za binu... pa tuse negde i uđene ono što nose u sebi...

difrent from others...:
ne kontas mala..... all for the cause!

nemogu 9 ljudi svaki put da budu raspolozeni za takvo ludiranje.2 puta mesecno idem na neku svirku gde se posteno isutiram to je ok.dosta je!ali kad sam bio na 5-6 svirki za mesec dana smoris se,nemozes uvek da uzivas u tome.ja imam preko 40GB njihovih koncerata.all gods,03,04europe tour2005,snimke iz dana kad su svirali po klubovima.tako da nemoj ti meni ....
samo reci de si nabavio......

Back