mala_nish
Domaćin
- Poruka
- 3.950
neko je spominjao pozere?
<------------------------
@masa
bas si slatka
<------------------------
@masa
bas si slatka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkud ti znas da ja nisam neki **** u univerzumu?????xexexe sala.............Kad_LupimLupim:Ne poziranje, Mala, nego POZERE... likove koji misle da su neki qurac u univerzumu, ako izboche mishice.
mala_nish:@keep
lepo sam ja na nekoj temi na svastari napisala na pitanje sta vas sokira "kad mi keeper da kompliment"

grrrrrrrrrrrrrrrKeeper:chekaj, zar ti nije kompliment shto si snezhana dakicj wannabe?
mada si meni daleko bolja od te nafurane guske, al kad se ugledash na nju..... shta da ti radim.![]()

nema na chemu?mala_nishava:hvala?
pa posao o kome sam ja sanjala uvek-novinar koji putuje, bavi se kulturnim dogadjajima koji se ticu mode.......i ocigledno zaradjuje dosta radeci ono sto voli..to je meni uvek bio ciljKeeper:koji to extra posao snezhana dakicj obavlja... ?
atraktivnost?... ko nema u glavi ima u modnim stilistima i skupim krpicama.
spasavaj se iz tog fenseraja dok mozhesh leba ti.....
nema na chemu?
pa onda baci pogled na pasnjak...Tamplja_90:swatkoocju da vidim celuuuu....
![]()

pa dobro ako te inspirishe presipanje shupljeg u prazno i shushka koja se tu vrti..... :|mala_nish:pa posao o kome sam ja sanjala uvek-novinar koji putuje, bavi se kulturnim dogadjajima koji se ticu mode.......i ocigledno zaradjuje dosta radeci ono sto voli..to je meni uvek bio cilj
fenseraj si, ne znam shta ocjesh da dokazhesh.mala_nish:fenseraj nije isto sto i ...ne mogu ponovo, stvarno.

cemu takvi smajliji??Electra:
Keeper:pa dobro ako te inspirishe presipanje shupljeg u prazno i shushka koja se tu vrti..... :|
i kultura nema veze sa modom. kultura je zhiv, transparentan "organizam" koji kroz menjanje traje od kako je ljudi, a moda su ti charape koje iskoristish pocepash i bacish. nemoj mi kulturu poistovecjivati sa filozofijom "leto-jesen 2006 ... :mad:
fenseraj si, ne znam shta ocjesh da dokazhesh.
feeeenseeeer feeeenseeeer.
zvacju Teta Petu da te dokrajchi.![]()
Keep,udaj se za mene!

)