Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neko je spominjao pozere?
<------------------------:)
c022.gif

@masa
bas si slatka

Keeper:
chekaj, zar ti nije kompliment shto si snezhana dakicj wannabe? :P

mada si meni daleko bolja od te nafurane guske, al kad se ugledash na nju..... shta da ti radim. :P
grrrrrrrrrrrrrrr
to si me ti castio, ja ne volim bas mnogo nju...atraktivna mi je i zavidim joj na extra poslu,ali mi je tako..guska. ali mi je recimo sanja marinkovic 500x profesionalnija. kako ce neko da me nasutira zbog ovog. ona je recimo svima kvocka, a ja je volim.
hvala?

Keeper:
koji to extra posao snezhana dakicj obavlja... ? :roll:
atraktivnost?... ko nema u glavi ima u modnim stilistima i skupim krpicama.

spasavaj se iz tog fenseraja dok mozhesh leba ti..... :(

nema na chemu?
pa posao o kome sam ja sanjala uvek-novinar koji putuje, bavi se kulturnim dogadjajima koji se ticu mode.......i ocigledno zaradjuje dosta radeci ono sto voli..to je meni uvek bio cilj
fenseraj nije isto sto i ...ne mogu ponovo, stvarno.

mala_nish:
pa posao o kome sam ja sanjala uvek-novinar koji putuje, bavi se kulturnim dogadjajima koji se ticu mode.......i ocigledno zaradjuje dosta radeci ono sto voli..to je meni uvek bio cilj
pa dobro ako te inspirishe presipanje shupljeg u prazno i shushka koja se tu vrti..... :|
i kultura nema veze sa modom. kultura je zhiv, transparentan "organizam" koji kroz menjanje traje od kako je ljudi, a moda su ti charape koje iskoristish pocepash i bacish. nemoj mi kulturu poistovecjivati sa filozofijom "leto-jesen 2006 ... :mad:

mala_nish:
fenseraj nije isto sto i ...ne mogu ponovo, stvarno.
fenseraj si, ne znam shta ocjesh da dokazhesh. :P

feeeenseeeer feeeenseeeer.
zvacju Teta Petu da te dokrajchi. :mrgreen:

Keeper:
pa dobro ako te inspirishe presipanje shupljeg u prazno i shushka koja se tu vrti..... :|
i kultura nema veze sa modom. kultura je zhiv, transparentan "organizam" koji kroz menjanje traje od kako je ljudi, a moda su ti charape koje iskoristish pocepash i bacish. nemoj mi kulturu poistovecjivati sa filozofijom "leto-jesen 2006 ... :mad:

fenseraj si, ne znam shta ocjesh da dokazhesh. :P

feeeenseeeer feeeenseeeer.
zvacju Teta Petu da te dokrajchi. :mrgreen:
:lol: :lol: Keep,udaj se za mene! :p :p

@mala
Lepa ti je haljinica ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back