Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
@Lucky girl
kazi sestri da si ljepsa od nje....
;-)
kazi sestri da si ljepsa od nje....
;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm, pa mislim da je drezik imao neku ostrinu u licnosti, sto ribe gotive........Keeper:ja Drezik? :|
jel to dobro ili loshe. pitam ribe.![]()
Al' i dalje mozemo da kazemo da si pozerdecko88:e sad ne mozete da kazete da sam stavio ruke ispod bicepsa :wink:
meni je najveca faca bio rajan........ a denis je bio najfrik.......sofffy:Drezik je eeeeekstra,al ja sam vishe gotivla Pitera Riversa
A Drezik je komad..
uuu rajan beše onaj plavi frajer..tell me 'bout itClyde_the_Glide:meni je najveca faca bio rajan........ a denis je bio najfrik.......
auuuuu rajan je onaj plavi,sa punim usnama? sjecam ga seClyde_the_Glide:meni je najveca faca bio rajan........ a denis je bio najfrik.......

sofffy:Drezik je eeeeekstra,al ja sam vishe gotivla Pitera Riversa
A Drezik je komad..
Ajde ti stavi svoju sliku da vidimo sta si ti, ako nisi pozerKad_LupimLupim:Al' i dalje mozemo da kazemo da si pozer![]()

Sta sad kao svi smo mi malo pozeri, a... ma palidecko88:Ajde ti stavi svoju sliku da vidimo sta si ti, ako nisi pozer

secam se kad je ona japanka slikala njegov akt, pa je ona njegova riba, mislim da je monika, raskinula s njim....... pa joj se posle pola godine izvinjavao i jedva se smilovala da budu ponovo zajedno.........mala_nish:uuu rajan beše onaj plavi frajer..tell me 'bout it![]()
![]()
Pa da, mislio sam da stavis nesto kao ja, ajde ako imas hrabrosti.Kad_LupimLupim:Sta sad kao svi smo mi malo pozeri, a... ma pali
Uostalom, stoji mi slika u profilu, sta ima da ti stavljam
Jedino, ako nisi mislio da okachim nesto tako ko ti... al' ako takvu okacim, normalno da mozes da me prozoves da sam pozer, zato mi zvizde jajca da kacim tako nesto.
naaaaajbolji od svih njih 8-) .......kakav Rajan&Drezik........sofffy:Drezik je eeeeekstra,al ja sam vishe gotivla Pitera Riversa
A Drezik je komad..

:*