Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da... i onda npr drugarica te zove na telefon i javi ti se cale i kaze:

Cale: Pa znas @Cupka@ se seksa sa deckom u svojoj sobi nazovi je malo kasnije.

Drugarica: A jel znate mozda kada bi bilo najbolje da nazovem? Za koliko vremena?

Cale: Pa ne znam prosli put su zavrsili za 20-ak minuta, ali su bili bas bucni... sad nisu nesto bucni mislim da ce ovog puta malo potrajati... najbolje nazovi za jedno sat-sat i po...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Dovla:
Da... i onda npr drugarica te zove na telefon i javi ti se cale i kaze:

Cale: Pa znas @Cupka@ se seksa sa deckom u svojoj sobi nazovi je malo kasnije.

Drugarica: A jel znate mozda kada bi bilo najbolje da nazovem? Za koliko vremena?

Cale: Pa ne znam prosli put su zavrsili za 20-ak minuta, ali su bili bas bucni... sad nisu nesto bucni mislim da ce ovog puta malo potrajati... najbolje nazovi za jedno sat-sat i po...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Xe,xe,xe,xe,xe..... :) :) :) :) :) :) ....
Odavno e nisam vise ismijala.......Boli me stomak... :grin: :grin: :grin:

@Keeper
iako sam ja medju tim klincima,ipak se od njih razlikujem,ne podnosim ode glupe grandovce,a muzika iz New Wawe-a(novog talasa) mi je skroz dobra,a za Milana i EKV i da ne precam.Bez premca su!Hvala Bogu da je neko prepoznao i Milana na slici,neki misle da je neki glumac.....Sta od nas ucini TV PINK

Limunovo_Drvo:
@Keeper
iako sam ja medju tim klincima,ipak se od njih razlikujem,ne podnosim ode glupe grandovce,a muzika iz New Wawe-a(novog talasa) mi je skroz dobra,a za Milana i EKV i da ne precam.Bez premca su!Hvala Bogu da je neko prepoznao i Milana na slici,neki misle da je neki glumac.....Sta od nas ucini TV PINK

ne prepoznati milana mladenovica, hmmm, kako je to moguce? :shock:

jbga vecina ovih danasnjih srednjoskolaca idealan zivot vidi u spanskim sapunicama, i tv pink sarenilu...morate vi kao pribliznog uzrasta uticati na njih i na takve koji ne prepoznaju milana, vd-a tek niko ne bi prepoznao, uticati i edukovati ih...gledajte balkanmediu tv...poceo se emitovati balkanski tops of the pops pod nazivom Hitmetar, gde se vrti manje vise kvalitetna muzika i kvaliteta ce biti sve vise i vise na toj tv...zejbte pink i seljacku filozofiju ili ti strucno receno filozofiju palanke :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back