Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Corto Malteze:
evo primera, hehehhe....kako je? majmuni i marsh...divan recnik ima toga na pinku, a na palmi tek ohohoho :lol: :lol: :lol: :lol:
Da li si ti realan brate? :shock: Koliko sam primetio, vi ste žešći indijanci jbt... OVO JE FORUM ljudi, ovde imaju neka pravila. Znači priča se NA određenoj temi, O odrećenoj temi. Znači ako tema glasi SLIKE U PROFILU, pričate o tome, a ne o jebenom pinku ili grandu. Vidim novi ste a već se tu kurčite, ti si manje od mesec dana ovde ali je bitno da si napičio 550 postova i sad si mudonja? Ajde gari učini nam svima uslige i nemoj pisati ovde više, ili piši ali nemoj da se indijanišeš :roll:

@kll
mysteriouswayscatanddogwj1.jpg

@Cupka@:
...cccccccccccc...:)
ja koje ste vi budaletine...:)
Ne ostavljaj psa........obozavam pse...totalno!!!!!!!!!!!!!:)
TO je +....:)
Xe...:):):):):):)
Forum jbga (:
Ne brini se, necu te ost... mislim necu ostaviti kucu :)

Inache, to je Dobermanka, Rea, nije moja, nego od drugarice. Nije opasna ko sto izgleda, cak je jako umiljata (i previse nekad dosadna), posto je josh mala, ima svega godinu i par meseci, ma detence jednom rechju... :)
Volim i ja kerove, ali po meni je jako nezahvalno drzati ih u stanu... tako da jbga, jednog dana kad budem im'o dvoriste (:

...vi niste normalni....:):):)
Jos samo licitaciju da napravite-prodajemo Chupu......:):):):):):)
Ko to hoce da me zeni,aaaaaaaaaaaaaaa?!...::):):):):):)
Sto se psa tice-DIIIIIIIIIIIIIIVAN JE!!!!...Totalno......:):):)
Ja sam imala rotvajlera,ali su mi ga otrovali...:(:(:(
Sad imam dalmatinca zenku i malo njeno malo kuce......OBozavam ih.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@trick-trick
kasno je sad..................
;););););)

@Cupka@:
...vi niste normalni....:):):)
Jos samo licitaciju da napravite-prodajemo Chupu......:):):):):):)
Ko to hoce da me zeni,aaaaaaaaaaaaaaa?!...::):):):):):)
Sto se psa tice-DIIIIIIIIIIIIIIVAN JE!!!!...Totalno......:):):)
Ja sam imala rotvajlera,ali su mi ga otrovali...:(:(:(
Sad imam dalmatinca zenku i malo njeno malo kuce......OBozavam ih.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@trick-trick
kasno je sad..................
;););););)
de kasno nije jos 9 sati.ljudi ajd napravimo licitaciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back