Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mala_nish:
pajpi , preslatka si (htedoh da te i dalje zovem pajp, ali to mi nekako zvuci kao cev)
i ja obozavam kackete!
ee..i ja je zovem pajp...ali ja cu nastaviti...
i da..ti si mi bas slatka...i kosa...nemoj da je peglas... :-( ja to najvise mrzim...
ljudi .. shvatite da je naj naj bolje kad je kosa prirodna...i lepo ti stoji ;-)

i da..pajp...bas si swatka :mrgreen: opet slatkisi...sad ja balavim... :lol:

@mare..ne znam ja ko je taj roge :lol: axa...teniser... ;-) znaci da ti je malo duza koda...ql..

natasha`:
ee..i ja je zovem pajp...ali ja cu nastaviti...
i da..ti si mi bas slatka...i kosa...nemoj da je peglas... :-( ja to najvise mrzim...
ljudi .. shvatite da je naj naj bolje kad je kosa prirodna...i lepo ti stoji ;-)

i da..pajp...bas si swatka :mrgreen: opet slatkisi...sad ja balavim... :lol:

@mare..ne znam ja ko je taj roge :lol: axa...teniser... ;-) znaci da ti je malo duza koda...ql..
gledacu da na skupu bude prirodna :)
ali to je malo teze jer sam otisla kod frizera i rekla samo da mi skroz kratko osisa gornji sloj kose, a ovo dole ravno, tako da sad imam tu zurku..dakle, u duzini je kraca za jedno...pa dobrih 20 cm..ne racunajuci 1.sloj koji je skracen na 5 cm. :) kad se slikam videces...e da, i šiške na stranu imam. ali skroy sve asimetricno...ma skroz drugacije..nekako mi je onako bilo suviše prosto. a tvoja kosa je super, meni nije toliko definisana da bi mogka samo tako da je puštam..

mala_nish:
gledacu da na skupu bude prirodna :)
ali to je malo teze jer sam otisla kod frizera i rekla samo da mi skroz kratko osisa gornji sloj kose, a ovo dole ravno, tako da sad imam tu zurku..dakle, u duzini je kraca za jedno...pa dobrih 20 cm..ne racunajuci 1.sloj koji je skracen na 5 cm. :) kad se slikam videces...e da, i šiške na stranu imam. ali skroy sve asimetricno...ma skroz drugacije..nekako mi je onako bilo suviše prosto. a tvoja kosa je super, meni nije toliko definisana da bi mogla samo tako da je puštam..
pa moja je takva..kad je cista..i prvih par dana..posle mogu samo da je zavezem..mada se meni ne svidja kako izgleda kad je zavezem..ali ovi moji kazu..bolje tako...
ql..ja bas volim neobicne frizove...i tak' to ;-) sigurno izgleda blesavo..mislim u pozitivnom smislu :-D ;-)

natasha`:
pa moja je takva..kad je cista..i prvih par dana..posle mogu samo da je zavezem..mada se meni ne svidja kako izgleda kad je zavezem..ali ovi moji kazu..bolje tako...
ql..ja bas volim neobicne frizove...i tak' to ;-) sigurno izgleda blesavo..mislim u pozitivnom smislu :-D ;-)

/me too........
volim kad je asimetrichno....:D

sad su mi shishke skroz neobichne....
<-----

(ne svidja mi se kako sam ispala na slici :roll: , al bar se vide shishke.... ;-) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back