sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Haha,slikate se u kupatilu?
A Taaaanjo,bash si fina na slichici!
A Taaaanjo,bash si fina na slichici!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe

ne znam da li je upuceno meni, posto nensi nesto zovu dete...pa reko mozda je ti zoves mala... :razz:Sizzlym:@mala
wishe nego extra fotka![]()

daaavno je bilo kad sam te poslednji put videla,ni ne secam senensy4ever:da da da to sam ja...
@tetka pa zar ne poznajesh svoje dete majq my![]()
heheh,ali pamtim da si lepa e, ne zelim ga u svojoj okolini, posto sam isuvise slaba na njegasofffy:Dajjjj pa nisi njegovo vlasnishtvo! Druga stvar ako ti neces njega u svojoj okolini![]()
vidis, pre 3 meseca sam "pala"....a sa medom sam od pre godinu i dva meseca...pedja pre 3 meseca........razumes? razumes zasto je nasminkan? 
naancy90:pedja ako se pojavi u krugu od 5 m oko mene, odmah biva nasminkan.....meda oriflame![]()

Dobro si ti prošla pa i ti nisi dobila šminkanjenaancy90:e, ne zelim ga u svojoj okolini, posto sam isuvise slaba na njegavidis, pre 3 meseca sam "pala"....a sa medom sam od pre godinu i dva meseca...pedja pre 3 meseca........razumes? razumes zasto je nasminkan?
![]()

hehehe,simpaticnomala_nish:tesko. bas razmisljam....ne. ako bude,verovatno necu prokomentarisati, ili cu da nadjem nesto sto mi se ipak dopada na slici![]()