Slike nagog tela moje bivse devojke...

superhik1975:
Ocigledno se nismo dobro razumeli. Letovanje je bilo besplatno za nju i dete, zato jer sam JA sve platio! Nisam ga dobio na nagradnoj igri. Ja se svetim zbog njenih lazi, a ne samog ostavljanja, jer nije ni prva ni poslednja koja ce me ostaviti, a nikad se do sada nisam svetio. Nastavite da me razapinjete na krst (vecina vas), ali morate shvatiti da sam ja te slike mogao polepiti u njenoj javnoj ustanovi gde je zaposlena, nasem gradu, na mobilne telefone sa klipovima i fotkama i na kraju internetu. Da sam to uradio, Severina bi bila malo dete za nju. Prema tome, malo me postedite. Ovu temu cu drzati otvorenu do sutra, a onda je gasim. Izvolite...

Ma ćuti, samo kad smo mi razjasnili ko je tu šta platio, za ostalo ćemo lako.

Nego, jel može neko da pronađe onu temu sa uputstvom kako se gasi tema, da se ne muči čovek? :wink: :lol:

superhik1975:
Ocigledno se nismo dobro razumeli. Letovanje je bilo besplatno za nju i dete, zato jer sam JA sve platio! Nisam ga dobio na nagradnoj igri. Ja se svetim zbog njenih lazi, a ne samog ostavljanja, jer nije ni prva ni poslednja koja ce me ostaviti, a nikad se do sada nisam svetio. Nastavite da me razapinjete na krst (vecina vas), ali morate shvatiti da sam ja te slike mogao polepiti u njenoj javnoj ustanovi gde je zaposlena, nasem gradu, na mobilne telefone sa klipovima i fotkama i na kraju internetu. Da sam to uradio, Severina bi bila malo dete za nju. Prema tome, malo me postedite. Ovu temu cu drzati otvorenu do sutra, a onda je gasim. Izvolite...
Mislim stvarno...nije fer..daj da pomognemo coveku...ozbiljno je bolestan...

Ma ti si ocigledno opsednut osvetom,sto ti je totalna glupost.Kazes mogao si da polepis njene fotke tamo gde ona radi,mogao si taj snimak da pustis na net.........mogao si ti sve to,ali covece cemu to vodi?Ti si sad besan,povredjen i mislis da te vecina ljudi ovde osudjuje,a ne kapiras da ti preterujes maximalno.Stvarno,sta bi radio da si resio da se svetis nekoj osobi,poput mene........napisala sam to vec,ja bih te ubila i odrobijala na jedan.Ok,razumem ti si prema njoj bio potpuno iskren,mozda si je zavoleo,sigurno ti je znacila,ona te je lagala,povredila.........ali nije jedina zena na svetu koja je to nekome uradila.Ako je ona skot ne moras biti i ti jos veci.Pomiri se sa tim da je ona takva kakva je,i zivi svoj zivot,nemoj ga kvariti osvetom.

Back