Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cisto glavu da ti sacuvas...
jer do 20te godine kad prezivis, posle su malo vece sanse da se ne survas u neku provaliju ;)

znas kako dobro ide audi,a probaj da ga zaletis oko 150 i stisnes jako kocnicu,kao da ti izadje neko,pa naglo moras da kocis....

i ti ces da stanes i pomislis kako dobro koci ;) a 20cm da ti je blize neko dete oduvaces ga samoooo tako ;) i ja sam mogao sa audia6 2.5tdi i crveno 2003 godiste da povredim dve cure i onda sam batalio... znaci momce, samo polako...bili bi srecni kada bi poslao klip kada do 120km/h dodjes kao penzioner... do ispod 2.5K rpm ;) za tako nesto - rispekt ces dobijes...pozdrav

p.s. samo najbolje sam mislio...

To je auto... imao sam isti samo suza sa gepekom 1.3 60hp... isao sam 160 na sat niko mi nije verovao... trecom 120... to je bre auto stisnes gas ide ko lud a trosi malo :) steta pa sam morao da ga prodam...

da da hvala :) oko 200eura je potrebno da se ulozi u njega:
pali dobro,ali aj svecice, filter za vazduh, lamela,korpa, desni zadnji kocioni cilindar - posto je levi zamenjen,ali stavljen je 19mm,a desni je 17 cini mi se, i onda ovaj drugi najpre hvata-, i prednji trap: znaci komlet sta gleda miler....na foru spone i slicno...

4 amortizera...

to je to...trenutno nisam u mogucnosti da zamenim to sve, tako da....polako,ima vremena.. (: pozdrav

kolko ste najbrze terali?
ovaj moj je vatao zalet, mogao je jos da dotera na 180 sumnjam da moze vise. ali ja nisam smeo da cekam tolko da se on zalaufa. sto zbog naseg puta sto zbog pandura a nisam jos ni 19 imo kad sam to radio

aero017xq5.jpg

@Avetinja:
Zaboravih,nije zdravo turirati turbo motor i silovati turbo motor. Drugo je da imas tu konjazu (ili pribliznu) bez turbine...npr vr6 motor 2.8litra sa oko 180konja,pa njega sestak mozes da silujes koliko oces, a nema turbinu koja ce da mu ode...

kratko receno, nece da ti crkne motor pre (oce ako preteras), nego turbina. A reparacija turbine je 360eura (provereno u Uzicu) ili ako treba da se uzme nova oko 1000eura. Nisam siguran,ispravite me...
koju muziku imas u gepeku? :)

Nema nikakvu muziku u gepeku :)
To je običan cd samo povezan kako treba :)
Niskotonci u vratima , visokotonci kod ručke za izlaz iz auta.
Rastura kao da ima vufer u gepeku :)

Inače, mislim da je na ovome turbina pokvarena :) rekao mi je neko da ga vodim u truboservis neki u Uzicu. A možda i nije , ne mozes da osetis neko veliko ubrzanje preko 2-3 `iljade obrtaja ....

cisto glavu da ti sacuvas...
jer do 20te godine kad prezivis, posle su malo vece sanse da se ne survas u neku provaliju ;)

znas kako dobro ide audi,a probaj da ga zaletis oko 150 i stisnes jako kocnicu,kao da ti izadje neko,pa naglo moras da kocis....

i ti ces da stanes i pomislis kako dobro koci ;) a 20cm da ti je blize neko dete oduvaces ga samoooo tako ;) i ja sam mogao sa audia6 2.5tdi i crveno 2003 godiste da povredim dve cure i onda sam batalio... znaci momce, samo polako...bili bi srecni kada bi poslao klip kada do 120km/h dodjes kao penzioner... do ispod 2.5K rpm ;) za tako nesto - rispekt ces dobijes...pozdrav

p.s. samo najbolje sam mislio...

Znam na šta misliš. Ovo je bilo na bulevaru , znači tu nema pešačkih prelaza. I bilo je oko 12 sati uveče :) Nigde ni žive duše :)
A to , do 120 je malo nemoguće :) Zbog toga sto mislim da nema turbinu. Tako da tek na 3-3,5k rmp prebacujes u drugu da bi mogao posle u treću :)

Znam na šta misliš. Ovo je bilo na bulevaru , znači tu nema pešačkih prelaza. I bilo je oko 12 sati uveče :) Nigde ni žive duše :)
A to , do 120 je malo nemoguće :) Zbog toga sto mislim da nema turbinu. Tako da tek na 3-3,5k rmp prebacujes u drugu da bi mogao posle u treću :)

mhmhm, za dizela 1.9TDI 360eura je bila popravka turbine.

mhm, ti si rekao da imas vufer,pa zbog toga sam mislio da imas. Inace znam da je dobro ozvucenje u audijevim i vw vozilima...4 zvucnika koja prate 4 visokotonca...ne znam sa obicne - npr 1.6 passate i slicno...sa malo boljom opremom imas taj set zvucnika.

inace, bandere, ograde druga kola i slicno imas u 12 ;) tako da mozes i njih da pogodis pu pu pu :)

@SIGNATURE 350
Isao sam 200 sa troje ljudi i ja unutra... teski smo bili mada mi je i limiter na autu na 200... inace eto cetvoro ljudi untra 200 na 4500rpm... da nema limiter trebao bi da ide 235 fabricki pise da moze. Imam i sliku ali da ne kaze damnjan ono sto je rekao avetu :D

salji sliku :D

avetinja je josh zelen i nema ni vozacku niti ima iskustva sa zaebanim situacijama na putu: nesto ti izleti,pukne ti guma i slicno. Nije to igrica da samo stisnes kocnicu i on stane. Postoji X problema sa kojima ti moras da motas u tu i tu stranu volan,kocis-pustis-kocis, pa nekad i dodas gasa da ti vrati zadnji deo...i sta ti ja znam...voznja nije samo GAS I KOCNICA. voznja je skill ostati ziv.

Ovde sam isao skoro 200 pa sam kasnije isao 200 bas ovo o cemu pricam ali to nisam slikao :)
Auto put bg-ns...
Volvo v40 T4 200hp '98 mogu i detaljnije ali na temi volvo koju sam zapoceo ima detaljnije sve :)

2005004137475236932_rs.jpg

I slazem se damnjane... ovo ne pokusavati kod kuce :D

I ne moze brze, limitiran je na 200 pri 4500rpm, gazio ili pustio gas sve isto :)... inace kazem treba da ide 235-240 po fabricikim specifikacijama a graviran je na 260

Back