Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

steta pa sam morao da ga prodam...To je auto... imao sam isti samo suza sa gepekom 1.3 60hp... isao sam 160 na sat niko mi nije verovao... trecom 120... to je bre auto stisnes gas ide ko lud a trosi malosteta pa sam morao da ga prodam...
oko 200eura je potrebno da se ulozi u njega:
I dihtung glave ti je riknuo![]()

rekao mi je neko da ga vodim u truboservis neki u Uzicu. A možda i nije , ne mozes da osetis neko veliko ubrzanje preko 2-3 `iljade obrtaja ....cisto glavu da ti sacuvas...
jer do 20te godine kad prezivis, posle su malo vece sanse da se ne survas u neku provaliju
znas kako dobro ide audi,a probaj da ga zaletis oko 150 i stisnes jako kocnicu,kao da ti izadje neko,pa naglo moras da kocis....
i ti ces da stanes i pomislis kako dobro kocia 20cm da ti je blize neko dete oduvaces ga samoooo tako
i ja sam mogao sa audia6 2.5tdi i crveno 2003 godiste da povredim dve cure i onda sam batalio... znaci momce, samo polako...bili bi srecni kada bi poslao klip kada do 120km/h dodjes kao penzioner... do ispod 2.5K rpm
za tako nesto - rispekt ces dobijes...pozdrav
p.s. samo najbolje sam mislio...
Nigde ni žive duše 
Zbog toga sto mislim da nema turbinu. Tako da tek na 3-3,5k rmp prebacujes u drugu da bi mogao posle u treću 
kolko ste najbrze terali?
ovaj moj je vatao zalet, mogao je jos da dotera na 180 sumnjam da moze vise. ali ja nisam smeo da cekam tolko da se on zalaufa. sto zbog naseg puta sto zbog pandura a nisam jos ni 19 imo kad sam to radio
![]()
Ovo je neki renault ?
Mi smo kangoo-a terali toliko![]()
Znam na šta misliš. Ovo je bilo na bulevaru , znači tu nema pešačkih prelaza. I bilo je oko 12 sati uvečeNigde ni žive duše
A to , do 120 je malo nemogućeZbog toga sto mislim da nema turbinu. Tako da tek na 3-3,5k rmp prebacujes u drugu da bi mogao posle u treću
![]()

@SIGNATURE 350
Isao sam 200 sa troje ljudi i ja unutra... teski smo bili mada mi je i limiter na autu na 200... inace eto cetvoro ljudi untra 200 na 4500rpm... da nema limiter trebao bi da ide 235 fabricki pise da moze. Imam i sliku ali da ne kaze damnjan ono sto je rekao avetu![]()
Volvo v40 t4 200hp... pa valjda znamo ko sta vozi hehea koja kola

@SIGNATURE 350
Isao sam 200 sa troje ljudi i ja unutra... teski smo bili mada mi je i limiter na autu na 200... inace eto cetvoro ljudi untra 200 na 4500rpm... da nema limiter trebao bi da ide 235 fabricki pise da moze. Imam i sliku ali da ne kaze damnjan ono sto je rekao avetu![]()

... inace kazem treba da ide 235-240 po fabricikim specifikacijama a graviran je na 260